seksimokat

Noloimmat seksimokat, joita et voi lukea nauramatta

Cosmon kolumnisti muistelee noloimpia seksimokiaan.

Vaikka ihmiset usein kuvittelevat, että naapureilla, ystävillä ja koko lähipiirillä on upeaa, ongelmatonta seksiä, näin ei todellakaan ole. Harva vain kehtaa lausua seksimokiaan ääneen. Itsekin haluan kuvitella olevani seksin ylipapitar, mutta seksimokia on riittänyt. Tässä kootut nolot tilanteet, jotka ovat tapahtuneet lakanoissani vuosien varrella.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Seksimoka 1

Eräs poikaystäväni halusi testata monen kehumaa eturauhashierontaa. Siinä periaatteena on, että kumppani työntää sormensa tai sormiaan miehen peräaukkoon ja sitä kautta stimuloi herkkää etuseinämää. Maksimaalisen nautinnon saa, kun samalla imee penistä tai hieroo sitä toisella kädellä. Koska minulla oli tuolloin pitkät kynnet, lupasin suostua operaatioon, jos saisin laittaa kertakäyttöiset kumihanskat käteen. Ei olisi kannattanut, koska tunnelma oli kuin keinosiementäjällä. Nolous 2/5.

Seksimoka 2

Toinen kumppani halusi kokeilla sidontaa, mutta ilman harjoittelua tunnelma latistui nopeasti ”ei kun siis minne tää meni, auts” -tyyppiseen säätöön. Liian kireät köydet vievät todella nopeasti tunnon pois sormista. Miinusta myös siitä, että kääntyily ja asennon vaihtaminen vievät ikuisuuden, jos onnistuvat ollenkaan. Todellisuus ei koskaan vastaa Christian Greytä, sori vaan. Nolous 1/5.

Seksimoka 3

Roolileikit ovat hauskoja, mutta niiden aikana voi sattua yllättäviä asioita. Olin hyvässä vauhdissa leikissä, jossa esitin olevani nuori tyttö – siis tyyliin 18-vuotias. Tytöttely eteni partnerini osalta mallikkaan kiihottavasti, mutta kun orgasmin partaalla huusin vahingossa ANNA ISI MÄ TUUN, mies katosi salamana vessaan. Sitten en enää koskaan kuullut hänestä. Nolous 3/5.

Seksimoka 4

Deep throating -yritelmä ylösalaisin sängyn reunalla, vedet silmissä ja kaaressa lentävä oksennus, mutta silti jostain syystä pervo kumppanisi onnistuu heittämään mällit suoraan silmääsi. Kuka edes haluaa harrastaa tätä paskaa? Nolous 4/5.

Seksimoka 5

Kun harrastaa paljon seksiä tuntien ajan, ja tilanteeseen liittyy useita orgasmeja, lihasten supistelu ja asioiden stimuloiminen saa ainakin oman kroppani ja suolistoni kiihdytystilaan. Erään tällaisen pitkän session aikana kumppani kehui ja kannusti tulemaan vielä kerran. Koska kyseessä oli about päivän kymmenes orgasmi, laukesin miehen päällä ja samaan aikaan hanuristani karkasi pierun säestämänä lusikallinen löysää paskaa hänen kasseilleen. Wau. Tarvitseeko tästä puhua enempää? Nolous 5/5.

Kaikesta yllämainitusta huolimatta en ole menettänyt seksihalujani (toivottavasti ette tekään), mutta kokeilunhaluani ehkä hieman. Toisaalta, jos ei kokeile, ei tiedä mistä nauttii. Vain testaamalla jotain outoa ja ehkä ällöttävääkin saattaa huomata, että tämähän onkin minun juttuni. Ainakin saa tietää, mikä ei innosta.

Seksille ja sen aikana tapahtuville asioille saa nauraa. Ihmisille ei, se on eri asia. Asioita tapahtuu, elimistö aiheuttaa yllätyksiä eikä koskaan saa niin kovia nauruja kuin uskaltamalla tehdä jotain aivan sekopäistä. Tärkeintä on luottamus, turvasana ja rakastava ilmapiiri. Niiden avulla uskaltaa toteuttaa omituisimmankin fantasiansa.

Lienee sanomattakin selvää, että yhden illan jutuissa tai tuoreissa suhteissa ei kannata ensimmäisenä iskeä tiskiin kauan haluamaansa vaippaleikkiä. Ja harva pitää yllätyksistä, joten fantasioista ja niiden toteuttamisesta kannattaa ensin puhua. Suunnittelu on puoli leikkiä! Sitten ei muuta kuin kammaria kohti – ilman häpeää.

Kirjoittaja on media-alan sekatyöläinen, jolla on ollut alle sata seksikumppania, mutta yli 40.

Lue myös:

Kolumni: ”Jos miehillä on fantasioita siskoksista, itse lankesin veljeksiin”

Seksikolumni: ”Onko pakko antaa, jos ei halua?”

7 parasta seksipaikkaa – listasimme plussat ja miinukset

 

Teksti Kolumnisti
Kuvat Fotolia