suihinotto

Tajunnan räjäyttävä suihinotto – näillä askeleilla se onnistuu

Jos haluat oppia suuseksin papittareksi, lue tämä!

1. ALOITA PERUSASIOISTA

Huolehdi hygieniasta ja ota selvää miesvartalon anatomiasta.

Huono hygienia on ykkössyy epäonnistuneeseen suuseksiin. Patista siis mies rohkeasti pesulle tai ehdota yhteistä suihkuhetkeä. Ota selvää miehen anatomiasta. Kun tunnet miehen vartalon, osaat käsitellä häntä paremmin. Kun penis on erektiossa, sen juureen ja varteen voi tarttua kunnon otteella, mutta kivesten kanssa ei kannata olla yhtä kovakourainen. Suurin osa hermopäätteistä on peniksen päässä. Se on elimen herkin alue.

2. LÄMMITTELE

Hiero hänen jalkoväliään housujen läpi. Kun tunnet erektion, kiusaa vielä vähän.

Kun esileikki kestää tarpeeksi kauan, saat hänet innostumaan entisestään. Varo kuitenkin liian pitkäksi venyvää lämmittelyä. Koskettele miestä hitaasti hänen ala- ja keskivartalostaan. Etene reisiä kohti. Tämä lisää verenkiertoa penikseen ja tekee alueesta entistä herkemmän. Kosketa välillä myös itseäsi. Niin miehesi näkee, että sinäkin olet kiihottunut.

3. LISÄÄ MAKUA JA KOSTEUTTA

Makuliukuvoiteet ja -kondomit ovat hyvä tapa tehdä suihinotosta mukavampaa.

Makuliukuvoide toimii kuin normaali liukuvoidekin, se vain maistuu paremmalta. Samalla huolehdit siitä, että penis on tarpeeksi kostea. Edestakainen liike sujuu silloin huomattavasti paremmin, sinun hommasi helpottuu, ja hänkin nauttii enemmän. Jotta suusi pysyisi kosteana, juo ennen suihinottoa tarpeeksi vettä tai pidä tarpeen vaatiessa vesipullo lähelläsi. Uuden, yhden yön jutun kanssa makukondomit ovat hyvä vaihtoehto.

4. SUU AUKI!

Eli puhu ja kuuntele.

Palaute on tärkeää, jos haluat oppia suuseksin papittareksi. Ole ylpeä kaikesta, minkä jo osaat, mutta myös valmis oppimaan ja kokeilemaan uutta. Kysy, pitääkö hän siitä, mitä teet. Entä mitä hän haluaisi sinun tekevän? Viestikää keskenänne myös suihinoton aikana. Kommunikoida voi äänettömästikin. Älä menetä katsekontaktia. Miehestä on ihana nähdä, mitä teet. Katso häntä häpeilemättä takaisin. Ohjaa kumppanisi käsi päähäsi, jolloin hän voi määrittää tahdin, eikä sinun tarvitse miettiä, kannattaako tempoa nopeuttaa vai hidastaa. Voit myös puhua tuhmia tai äännellä.

Vinkki: Kuvittele, että olet nuolemassa jotain todella herkullista. Jos hän huomaa sinun olevan vastahakoinen, vaikuttaa se hänenkin fiiliksiinsä. Muista silti, että pieni feikkaus on sallittua, suuseksin väkisin harrastaminen ei.

5. TEKNIIKKA HALTUUN

Älä keskity vain ilmeisimpiin paikkoihin hänen kehossaan.

Stimuloi kielelläsi peniksen kärkeä ja liikuta ihoa varren yllä edestakaisin tyvestä kärkeen (tarkista, että kumppanisi ei ole ympärileikattu). Koskettele peniksen vartta ja kiveksiä. Jatka sitten peniksen kärjelle ja ota se suuhusi. Peitä hampaasi huulillasi. Ime välillä kovaa, välillä kevyemmin. Monotoninen liike on tylsä, eli älä toista samaa liikettä liian kauan. Käytä apuna kättäsi. Rytmitä käden liike samaan tahtiin imemisen kanssa.Voit myös leikkiä peniksellä: hiero sitä rintojesi välissä tai läpsäytä sillä kevyesti kasvojasi.

