Kuva: MVPhotos

Seitsemän merkkiä, jotka paljastavat, että deittisi on rakastumassa sinuun

Haluaisit ottaa selvää hänen tunteistaan, mutta vielä ei ole aika keskustella vakavasti siitä, seurusteletteko virallisesti. Jos useampi seuraavista merkeistä toteutuu, hän on rakastumassa sinuun, eikä ole ainakaan ihan heti menossa pois viereltäsi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Hän ottaa katsekontaktin seksin aikana

Kun harrastat hänen kanssaan seksiä, hän katsoo sinua silmiin ja suutelee pitkään. Seksi ei tarkoita vain mielihyvän etsimistä, vaan se on keino päästä lähelle toista ihmistä. Seksinne on tunteikasta ja intohimoista.

2. Hän ilmaisee pienillä eleillä, että hän ottaa suhteenne vakavasti

Kun kyse on rakkaudesta, tunnet olosi oudon varmaksi hänen seurassaan. Hän on ehkä joskus kokenut sitoutumiskammoa, mutta nyt siitä ei enää näy merkkiäkään. Kun sanot, että haluat ottaa hänet aveciksi bileisiin, jotka ovat kuukauden päästä, hän ei vaihda puheenaihetta vaan innostuu. Hän haluaa viettää aikaa lähelläsi. Kaikenlaiset suunnitelmat ja yhteinen haaveilu (vaikka puhuminen yhteisestä matkasta tai siitä, että vielä jonain päivänä asutte yhdessä) ovat merkkejä siitä, että hän haluaa omistautua sinulle.

3. Hän muuttuu höpsöksi

Kovimmankin tyypin kuori murenee, kun hän rakastuu. Rakastuneet ihmiset käyttäytyvät suloisesti ja toisinaan jopa lapsenomaisen höpsösti. Höpsähtäminen ilmenee siten, että he halailevat, pussailevat, hassuttelevat ja pitävät sinua kädestä kiinni myös julkisesti.

4. Hän haluaa esitellä sinut läheisilleen

Heti, kun jonkun sydän alkaa sulaa, hän haluaa näyttää sen muillekin. Hän ei enää tahdo viettää kanssasi aikaa vain kahdestaan. Hän kutsuu sinut mukaan illanviettoihin ystäviensä seuraan, vie sinut vanhempiensa mökille ja pyytää sinut erilaisten tilaisuuksien aveciksi. Kun hän esittelee sinut ystävillesi, hän näyttää innostuneelta. Hän tietää, että hänen ystävänsä tulevat pitämään sinusta.

5. Hän haluaa viettää paljon vapaa-aikaa kanssasi

”Kevyt deittailu” ja hengailu muuttuu vakavammaksi, kun hän haluaa viettää aikaa seurassasi silloinkin, kun siihen ei ole erityistä syytä. Teillä ei ole enää erikseen suunniteltuja ”treffejä” kerran viikossa, vaan tapaatte usein ja spontaanisti. Kun teillä molemmilla on vapaailta, hän saattaa tulla kylään tai pyytää sinut luokseen vaikka tekemään ruokaa ja katsomaan leffoja. Teidän on helppo olla yhdessä silloinkin, kun ette tee mitään ihmeellistä.

6. Hän haluaa tehdä sinut onnelliseksi

Hän haluaa nähdä sinut iloisena, ja osoittaa sen pienillä teoilla. Kun sinulla on takana rankka työpäivä, hän saattaa ostaa sinulle karkkia piristykseksi. Kun lempibändisi tulee kaupunkiisi keikalle, hän varaa liput konserttiin. Hän ottaa selvää, millaisista asioista pidät ja haluaa ilahduttaa sinua niillä.

7. Hän vastaa viesteihisi, koska olet hänen sydämessään

Et joudu enää pelaamaan mitään outoa peliä tekstaamisen kanssa. Hän vastaa viesteihisi viipymättä, ja se saa sinut rentoutumaan. Hän saattaa lähettää sinulle keskellä työpäivää viestin ihan vain kertoakseen, että olet hänen mielessään. Kun olet hänen ajatuksissaan, olet myös hänen sydämessään.

LUE MYÖS:

Unohda ennakkoluulosi terapiasta! Tästä syystä se kannattaa jopa silloin, kun kaikki on ”hyvin”

Miten mies isketään? ja 9 muuta totuutta deittailusta

Tietei­se­lo­ku­va­maista romanssia, harvinainen ensikoh­taa­minen, 17 vuoden ikäero – listasimme odottamattomat julkkisparit