puolisomateriaalia

Onko hänessä puolisomateriaalia? 24 merkkiä, jotka paljastavat sen

Pohditko, onko kumppanisi sinulle Se Oikea?

1. Mikään nykyisessä parisuhteessasi ei ahdista sinua.

Mikään suhde ei tietenkään toimi koko ajan ongelmitta tai vaadi ollenkaan työtä. Mutta olosi on paljon levollisempi, kuin päättyneissä suhteissasi. Tunnette molemmat olonne hyväksi ja turvalliseksi toistenne kanssa, koska sitä se on.

2. Hän osaa ottaa palautteen vastaan.

Et halua muuttaa mitään hänessä, mutta kun kerrot asian, joka vaivaa sinua, hän kuuntelee ja yrittää toimia paremmin seuraavalla kerralla. Ja tietenkin teet samoin hänelle.

3. Puhut ystävillesi häpeilemättä, kuinka onnellinen olet.

Ei tietenkään ole olemassa parisuhdetta, jossa ei olisi välillä vastatuulta, josta myös ystäville on normaalia raportoida. Mutta kun puhut kumppanistasi, kerrot hyvä juttuja hänestä, olet rakastunut häneen – ja onnellinen siitä!

4. Luotat siihen, että hän paikka pienet virheesi.

Jos unohdat ruokakaupassa käydessäsi jonkun asian, hän kipaisee hakemassa sen mukisematta, tai ottaa pyykit koneesta pyytämättä. Pieniä arjen juttuja – mutta aviopuolisomateriaalia!

5. Hän on mielellään seuralaisesi kaikissa tilanteissa.

Olitpa menossa drinkeille, jossa tiedät jo valmiiksi tunnelman oleman jäykkä tai auttamaan ystäväsi synttäreille, jolloin et edes ehdi pitää seuraa kumppanillesi.

6. Hän on ylpeä saavutuksistasi ja iloinen puolestasi.

Hän kertoo porukassa, olitpa saanut ylennyksen töissä tai voittanut liput keikalle. Hän on aidosti innoissaan ja suurin fanisi – heti äitisi jälkeen.

7. Teette uhrauksia toistenne puolesta, ilman kinaamista.

Hän muuttaa toiselle paikkakunnalle sinun saadessa työpaikan tai lopettaessasi koulun. Etkä epäröi tehdä asioita myös hänen eteensä.

8. Jaatte samat elämänarvot.

Molemmat haluatte tulevaisuudessa lapsia, ja tiedätte lastenhoidon olevan molempien vanhempien tehtävä. Tiedätte, että tarvitsette molemmat tietyn ajan päivästä omaa aikaa, tai ehkä suunnitelmissanne on ostaa talo kaupunkialueen ulkopuolelta viiden vuoden sisällä. Tärkeintä on, että olette asioissa ja tilanteissa samalla sivulla ja keskustelette niistä, silloin olette avioparimateriaalia.

9. Vielä vuosien yhdessäolon jälkeenkin hän tekee kohteliaita juttuja sinulle.

Hän avaa oven sinulle, tai jopa kantaa kotiovelle, koska olet kävellyt liikaa korkkareilla, eivätkä jalkasi kestä enää askeltakaan.

10. Hän ei yritä muuttaa sinua.

Hän tietää sinun olevan hieman siivottomampi teistä, etkä ole mestarikokki. Ja kaikki tämä on okei myös hänelle.

11. Kun kuvittelet teidän avioituvan, paras osa ei ole häät,

vaan ajatus teistä viettämässä loppuelämänne yhdessä. Häät ovat ihanat, mutta et malta odottaa häämatkaanne, kun kukaan ei pääse häiritsemään yhteistä aikaanne.

12. Olette selvinneet etäsuhteessa.

Se on rankkaa ja jopa pelottavaa, mutta rakastatte toisianne niin paljon, että olette valmiita tekemään tarvittavia uhrauksia. Molemmille yksi ja sama määränpää antaa voimaa – lopulta pääsette olemaan yhdessä!

