Nauti lomaromanssista

Nyt on aika heittäytyä lomaromanssiin ja ottaa ilo irti jäätelökesästä. Ohjeistamme sinkkunaisen matkaan.

Harmiton hauskanpito ei ole vain miesten etuoikeus. Terassi on oiva paikka urosten bongailuun, ja joskus uusi tuttavuus pääsee aamiaispöytään asti. Ota seuraavat vinkit haltuusi, niin hoidat yhden yön suhteet tyylikkäästi ja turvallisesti, huumoria unohtamatta.

Jos hullaannut aina pitkätukkaisiin rokkareihin, miten olisi vaihtelun vuoksi ekskursio fiiniin drinkkibaariin, jossa hengaa vain siistejä pukumiehiä? Kevyt roolileikki antaa uutta itsevarmuutta lähestyä baaritiskillä nojailevaa nuorta Donald Trumpia.

Mitä pukeutumisesi viestittää? Miehet haluavat nähdä farkkupeppuja, mutta eivät vilahtelevaa peppuvakoa. Lähikuppilaan laitetaan verkkarit, yökerhoon korkkarit.

Paras flaksi käy, kun liikut kolmen koplassa. Miehet eivät mielellään lähesty tyttöpareja, koska silloin toinen kaveruksista jää yksin eikä nainen ole halukas juttelemaan. Liian iso naaraslauma taas karkottaa ujoimmat iskijät.

Onnistuneen yhden yön suhteen salaisuus on hauskanpito. Tähän ei sisälly työhuolien tai perheasioiden vuodattamista. Säästä sepustukset tyttökavereillesi ja keskity komistuksen erittäin hyvin muodostuneeseen pyllyyn. Totuus on, että mieskin mittailee mieluummin plokkarin peräsintä, jos juttusi alkavat käydä pitkäveteisiksi.

Miehet ovat luonnostaan hieman narsisteja. Vaikka uusi tuttavuus yrittääkin esittää ekstrakiinnostunutta asioistasi, hän vastailee mieluiten sinun kysymyksiisi. Etenkin sellaisiin, jotka käsittelevät sitä, kumman luona on jatkot.

Tyylikäs tapa kohdata aamuaurinko: älä jää lojumaan kämpille tai etenkään ala suunnitella yhteistä iltaohjelmaa. Kerää kamppeesi ja sano, että sinulla on sovittu menoja iltapäiväksi.

Mikäli kundi tarjoaa sinulle numeroaan, ole rehellinen ja sano suoraan, jos sinulla ei ole aikomustakaan soittaa. Jos haluat jutulle jatkoa, tässä kohtaa pihtaaminen tuottaa tulosta. Esitä viileää ja pian huomaat, että mies kerjää yhteystietojasi.

Sinkkuseksi on parhaimmillaan rentoa ja estotonta. Mieti, ettei sinun välttämättä tarvitse nähdä tyyppiä enää koskaan. Nyt on oikea hetki kokeilla niitä juttuja, joita et koskaan kehdannut ehdottaa exällesi.