seksihoroskooppi

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

Vinkki – etsi itsellesi vesimies.

Tähdet voivat paljastaa paljon siitä kuka olet, mitä elämässäsi tapahtuu juuri nyt ja miksi – esimerkiksi Merkuriuksen perääntyminen saattaa selittää suhteesi hetkelliset kommunikaatio-ongelmat. Mutta tiesitkö, että tähtimerkkisi voi antaa vihjeitä siitä, kuinka hyvä olet sängyssä?

Tällaisia seksikumppaneita me olemme

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vesimies

Jännittäviä sekä ennalta-arvaamattomia rakastajia, ja mikä parasta: vesimiehet ovat todennäköisimmin uskollisia kumppaneilleen.

Kalat

Helliä sekä tunteikkaita rakastajia, joille tärkeintä on kultansa miellyttäminen. Kalat pitävät myös roolileikeistä makuuhuoneessa.

Oinas

Tämä tähtimerkki pitää suorasukaisesta toiminnasta, joten älä odota pitkän kaavan mukaan toteutettuja esileikkejä tai hellää halailua seksin jälkeen.

Härkä

Härät eivät nauti pikapanoista, ja he ovatkin intohimoisia rakastajia, jotka haluavat tutustua kumppaninsa kroppaan pitkään ja hartaasti. Härät ovat myös kaikista tähtimerkeistä useimmiten seksileluostoksilla.

Kaksoset

Kaksonen haluaa pitää seksin rentona ja hauskana. Tämä tarkoittaa myös, että kaksoselle seksi ei välttämättä ole sama asia kuin rakkaus.

Rapu

Ravulle on tärkeää luoda vahva tunneside ennen makuuhuoneeseen siirtymistä, ja he ovatkin kaikista tähtimerkeistä sensuelleimpia rakastajia.

Leijona

Kehuja sekä hyväksyntää kaipaava leijona rakastaa huomion keskipisteenä olemista, joten muista imartelut ja kohteliaisuudet myös makuuhuoneessa.

Neitsyt

Tunnollisia rakastajia, jotka haluavat suoriutua täydellisesti. Tämä tähtimerkki ei kaipaa yllätyksiä, vaan he haluavat keskittyä itse suoritukseen ja sen tekniikkaan.

Vaaka

Rentoja sekä luovia rakastajia, joille tärkeintä seksissä on mahdollisuus luoda yhteys toiseen ihmiseen.

Skorpioni

Intensiivinen, tunteikas, intohimoinen ja hieman salaperäinen tähtimerkki, joka rakastaa seksiä mutta saattaa joskus olla liian omistushaluinen.

Jousimies

Koska jousimiehet vihaavat rutiineja ja kyllästyvät helposti, he nauttivat todennäköisimmin intohimoisesta pikapanosta.

Kauris

Tämä tähtimerkki pitää itseään hyvänä rakastajana. Kauriit rakastavat uusien asioiden kokeilemista, huolimatta kaikesta siitä suunnittelusta, jota kokeilu saattaa vaatia.

Top 5 rakastajat

Mikä horoskooppimerkki harrastaa seksiä useimmin?

 1. Vesimies
 2. Härkä
 3. Kalat
 4. Neitsyt
 5. Leijona

Kenellä on eniten seksikumppaneita?

 1. Neitsyt
 2. Oinas
 3. Härkä
 4. Leijona
 5. Kalat

Kuka on tyytyväisin seksielämäänsä?

 1. Vesimies (jälleen)
 2. Kauris
 3. Vaaka
 4. Oinas
 5. Härkä

Vaikuttaa siis siltä, että sinun kannattaa etsiä itsellesi vesimies. Kysymys kuuluu, riittääkö heitä kaikille?

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Tähdet sen kertovat: Millainen seurustelukumppani olet horoskooppisi mukaan?

Teksti Kati Puustinen
Kuvat Fotolia