Tiesitkö? Nämä tv- ja leffaparit rakastuivat myös tosielämässä

 

KIT HARINGTON JA ROSE LESLIE

Kitin ja Rosen roolihahmojen rakkaustarina ei päättynyt Game of Thrones -sarjassa kovinkaan onnellisesti. Onneksi näyttelijäparilla menee tosielämässä paremmin!

ASHTON KUTCHER JA MILA KUNIS

Mila ja Ashton tapasivat ensimmäisen kerran jo vuonna 1998 The 70's Shown kuvauksissa. Sarjassa he esittivät teinirakastavaisia, mutta vakuuttivat tosielämässä olevansa vain hyviä ystäviä. Kun Ashton vuonna 2012 erosi vaimostaan, näyttelijä Demi Mooresta, alkoivat huhut Milan ja Ashtonin suhteesta käydä kuumina. Nykyään pari on naimisissa ja heillä on vuonna 2014 syntynyt tytär.

EMMA STONE JA ANDREW GARFIELD

The Amazing Spiderman -elokuvan kuvauksissa tavanneet Emma ja Andrew vaikuttivat täydelliseltä parilta ja ehtivätkin olla yhdessä peräti neljä vuotta, ennen kuin uutisoivat erostaan loppuvuodesta 2015.

LIAM HEMSWORTH JA MILEY CYRUS

On-off-pariskunta Miley ja Liam rakastuivat toisiinsa The Last Song -elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Kolmen vuoden yhdessäolon jälkeen pari kertoi kihlautuneensa, mutta erosi yllättäen vuotta myöhemmin. Kaksikko palasi vuosien jälkeen yhteen maaliskuussa 2016, ja Mileyn nimettömässä on bongattu jälleen myös kihlasormus. Onnea!

PENELOPE CRUZ JA JAVIER BARDEM

Pelelope ja Javier ovat esiintyneet yhdessä lukuisissa leffoissa, mutta huhut romanssista alkoivat vasta Vicky Cristina Barcelona -elokuvan kuvausten jälkeen. Vuonna 2010 avioitunut pari on onnistunut pitämään suhteensa hyvin yksityisenä, ja heidät bongataan punaisella matolla yhdessä vain harvoin. 

KRISTEN STEWART JA ROBERT PATTINSON

Vuonna 2008 Twilight-elokuvan kuvauksissa toisiinsa tutustuneiden Kristenin ja Robertin suhde päättyi ikävästi, kun Kristen petti poikaystäänsä ohjaaja Rupert Sandersin kanssa. Kristen esittikin tapahtuneesta Robertille julkisen anteksipyynnön.

VANESSA HUDGENS JA ZACH EFRON

High School Musical –leffat olivat vuosina 2006-2009 huikea menestys eikä suosiota ainakaan hillinnyt se ihana fakta, että elokuvien pääpari seurusteli myös tosielämässä. Vuonna 2007 alkanut suhde päättyi neljä vuotta myöhemmin, mutta näyttelijät ovat yhä hyviä ystäviä keskenään.

BEN AFFLECK JA JENNIFER GARNER

Daredevil-toimintaleffan kuvauksissa tavanneet Jennifer ja Ben avioituivat vuonna 2005 ja ovat sittemmin saaneet kolme yhteistä lasta. Parin liittoa pidettiin yhtenä Hollywoodin pitkäkestoisimmista, mutta kesällä 2015 he ilmoittivat päätöksestään erota kymmenen yhteisen avioliittovuoden jälkeen.

Kuvat: MVPhotos