seksiä autossa

Seksiä autossa – näillä vinkeillä se sujuu mutkattomasti

Kuin klassikkokohtaus Titanicista, mutta kumppanina ei ole Leonardo DiCaprio. 😭

Turha väittää, ettet olisi joskus harrastanut seksiä autossa, tai vähintäänkin haaveillut siitä. Ahdas tila ja huuruiset lasit tekevät siitä intiimimpää. Aivan kuin klassikkokohtaus Titanicista, mutta autossa ei ole Leonardo DiCaprio.

Julkisilla paikoilla, kuten vilkkaan kadun varrella tai tavaratalon parkkipaikalla tämä ei kuitenkaan ole suotavaa. Listasimme 18 vinkkiä siihen, kuinka seksi autossa sujuu paremmin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Ei koskaan liikkuvassa autossa

Vaikka kävisitte kuinka kuumina toisiinne ja näppejä olisi vaikea pitää erossa, älä ikinä vaaranna itseäsi tai muita kadulla liikkujia minkäänlaisella intiimillä kanssakäymisellä, johon auton kuljettaja on osallisena. Ei koskaan.

2. Muista yksityisyys

Seksin harrastaminen autossa on vähemmän mukavaa poliisin koputtaessa ikkunaan. Parkkeeraa siis hiljaisemmalle alueelle, tai odota vähintäänkin pimeän tuloa.

3. Liukkari mukaan

Todennäköisyys sille, että kokeilette jotain erikoisempia asentoja, on suuri. Saatatte siis tarvita myös liukkaria, jotta selviydytte näistä. Nappaa mukaan kätevä pieni pakkaus, jossa on pumppu, näin sitä ei vahingossa leviä pitkin auton penkkejä. Levitä alle pyyhe tai viltti, jotta suuremmilta tahroilta vältytään.

4. Valitse hame tai mekko

Jos yksityisyys ei ole täysin taattu ja ohikulkijoiden vaara on olemassa, kannattaa pukea hame tai mekko. Sitä ei tarvitse riisua kokonaan, vaan sen voi jättää peittämään todelliset puuhanne.

5. Älä unohda suuseksiä

Suuseksi on helpoin tapa aloittaa autossa sekstailu. Suihinotto mieheltä istumassa kuskin paikalla sujuu helposti, ja 69 takapenkillä on hyvä vaihtoehto. Isommassa autossa, jos tilaa riittää, mikset menisi polvillesi jalkatilaan?

6. Lelut testiajoon

Ajakaa leluostoksille seksikauppaan. Kokeilkaa niitä toisillenne jo ennen kuin pääsette kotiin. Parkkeeratkaa auto, istukaa molemmat omilla paikoillanne niin, että yletätte toistenne jalkoväliin – koeajo voi alkaa.

7. Turvavyöt kiinni

Kaikista autoista löytyy täydellinen BDSM-varustus – turvavyö. Pyydä miestä istumaan apukuskin paikalle ja laita hänen turvavyönsä kiinni. Käske häntä nostamaan kädet päänsä päälle ja sido ne millä tahansa ympärillä olevalla niskatukeen (huivilla, bikinin yläosalla, koiran hihnalla, mikä vain käy!). Aseta aurinkolasit silmille hämärtämään katsetta – leikki voi alkaa.

8. Leiki lämpötilalla

Laita ensin ilmastointi kylmälle muutamaksi minuutiksi ja vaihda lämmitykseen. Tai kytke päälle penkinlämmittimet samalla kun ilmastointi puhaltaa kylmää. Tämä ei pelkästään lisää jännitystä miehelle siitä, mitä on tulossa seuraavaksi, vaan saa ihon herkemmäksi ja kosketus tuntuu huumaavalta.

9. Ilo irti avoautosta

Avaa katto, kiipeä miehen päälle kasvot häntä vasten ja nouse seisomaan jalat molemmin puolin häntä. Hänen on helppo antaa sinulle suuseksiä, ja jos päälläsi on mekko, heivaa alushousut pois huomaamatta jo ennen tätä.

10. Kiipeä ratsaille

Kun mies istuu apukuskin paikalla, käännä penkki aivan taakse ja asetu ratsaille hänen päälleen. Saat hyvän otteen vauhdikkaampaankin menoon pitämällä kiinni niskatuesta.

12. Sylikkäin

Tätä voi kokeilla kuskin paikallakin. Siirrä penkki niin taakse kuin mahdollista, ja istu hänen syliinsä selkä vasten hänen kasvojaan. Pitele kiinni ratista, se helpottaa liikkumistasi edestakaisin.

13. Suuntaa taustapeili

Suuntaa taustapeili suoraan teihin. Kenties se kuumentaa tunnelmaa entisestään?

14. Lusikka-asento

Se on ehkä helpoin tapa harrastaa seksiä auton takapenkillä, eivätkä mahdolliset ohikulkijatkaan pääse näkemään. Saat myös hyvin tukea etupenkeistä!

15. Volyymit kaakkoon

Auto on niin pieni tila, että kun musiikin laittaa tarpeeksi kovalle, auto alkaa tärähdellä sen tahtiin. Se voi antaa aivan uusia tuntemuksia myös seksiinne. Lisäksi se peittää ääntelynne alleen, joten omaa ääntään ei tarvitse säästellä.

16. Huurruta lasit

Älä avaa ikkunoita, vaan anna niiden huurtua. Ihan kuten Titanicissa.

17. Pientä vilauttelua

Jos on lähes varmaa, ettette joudu kenenkään yllättämäksi, kokeilkaa konepeltiä. Nojatkaa molemmat siihen, ja kääriytykää vilttiin. Jos joku sattuu yllättämään, hän luulee teidän vain hieman suutelevan.

18. Enemmän vilauttelua

Jos olet täysin varma, ettei kukaan yllätä, kokeilkaa konepeltiä ja valitkaa doggystyle. Aseta kädet konepellille, nojaa siihen ja anna hänen tarttua lanteisiisi. Tai aseta polvesi ja kätesi konepellille, alle kannattaa kuitenkin laittaa viltti, metalli voi olla kuuma.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

7 parasta seksipaikkaa – listasimme plussat ja miinukset

Mitä erilaiset seksiunet oikeasti tarkoittavat? Selvitimme!

18 suuseksivinkkiä, joilla saat kumppanisi sekoamaan

Teksti Ida Suntio
Kuvat Fotolia