tantraseksi

Tantraseksi haltuun – 9 vinkkiä, joita jokaisen on kokeiltava

Parempaa seksiä ja full body -orgasmeja? Kyllä kiitos!

1. Tiedä, mitä teet

Tantraseksi parantaa orgasmeja – ja suhdetta. 

Tantra on vanha itämainen filosofian suuntaus, ja tantrismi tarkoittaa tietä henkisyyteen. Tantraseksi perustuu tietoiseen rakasteluun ja läsnäoloon, ja rakastelu voi kestää jopa tunteja. Se sisältää paljon hellyyttä, kosketusta, keskittymistä ja kumppanin kuuntelemista.

Tantraseksi voi olla monille keino herättää rakkaus ja intohimo uudelleen, syventää suhdetta ja lisätä läheisyyttä. Parhaimmillaan se myös parantaa orgasmeja ja lisää kestävyyttä petipuuhissa.

2. Tutustu itseesi

Hyväksy itsesi, kelpaat varmasti.

Jos olet sinut itsesi kanssa, pystyt nauttimaan tantraseksistä syvällisemmin. Mieti siis: Häpeiletkö kroppaasi? Onko sinulla estoja? Tuntuuko seksi vain rutiinilta? Jos vastasit edes yhteen kyllä, tutustu kroppaasi ja seksuaalisuuteesi uudelleen, esimerkiksi masturboimalla. Mistä pidät, mikä tuntuu hyvältä? Muista kertoa se myös puolisollesi.

3. Opi hengittämään oikein

Läsnäolo on tantran kulmakivi.

Ommm! Tantraseksissä on tärkeää olla rentoutunut ja hengittää syvään. Muuten yhteyttä kumppaniin on vaikeaa löytää. Syvään ja rauhallisesti hengittämistä voi treenata esimerkiksi meditoimalla ja joogaamalla. Kun hallitset hengityksesi, pystyt keskittymään paremmin hetkeen, kosketukseen ja kumppaniisi. Voit myös tehdä puolisosi kanssa erilaisia rentoutumisharjoituksia. Kokeilkaa vaikka äänenavausta ja tanssimista.

4. Treenaa ilolihakset kuntoon

Hyvät lantionpohjan lihakset pidentävät yhdynnän kestoa.

Tantraseksissä liikutetaan paljon lantiota ja harjoitetaan lantionpohjan lihaksia. Ne saavat voimistuessaan rakastelun tuntumaan paremmalta, miesten kestävyys yhdynnässä paranee ja yhdyntöjen kesto pitenee. Aivan kuten mitä tahansa lihasta, myös lantionpohjan lihaksia voi treenata kotikonstein. Purista lihaksia niin pitkään kuin jaksat tai pumppaa lihasta nopeassa tahdissa. Myös tankotanssi, zumba ja salsa treenaavat lantionpohjan lihaksia tehokkaasti.

5. Ilman häiriöitä

Valmistautukaa rakasteluun meditoimalla tai yhteisellä suihkuhetkellä.

Tantraseksiin on hyvä varata reilusti aikaa ja paikka, jossa saa olla rauhassa kaikilta häiriötekijöiltä. Sulkekaa puhelimenne, sammuttakaa valot ja luokaa lämmin tunnelma kynttilöillä ja instrumentaalimusiikilla. Voitte myös meditoida ennen rakastelua, kylpeä tai viettää yhteisen suihkuhetken.

6. Tantrahierontaa esileikkinä

Hellä hieronta kiihottaa.

Aistikas hieronta on ihana aloitus rakastelulle. Hyväilkää toisianne rauhallisesti ja perehtykää toistenne vartaloihin. Sivele hänen kehoaan päästä varpaisiin kevyesti ja hellästi. Keskity erityisesti pakaroihin ja reisiin. Siirry sitten suku-
elimiin. Älä kuitenkaan kiihota häntä liikaa. Jos hän lähestyy orgasmia, pitäkää pieni tauko.

7. Rauhallista ja herkkää rakastelua

Vaadi jumalattaren kohtelua.

Kosketus ja hellyys ovat tantraseksin peruspilareita, pelkkä yhdyntä ei riitä. Keskittykää siis suutelemaan, hyväilemään toisianne, leikittelemään ja kiusoittelemaan. Tantrisessa seksissä sinä olet jumalatar, hän jumala. Kohdelkaa toisianne sen mukaisesti.

Parhaimmillaan tunteja kestävän rakastelun aikana nainenkin saa tarvitsemansa ajan ja kosketuksen, jolloin orgasmi on helpompi saavuttaa. Jos kumppanisi kiihottuu liikaa, lopettakaa yhdyntä ja pitäkää pieni paussi. Mitä kauemmin hän pidättelee siemensyöksyään, sitä pitempään ja rauhallisemmin rakastelette.

8. Lantio pyörimään

Älkää unohtako katsekontaktia.

Löydätte teille parhaiten sopivat asennot vain kokeilemalla, joten heittäytykää rakasteluun täysillä.

Rakastelkaa esimerkiksi siten, että istut hänen sylissään ja liikutat lantiotasi. Asento on takuuvarmasti hänen mieleensä! Pitäkää yllä intiimiä tunnelmaa säilyttämällä katsekontakti koko ajan. Ihanimmillaan toisen intensiivinen katse tuntuu mahan pohjassa asti ja tekee orgasmista voimakkaamman.

9. Tantraseksi on tie multiorgasmeihin

Full body -orgasmit tuntuvat koko kropassa.

Vaikka orgasmi ei ole tantraseksissä tavoite, voitte kokea sen ansiosta multiorgasmeja ja voimakkaita full body -orgasmeja. Ne tuntuvat
sukuelinalueen sijaan koko kropassa. Kokenut tantran harrastaja osaa pitkittää orgasmiaan, ja nainen voi saavuttaa syviä orgasmeja klitorisorgasmien sijaan. Tärkeintä on oppia rentoutumaan, parantamaan itsehillintää ja kontrolloimaan kehoaan.

Lue myös:

Näin palautat jännityksen pitkään parisuhteeseen

10 merkkiä siitä, että hän on itsekäs sängyssä

7 kummallista seksimyyttiä, joiden olisi jo aika kuolla – unohda nämä heti!

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat Fotolia