Ratkaisimme viisi seksiongelmaa, jotka ovat tuttuja monille naisille

Ongelma 1: Vain vibraattori osaa sen

Vibraattorisi tärinä antaa sinulle täydellisen orgasmin joka kerta. Kukaan elämäsi miehistä ei ole pystynyt samaan. Itseasiassa jos olet rehellinen, puuhastelet mieluummin sauvasi kuin poikaystäväsi kanssa. Orgasmin saaminen miehen kanssa tuntuu nykyään vaikealta, joten turvaudut vibraattoriisi yhä useammin.

Ratkaisu: 

Muistutus: Taikasauvasi ei voi repiä vaatteita päältäsi, katsoa silmiin ja rakastella tunteella. Opettele saamaan orgasmi ilman vibraattoria ensin masturboimalla. Varaa aikaa, sillä sormesi eivät pysty kolmessa minuutissa samaan kuin sauvasi. Kun opit itse, mitkä liikkeet saavat sinut syttymään, sinun on helpompi ohjata miestä antamaan sinulle nautintoa. Kokeilkaa myös värisevää penisrengasta, niin pääsette yhdessä seksilelujen makuun.

Ongelma 2: Seksi ei tunnu miltään

Kumppanisi huohottaa päälläsi nautinnon kourissa, kun sinä makaat paikallasi ja mietit, muistitko antaa koiralle ruokaa. Kipinä välillänne on alkanut himmentyä, ja seksi tuntuu suorittamiselta. Alta pois, jotta voit keskittyä taas olennaisiin asioihin, kuten Netflixin katseluun.

Ratkaisu:

Rutiinit voivat koitua kiihkeän seksin kohtaloksi, joten laajenna reviiriä sängyn ulkopuolelle. Mikään ei ole helpompi kikka tehdä seksistä kiihkeämpää kuin kiivetä keittiönpöydälle tai mennä yhdessä suihkuun sen sijaan, että harrastaisitte seksiä aina sängyssä ennen nukkumaanmenoa. Piristäkää bile- tai ravintolailtaa pujahtamalla yhdessä salaa vessaan. Jos teillä on tapana kruunata deitti-ilta seksillä, yllätä poikaystäväsi vaihteeksi ennen treffejä. Älä myöskään aliarvioi tuhmia juttuja: miehen on vaikeaa olla syttymättä, kun kerrot, kuinka paljon haluat häntä juuri nyt.

Ongelma 3: Homma loppuu liian nopeasti

Tuoreen ihastuksen huumassa hommat etenevät nopeassa tahdissa. Revitte toistenne päältä vaatteet kiihkon sokaisemina, hän sujahtaa sisääsi ja… se oli siinä.

Ratkaisu: Kun puuhiin heittäytyy äkkinäisen himon vallassa, saattaa toiminta saada päätöksen yhtä nopeasti kuin se alkoikin. Muistele Leonardo DiCaprion yhden työnnön taktiikkaa Wolf of Wall Street -leffassa. Kokeilkaa pitkää esileikkiä. Kiusoittelu ja hyväily viivyttävät nautintoa hänen kohdallaan ja vauhdittavat sinun orgasmiasi ennen varsinaista yhdyntää. Voit ottaa avuksesi myös vibraattorin. Pyydä kumppaniltasi suuseksiä tai käsileikkiä ennen varsinaista yhdyntää. Kun hän näkee, että saat nautinnon jo  ennen yhdyntää, itse aktiin ei kohdistu niin paljon paineita. 

Ongelma 4: Seksi sattuu

Hyvän seksin jälkeen olo tuntuu siltä kuin olisi ihan liekeissä. Valitettavasti liekeissä voi olla myös toisella tapaa: ajatuskin seksistä muuttuu karmivaksi jos jälkeenpäin sattuu ja alapäätä kuumottaa.

Ratkaisu:

Ahdistuneisuus, hormonitasapainon heittelyt ja infektiot, kuten virtsatientulehdus aiheuttavat helposti kivuliaita oireita yhdynnässä. Syy piilee usein myös liian vähäisessä liukastuksessa. Voi olla, ettet ole tarpeeksi kiihottunut tai syöt lääkkeitä, joiden sivuvaikutuksena intiimialueet kuivuvat (jotkut mielialalääkkeet ja hormonaaliset ehkäisypillerit saattavat aiheuttaa kuivumista). Vesipohjainen liukastusvoide saattaa vähentää kitkaa ja helpottaa hankaavaa tunnetta. Jos liukkarista ei ole apua, ja varsinkin, jos oireisiin liittyy verenvuotoa, runsasta valkovuotoa tai limakalvoilla on rakkuloita, varaa aika gynekologille.

Ongelma 5: Otteet kuin katuporalla

Vaikka tykkäisitte samoista asennoista ja jutuista, homma menee pieleen, jos ette löydä yhteistä rytmiä. Uuden kumppanin kanssa on hankala tietää, pitääkö hän nopeasta ja kiihkeästä aktista vai hitaasta nautiskelusta. Mies saattaa innostuessaan ryhtyä tikkaamaan tahdissa, joka muistuttaa työmaan katuporaa. Pahimmillaan tämä saattaa tuntuakin siltä, kuin olisi tarkoitus saada asfaltti murtumaan. Älä anna miehen jatkaa, jotta miellyttäisit häntä. Muista, että sitä nopeammin seksistä tulee täydellistä, mitä nopeammin teet selväksi, mistä pidät.

Ratkaisu: Hidasta Herra Iskuporan tahtia kapuamalla hänen päälleen. Pyöritä lanteitasi hitaasti ja näytä mallia molempia miellyttävistä otteista. Viesti menee taatusti perille, kun kuiskaat miehelle, miten hyvältä sinusta tuntuu. Jos rusikointi tapahtuu seksin loppuvaiheessa kyse voi olla siitä, että mies tarvitsee lisästimulaatioita. Mies tarvitsee orgasmia varten sopivan yhdistelmän painetta ja kitkaa peniksen ympärille.

Kuva: iStock