6. VAIHTELE TYYLIÄ

Saa jokainen kerta tuntumaan erilaiselta.

Etsi oikea rytmi ja voimakkuus suihinotolle tarkkailemalla hänen reaktioitaan. Vaihtele otteen tiukkuutta, ja nosta tempoa vähitellen. Yleensä miehet pitävät imemisen tunteesta peniksensä ympärillä. Liian voimakas imu voi kuitenkin tuntua pahalta. Aloita suutelemalla ja hyväilemällä hitaasti hänen intiimialueitaan. Ajattele suuseksiä pikkuhiljaa etenevänä nautintona, joka pyrkii kohti huipennusta. Kun kumppanisi lähestyy kliimaksia, pidä tempo ja tekniikka tasaisena. Näin autat häntä saavuttamaan huipun.

Vinkki: Suihinotto huipentuu ejakulaatioon. Jos et pidä sperman mausta, yritä viedä penis mahdollisimman syvälle suuhusi. Näin sperma ei osu makuhermoihisi.

7. UUSIA ASENTOJA

Hän makaa selällään, ja sinä operoit jalkovälissä? Hohhoijjaa.

Vaihdelkaa asentoja myös suuseksissä. Ohjaa kumppanisi esimerkiksi sängynreunalle istumaan tai seisaalleen seinää vasten. Asetu polvillesi hänen jalkoväliinsä. Klassisessa 69:ssä voitte tyydyttää toisianne samaan aikaan, tai ainakin voit tarjota hänelle vähän erilaista silmänruokaa! 69 toimii myös siten, että makaatte asennossa kyljellänne. Kun kroppanne eivät ole kiinni toisissaan, tilanteesta ei tule liian hikinen.

8. LISÄVARUSTELE

Suuseksistä tulee vieläkin parempaa, kun otat mukaan apuvälineitä. Samppanjan kuplat, jääpalat ja seksilelut toimivat varmasti. Laita suuhusi muutama jääpala ja ota penis suuhusi. Intiimialueiden iho on ohut, ja lämpimän suusi ja jääpalojen yhdistelmä tuntuu mahtavalta. Asiaan perehtyneissä liikkeissä myydään myös tarkoitusta varten suunniteltuja minttupastilleja.

9. MIEKANNIELIJÄ

Deep throathing on miehelle annettavan suuseksin klassikko.

Ota penis niin syvälle suuhusi kuin saat, jopa kurkkuun asti. Se on helpointa, kun laskeudut polvillesi miehen eteen. Rentouta kurkkusi nostamalla leukaasi vähän ylöspäin. Pidä peniksestä kiinni, jotta pystyt määräämään tarkalleen, miten se liikkuu. Älä huolehdi siitä, saatko peniksen tarpeeksi syvälle suuhusi. Hän arvostaa jo sitä, että penis käy vähän syvemmällä suussasi kuin normaalisti.

Psst! Jos oksennusrefleksisi on herkkä, anna olla. Se on ihan ok.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

MITÄ SANOO ASIANTUNTIJA?

Vaihtelevalle seksillä on suuri merkitys suhteelle ja seksuaalisten halujen ylläpitämiselle. Seksin ei pitäisi koskaan olla liian yhdyntäkeskeistä, joten esimerkiksi suuseksi on hyvä tapa tuottaa itselle ja kumppanille nautintoa. Hyvästä hygieniasta huolehtiminen on kunnioitusta toista kohtaan. Yhteinen suihku voi myös toimia seksuaalisten halujen herättäjänä, ja sheivaaminen tekee suuseksin antamisesta usein miellyttävämpää. Seksitaudit tarttuvat kaikille limakalvoille, joten suojautuminen on tärkeää uudessa suhteessa. Naisen sukuelinten suojana voi käyttää esimerkiksi auki leikattua kondomia.

Asiantuntijana Sari Mäki, erityistason seksuaaliterapeutti, RFSU.

Lue myös:

18 suuseksivinkkiä, joilla saat kumppanisi sekoamaan

10 merkkiä siitä, että hän on itsekäs sängyssä

7 parasta seksipaikkaa – listasimme plussat ja miinukset

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat Fotolia