Suuri seksilelutesti – löytyisikö näistä Se Oikea?

Imua, värinää, jyskytystä. Tervemenoa taivaaseen – yksin tai yhdessä.

Hävylle ja hartioille: Sinful Deluxe Magic Wand -vibraattori, 69,90 e, sinful.fi.

Seksilelujen klassikko ulkoiseen stimulointiin. Värisee voimakkaasti. Kytketään verkkovirtaan.

”Tällä laitteella hierot niin häpyhuulet kuin hartiat, sillä värinä on seksilelumarkkinoiden voimakkain. Hieromapää on kovaa muovia, joka ei houkuttele ihokontaktiin laatua arvostavan vulvan kanssa. Onneksi laite hieroo vaikka farkkujenkin läpi! Johto on melko lyhyt, eli varmista, että antaudut nautintoon pistorasian läheisyydessä.

Taikasauva: A heart of Glass -sydänsauva, 37,90 e, huippukiva.fi.

Siro lasisauva, jonka päässä on vaaleanpunainen sydän.

”Lasisauvat ovat nyt in! Saumattomuuden ja materiaalin ansiosta sauva on helppo pitää puhtaana. Sen voi lämmittää vedessä ja näin se rentouttaa koko kehon vaginaan sukeltaessaan. Muotoilunsa vuoksi sauva tuntuu erityisen ihanalta edestakaisessa liikkeessä. Kokeile lämpimänä myös peppuun, jos se on juttusi!”

Vinkki! Käytä runsaasti liukkaria.

Jyskyttäen nautintoon: Stronic G pulsaattori, 159,90 e, kaalimato.com.

Sauva tekee edestakaista liikettä. Nopeutta voi säätää.

”Kiitokset insinööreille! Edestakaisin jyskyttävä pulsaattori on muotoiltu osumaan G-pisteeseen. Kosketukselle herkkä vaginansuu laulaa ilosta, kun sen reunoja hyväilee voimakas liike.”

Peruspekkaa parempi: Fun Factory Patchy Paul G5, 79,90 e, huippukiva.fi.

Laadukas vibraattori, jossa on useita värinävoimakkuuksia ja rytmejä.

”Kapenee kärkeä kohti ja kääntyy ylöspäin G-pistettä stimuloimaan. Materiaali on miellyttävä ja kahva kätevä. Aaltoileva muoto hyväilee vaginan suuta. Jos etsit vibraattoria, joka ei ole ihan perus, tämä on hyvä valinta.”

Terveisiä taivaasta: Pieni taikavarpu, 19,40 e, huippukiva.fi.

Pieni klitoriskiihotin, jossa kaksi eri värinävoimakkuutta.

”Tylsä ja lääketieteellinen ulkonäkö hämäsi. Varpu on nimittäin näppärin klitorisvibra hetkeen! Muotoilu imitoi hieromasauvojen klassikkoa, wandia. Pieni taikavarpu on tehokas, mukava kädessä ja juuri sopivan kokoinen klitorikselle. Yhdistä klitorisstimulaation kanssa haluamasi sauva ja tervemenoa taivaaseen!”

Jämäkkä jortikka: Jellyjortikka, 17,90 e, huippukiva.fi.

Kookas läpikuultava dildo, joka on alapuolelta sileä ja päältä suonikas.

”Tällä jortikalla on kokoa! Liukkaria kannattaa laittaa runsaasti nihkeän materiaalin ja paksun ulkomuodon vuoksi. Jellyjortikka on taipuisa mutta jämäkkä. Omaan makuuni materiaali on liian kitkainen ja muoto tasapaksu. Lelussa ei ole imukuppia, mikä rajoittaa hieman käyttöä.”

Vinkki! Maksimoi stimulaatio ja ota jortikan kaveriksi klitorisvibraattori.

Sulle ja mulle: Velve Rio ylellinen ladattava penisrengas vibraattorilla, 53,90 e, sinful.fi

Penisrengas, jossa jämäkän kokoinen vibraattori klitoriksen stimulointiin.

”On miehiä, jotka pitävät penisrenkaista ja on naisia, jotka pitävät värinästä klitoriksella yhdynnän aikana. Tämä lelu on kyseiselle parille täydellinen. Värinä stimuloi sekä naisen että miehen herkkiä alueita. Omaan makuun vibraattoriosa oli hieman liian iso ja ohjelmia liikaa.”

Päin pyllyä: Sinful BumBum pieni silikoninen anustappi, 10,90 e, sinful.fi.

Anukseen asetettava sileä tappi.

”Anustapin idea on sekä lämmitellä sulkijalihaksia peppuleikkeihin että itsetarkoituksellisesti hengailla peräaukossa. Tappi pysyy paikallaan penetraation aikana, mutta orgasmi työntää sen pois. Parhaiten toimii esileikissä – kummalla osapuolella tahansa. Anustappi sopii hyvin myös peppujuttuja aloitteleville, sillä se ei tee edestakaista liikettä, vaan totuttaa peppureikää rentoutumaan.”

Mysteerilelu: Satisfyer Partner Plus -pariskuntavibraattori, 49,90 e, kaalimato.com.

Kauko-ohjattava vibraattori, jonka toinen pää asetetaan vaginaan ja toinen häpykummun päälle yhdynnän ajaksi.

”Tästä vibraattorista olin megainnoissani. Kerrankin lelu, jota voi käyttää yhdynnässä! Kun lelu pääsi kokeiluun, odotukset murskaantuivat vaimean värinän ja hiljaisen ähkimisen kiusalliseen komboon. Lelun idea jäi mysteeriksi. Se ei pysynyt paikallaan, turrutti alapään ja runsaasta liukkarista huolimatta mies raportoi sen sattuvan hieman.”

Ilman käsiä: Womanizer Duo, 199 e, kaalimato.com.

Lelu imee samanaikaisesti klitorista ja värisee G-pistettä vasten. Säädettävät voimakkuudet sekä imussa että värinässä.

”Ah, kiitos Womanizer! Tämä lelu yhdistää kaksi parasta naisen nautinnon elementtiä: imun klitorikselle ja voimakkaan sielua salpaavan värinän G-pisteelle. Edestakaista liikettä ei tarvita, sillä lelu pysyy paikallaan toimittamassa tehtäväänsä vaikka ilman käsiä. Orgasmikokemus on jopa seksileluja paljon testanneelle täysin uudella intensiteettitasolla. Koukuttava kapistus!”

Seksilelut testasi Cosmopolitanin seksikolumnisti ja bloggari Kaisa Merelä.

 

Teksti Kaisa Merelä
Kuvat Fabian Björk