Sinkku, sinua kahdehditaan!

Kaupungin kuumin sinkku, korkkareihisi olisi tunkua. Parisuhteessa elävät lukijat kertovat, mikä sinkkuelämässä kiehtoo.

Vapaus mennä ja tulla
Sinkkua eivät rasita kotiintuloajat eivätkä kuulustelut siitä, missä sitä on oltu ja kenen kanssa. Joissakin parisuhteissa tämä olisi mukavaa vaihtelua.
”Poikaystäväni on liian mustasukkainen. Aina kun lähden ulos, käymme läpi saman ristikuulustelun: minne, kenen kanssa, miksi ja monelta tulen kotiin?”
”Kaipaan sitä, että en ole velvollinen päivittämään menojani.”
”Poikakaverini ottaa nokkiinsa, jos olen tehnyt omia suunnitelmia vapaapäiväkseni. Sinkkuna minun ei tarvinnut sietää moista äksyilyä.”
”Kun elin yksin, kukaan ei kytännyt!”

Jännittävää flirttiä
Silmäpeli piristää ja kohottaa itsetuntoa. Sinkkuna sitä voi harrastaa ilman tunnontuskia. Vapaa nainen saa myös vapaasti valita keskusteluseuransa – ja paeta tarvittaessa paikalta.
”Miehen työkaverin kanssa on kiva vinkkailla silmää. Sinkkuna minun ei tarvitsisi välittää hänen vaimostaan eikä omasta miehestä, vaan voisin ehkä tehdä jotain muutakin kuin vain vinkkailla.”
”Sinkkuna sain keimailla miesten kanssa juuri niin kuin tykkäsin.”
”Miehelläni ei todellakaan ole aina järjenjättiläisen jutut. Silti minun pitää jaksaa kuunnella niitä.”

Lupa ja tilaa vaatteille
Sinkun vaatekaapissa ei loju kulahtaneita boksereita eikä orpoja tennissukkia. Jokainen hylly ja tankometri on varattu vain hänen omille aarteilleen. Yksin elävän ei myöskään tarvitse piilotella ostoksiaan eikä perustella, miksi tarvitsi taas yhdet mustat korkokengät lisää.
”Ajatella, että kaikki seitsemän vaatekaappia voisivat olla vain minua varten! Nyt sullon vaatteeni kahteen pieneen komeroon.”
”Yksin eläessä uusi alusvaatesetti ei pääse kulahtamaan ensimmäisessä pesussa. Tai jos pääsee, voi syyttää vain itseään.”
”Sinkun ei tarvitse säilyttää kaapissaan miehen ikivanhaa villapaitaa, jota ei saa hävittää tunnesyistä.”
”Ennen seurustelua saatoin ostaa kerralla vaikka kolmet kengät, jos halusin.”

Mieluisia leffailtoja
Yhden naisen taloudessa kaukosäädin ei ole kiistakapula. Digiboksilta ja vuokravideolta saa katsella mitä ja milloin huvittaa. Irtokarkkien napostelu ja hyvän viinin maistelu onnistuvat yksinkin. Ja ainahan on ystäviä, jotka voi kutsua kylään.
”Kadehdin sinkun vapautta valita. Videovuokraamossa ei tarvitse tehdä kompromisseja – vaan voi rauhassa poimia hyllystä hömpän.”
”Sinkkuna saisin katsoa putkeen Sinkkuelämää vaikka koko sunnuntain.”
”Kaipaan sinkkukodin hiljaisuutta. Nyt olohuoneessani pelataan milloin jalkapalloa, milloin jääkiekkoa. Ja voi sitä kannustushuutojen määrää, se on sietämätöntä!”
”Jos olisin sinkku, viikonlopuksi ostamani laatuviini ei valuisi miehen ja hänen pelikaverinsa kurkusta alas jo tors-
taina.”