Onko koolla väliä?

Onko koolla oikeasti merkitystä? Cosmo kertoo kuinka taiot miehestäsi seksipedon – varustuksen koosta riippumatta.

Peniksen pituudella ei ole niin suurta merkitystä kuin sen paksuudella. Tärkein on kuitenkin asento, jossa seksiä harrastatte. Kun penis tulee sisääsi juuri oikeassa kulmassa, huomaat nauttivasi seksistä uudella tavalla. Jos jokin asento ei tunnu hyvältä, kokeilkaa toista. Pyri asentoihin, joissa miehesi penis stimuloi joko g-pistettäsi tai klitoristasi – mielellään molempia.

Asennot, joissa sinä olet päällä, kiihottavat parhaiten klitorista. G-pisteeseen penis osuu parhaiten, kun mies tulee sisääsi takaapäin. Jos kaipaat huomiota klitoriksellesi, pyydä miestäsi koskettelemaan sitä sormin yhdynnän aikana. Jos et tunne g-pistettäsi, tee tutkimusretki itseesi. Laita etusormi sisääsi ja koukista sitä. Tunnustele emättimen etuseinämää ja kun huomaat hieman röpelöiseltä tuntuvan kohdan, kosketat g-pistettäsi.
Muistuta myös miestäsi pisteestä. Opeta häntä koskettamaan sitä, jotta saavuttaisit orgasmin. Kerro hänelle, että g-piste tuottaa nautintoa, kun sitä koskettaa voimakkaasti, ei vain hennosti sivellen.