Oletteko selvinneet näistä? 5 merkkiä siitä, että suhteenne tulee kestämään

1. Lähditte yhdessä lomamatkalle, ja KAIKKI meni pieleen. 

Olitte tietysti haaveilleet täydellisestä reissusta, jossa katselette auringonlaskua piña coladoita siemaillen. Mutta mitä kävikään? Lento myöhästyi, matkalaukut eivät koskaan saapuneet perille, hotelli oli pettymys, ulkona satoi kaatamalla, poikaystäväsi sai ruokamyrkytyksen kebabrullasta ja wifikin oli surkea. Epäonnisesta matkasta selviäminen kunnialla yhdessä on vahva merkki siitä, että suhteenne tulee toimimaan. 

2. Hänen vanhempansa eivät pitäneet sinusta.

Myönnetään, muiden vanhempien tapaaminen ekaa kertaa on aina kuumottavaa. Erityisen kuumottavaa se on kuitenkin silloin, jos joutuu mulkoilluksi päästä varpaisiin ja mielen valtaa voimakas tunne siitä, että nämä tyypit eivät todellakaan ole innoissaan lapsensa valitsemasta kumppanista. Yleensä vaikeimmatkin tapaukset onneksi lämpenevät ajan kanssa, eikä puolison vanhempien kannata antaa vaikuttaa liikaa omaan elämään. Jos olet kuitenkin selvinnyt puolisosi tuella ilkeän anopinkin kynsistä, on suhteenne varmasti kestävä. 

3. Et ole aina tullut toimeen hänen ystäviensä kanssa.

Okei, kukaan ei voi tehdä joka kerta täydellistä ensivaikutelmaa. Jos kundin kaverit pitivät sinua aluksi tylsänä tyyppinä, johtui se varmasti vain molemminpuolisesta jännityksestä. Kumppanin kavereihin tutustuminen vie usein pitkäänkin, mutta ole kärsivällinen. Muista, ettei sinun ole myöskään pakko rakastaa hänen jokaista frendiänsä. 

4. Olette shoppailleet yhdessä Ikeassa.

Vierailu ruuhkaisessa Ikeassa saa onnellisimmankin pariskunnan riitaantumaan, joten monen tunnin huonekalushoppailusta selviäminen yhdessä todistaa suhteenne ainutlaatuisuuden. Ostettujen huonekalujen kokoamisesta yhdessä onnistuneesti saa muuten todella monta lisäpistettä. 

5. Olette osallistuneet yhdessä häihin…

…ilman, että se olisi ollut todella vavaantunutta. Okei, suhteen alkuvaiheessa kaukaisten sukulaisten häihin osallistuminen yhdessä voi aiheuttaa tilanteita, joissa lähinnä vilkuilette toisianne kiusaantuneina puolituttujen kysellessä, milloinkohan teidän aikanne koittaa. Jos olette kuitenkin päässeet pisteeseen, jossa voitte häissä ollessanne keskittyä olemaan onnellisia hääparin puolesta ja nauttimaan toistenne seurasta ilman kummallista jännitettä, olette oikea pariskunta. Onnea!

Alkuperäinen juttu: cosmopolitan.com
Kuvat: MVPhotos, Giphy