pituus tinderissä

7 ovelaa keinoa, joilla päättelet Tinder-matchisi pituuden kysymättä sitä suoraan

Pituudella ei ole väliä, MUTTA..

Nettideittailijat kaikkialla pohtivat jatkuvasti ”Millainenhan tuo kiva tyyppi on oikeassa elämässä”? Tinder-aikakauden sinkut tietävät, että täydelliseltä vaikuttavan some-kuvaston takana voi olla lähes mitä vain ja joskus treffikumppani ei vastaa IRL yhtään sitä, mitä profiili antaa ymmärtää.

Okei, sanotaan tämä nyt heti tähän alkuuun: Deittikumppanin pituus ei ole mikään maailman tärkein asia selvitettäväksi, mutta monille meistä pituus on deal breaker, halusimme tai emme. Pitkänä naisena on helppo samaistua treffitilanteeseen, jossa Tinder-deitti paljastuukin itseäni huomattavasti paljon lyhyemmäksi. SOS!

Pituuden voi toki kysyä suoraan, mutta sekin tuntuu vähän tökeröltä. Tässä muutama salapoliisivinkki, joilla selvität deittisi pituuden pelkän profiilin ja harmittoman jutustelun avulla!

1. Pallo hallussa

Näkyykö Tinder-profiilissa kuvia koripallokentältä? On hyvin mahdollista, että deittisi on keskimittaa pidempi, mutta älä nuolaise, ennen kuin tipahtaa! Pelkkä koripalloharrastus ei takaa automaattisesti sitä, että mies olisi hujoppi. Tärkeää on selvittää, mitä pelipaikkaa potentiaalinen treffikumppani on koripallojoukkueessa pelannut. Kyllä vain! Osoita kiinnostusta lajiin ja kysy ihan muina neitietsivinä pelipaikasta. Koriksessa joukkueen lyhyimmät pelaajat ovat yleensä pelintekijöitä ja takamiehiä, kun taas joukkuueen pisin ukko on yleensä keskikentälle sijoitettu sentteri. Ei kestä kiittää!

2. Ylähyllystrategia

Seuraavalla kerralla kun söpö matchisi kysyy ”Mitäs kuuluu?”, kerro nolosta tapahtumasta, joka sinulle juuri (leikisti) tapahtui: tarvitsit jotain asuntosi ylimmistä kaapeista, mutta koska bestiksesi lainasi jakkaraasi viime viikonloppuna muuttoaan varten (eikä ole palauttanut sitä vielä), täytyi sinun pimpottaa hujoppinaapurisi ovikelloa ja pyytää häntä auttamaan ylähyllyn kanssa. Hassu, hieman nolo tarina, joka hyvin voisi pitää paikkaansa!
Seuraavaksi tapahtuu toinen kahdesta asiasta:

1) Söpö tyyppi Tinderissä kysyy sinulta miten pitkä olet ja tämä antaa tietenkin täydellisen tekosyyn kysyä hänen pituuttaan. Jos sä kerrot, niin mä kerron, eikö?

2) Hän tokaisee ”Olisinpa ollut auttamassa! Olisin ylettänyt vaivatta ylähyllylle”. JESSS! SCORE!

3. Puhu uusista kengistäsi, jotka sattuvat olemaan korkokengät (kappas kummaa!)

Ohimennen mainitse keskustelussa, että ostit juuri uudet kengät, jotka antavat sinulle välittömästi 10 senttiä lisäpituutta. Droppaa keskusteluun repliikki ”Superjännää! Kiva taas kokeilla ensi lauantaina, millaista on olla 180 senttiä pitkä!” ja katso, mitä hän vastaa. Mies luultavasti kertoo oman pituutensa, sillä kerroithan sinäkin juuri omasi. Helppoa kuin heinän teko!

4. Analysoi ryhmäkuvat

Monet miehet postaavat deittiprofiileihinsa ryhmäkuvia ystäviensä kanssa. Yleensä jätkäporukalla otetut ryhmäkuvat ovat ärsyttäviä Tinder-profiilissa, mutta miehen pituutta arvioidessa köörifotot ovat kultaakin kalliimpia tiedonlähteitä. Etsiväviitta harteille! Suomalaismiehen keskimitta on 179,6 senttiä, joten tämä tieto mielessä voit saada kuvista vihjeitä siitä, deittaatko Gimliä vai Legolasta.

5. Kuvat naisten kanssa

Onko jätkällä profiilissaan kuvia, joissa hän on muiden naisten kanssa? Siskon tai jopa exän (kyyyylllä, näitäkin on nähty!) kanssa otettu yhteiskuva kertoo tärkeää dataa miehestä. Suomalaisnaisen keskimitta on 165,9 senttiä, mutta ota huomioon, että naisella voi olla jalassaan korkokengät. Jos kuva on otettu juhlatilanteessa ja kuvan nainen ja deittisi ovat samanpituisina, on deittisi luultavasti oikeasti häntä pidempi. Tha-daa!

6. Päättele pituus peiliselfiestä

Jos Tinder-tyypillä on profiilissaan vessassa otettu peiliselfie, on pituuden päätteleminen yksinkertaista. Näkyykö taustalla ovenkahva? Se on suomalaisissa taloissa yleensä noin 110 sentin korkeudella. Myös keittiöntasot ovat yleensä varsin vakiokorkuisia, joten osviittaa pituudesta voi saada näistä kahdesta tekijästä!

7. Laita oma pituutesi bioosi

Jos pituudella on sinulle väliä, laita oma pituutesi profiilitekstiisi. Suuri mahdollisuus on, että sinua selvästi lyhyemmät deittikumppanit swaippaavat sinut jo tämän takia vasemmalle, jolloin jäljelle jäävät enää ne pidemmät kaksilahkeiset. Lyhyille, mutta itsevarmoille (lue: henkisesti pitkille) miehille pituus profiilissa taas toimii hyvänä keskustelunavauksena.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Näin saat oikeasti enemmän matcheja Tinderissä – kokeile näitä täsmävinkkejä!

9 tilannetta, jotka jokainen Tinder-käyttäjä käy säännöllisesti läpi

Nämä 7 asiaa ärsyttävät Tinderissä

 

Teksti Mona Kuoppamaa
Kuvat MVPhotos