13. “Minulla on ikävä sinua” ei ole vain sanonta, vaan todellista totta.

Vaikka aikaa ei olisi kulunutkaan paljon, ehkä tunteja siitä, kun olette nähneet viimeksi.

14. Haluat asua hänen kanssaan,

vaikka et voi kuvitellakaan asuvasi kämppiksen kanssa ja rakastat omaa tilaa ja aikaa. Et malta odottaa työpäiväsi päättymistä sen vuoksi, että pääset pian viettämään aikaa hänen kanssaan.

15. Hän on ensimmäinen ihminen, jolle jaat kaikki asiasi.

Pieni tai suuri juttu, kerrot sen hänelle. Ennen kerroit tärkeät asiat ystävillesi tai vanhemmillesi, mutta nykyisin ette ole yhteydessä aivan yhtä usein. Ja se on varmasti hyväksyttävää heidänkin puolestaan, sillä he näkevät, kuinka onnellinen olet.

16. Sinusta on ihana suunnitella asioita puolen vuoden – tai vuodenkin – päähän yhdessä.

Et ole lainkaan huolissasi, että joutuisin peruuttaa lentolippuja tai sanoa, ettet tarvitsekaan kuin kutsun yhdelle. Olet luottavainen suhteenne jatkumisesta, koko ajan.

17. Voit itkeä häpeilemättä hänen nähden.

Hän tietää, milloin on syytä huolestua ja milloin olet vain tunteikkaalla päällä ja leffakohtaus saa sinut kyynelehtimään.

18. Sinulla ei ole paljon aihetta valittaa kumppanistati turhan päiten.

Kun ystäväsi valittaa kumppanistaan tai deitistään, sinusta tuntuu paremmalta vaieta.

19. Hän on läheinen perheesi kanssa ja sinä hänen perheensä.

Hän voi soittaa isällesi ilman mitään suurempaa syytä. On selvä, että menet hänen sisaren lapsen synttäreille, vaikka hän ei pääsisikään.

20. Hän välittää ystävistäsi.

Jos jollakin ystävistäsi on huono päivä, hän rohkaisee sinua viettämään aikaa ystäväsi kanssa, tai pyytää ystävääsi luoksenne viettämään aikaa. Jos hän ei ole kuullut jostain ystävästäsi aikoihin, hän kysyy ystäväsi kuulumisia sinulta.

21. Hän kertoo yllättäen, kuinka hyvältä näytät.

Paras hetki on silloin, kun et ole laittanut hiuksiasi erityisemmin tai meikannut, ehkä et ole edes vaihtanut verkkareita ja kotipaitaa päältäsi..

22. Voitte tehdä asioita, kuten matkustaa, riitelemättä koko aikana.

Tiedämme varmasti pareja, jotka saavat kinan aikaan jo siitä, missä lentokentän ravintolassa syödään. Te ette kinaile turhan takia.

23. Hän suunnittelee teille aktiviteetteja, joista tietää sinun pitävän.

Hän ei aseta sinua vastuuseen kaikesta ohjelmastanne. Hän myös muistaa, kun olet kertonut aina haluneesi käydä lähistön ravintolassa tai museossa järjestettävässä näyttelyssä.

24. Työ on hänelle iso juttu, mutta olet prioriteetti numero yksi.

Jos pyydät häntä mukaasi sinulle tärkeään tapahtumaan, hän ei epäröi siirtää töitään hieman. Hän järjestää työasiat niin, että pääsee mukaasi – ja tämä toimii tietenkin myös toisin päin.

Lähde: Cosmopolitan 

Lue myös:

Näin piristät pitkää parisuhdetta

Erimielisyyksiä aseista ja lihansyönnistä – miten parisuhde onnistuu, kun arvomaailmat ovat täysin erilaiset?

3 naista kertoo, miten selättivät tuoreen parisuhteen ongelmat

Teksti Ida Suntio
Kuvat Fotolia