Nämä ovat kaikkien aikojen sotkuisimmat julkkiserot

Tällä hetkellä Hollywood suorastaan kuhisee erinäisten pariskuntien uskomattomista erodraamoista, mutta on sitä osattu aiemminkin. Muistatko vielä nämä kohutut erot vuosien varrelta?

CALVIN HARRIS JA RITA ORA
Tuottaja-DJ Calvin Harris on tällä hetkellä osa superkiusallista erokohua Taylor Swiftin kanssa. Kyseisessä tapauksessa sympatiamme menevät vielä toistaiseksi Calvinille, mutta vielä pari vuotta sitten asiat olivat toisin. Calvin nimittäin ilmoitti erostaan laulaja Rita Oran kanssa varsin kärkkäästi Twitterissä ilman, että Rita tiesi asiasta etukäteen mitään. Rita onkin kommentoinut haluneensa eron jälkeen vain ''ryömiä sänkyyn ja kuolla.'' Harris myös heitti bensaa liekkeihin kieltämällä Ritalta heidän I Will Never Let You Down -yhteisbiisinsä esittämisen Teen Choice –gaalassa. Huonosti hoidettu, Calvin!

KIM KARDASHIAN JA KRIS HUMPHRIES
Kim Kardashian 
avioitui aikoinaan koripalloilijamiehensä kanssa näyttävin menoin, mutta kaksikon liitto kesti lopulta vain vaivaiset 72 päivää. Parin liitto oli jopa Hollywood-mittakaavassa huomattavan lyhyt, ja suhdetta onkin useasti arvailtu pelkäksi julkisuustempuksi. Eron jälkeen Kris syytti Kimiä suhteen feikkaamisesta ja julkisuuden kalastelusta. Hän jopa väitti Kimin pettäneen häntä tämän nykyisen aviomiehen Kanye Westin kanssa, mutta Kim ei ole itse myöntänyt mitään.

KANYE WEST JA AMBER ROSE
Kanye West ja Amber Rose vaikuttivat umpirakastuneilta, mutta eron koittaessa parin välit menivät suorastaan sekaisin. Amber tuki teoriaa, jonka mukaan yksi heidän eroonsa johtaneista syistä olisi ollut Kanyen salasuhde Kim Kardashianiin. Tilanne ei rauhoittunut vielä senkään jälkeen, kun Kim ja Kanye menivät naimisiin ja saivat lapsen. Kanye on nimittäin sittemmin muun muassa julkisesti solvannut ja haukkunut Amberia. Yksi kuuluisimmista kommenteista oli se, kun Kanye ilmoitti joutuneensa käymään 30 kertaa suihkussa jotta hän pystyi Amberin jälkeen viettämään aikaa Kimin kanssa. Törkeää jopa Kanyelta.

BRITNEY SPEARS JA JUSTIN TIMBERLAKE
He pukeutuivat matchaaviin denim-asuihin, he olivat ihania yhdessä – mutta he myös erosivat. Britney Spears ja Justin Timberlake olivat vuosituhannen vaihteessa maailman kuumin julkkispari, mutta unelmasuhde päättyi neljän vuoden yhdessäolon jälkeen riitaisaan eroon vuonna 2002. Pian eron jälkeen Justin julkaisi hittibiisinsä Cry Me a River, joka on osoitettu suoraan Britneylle. Kappale ja sen musavideo saivat aikaan julkisen keskustelun eron syistä, sillä biisi viittasi uskottomuuteen. Kaksikko ei ole ollut tapauksen jälkeen missään tekemisissä.

IGGY AZALEA JA NICK YOUNG
Iggy Azalean ja Nick Youngin ero on vielä tuore, mutta sitäkin sotkuisempi. Painajainen sai alkunsa siitä, kun Nickin joukkuekaveri jakoi netissä videon, jossa koripalloilija kertoo ystävilleen pettäneensä Iggyä. Pian tapauksen jälkeen pari erosi, ja Iggy myös vahvisti pettämishuhut todeksi. Tilannetta pahensi entisestään se, että Nickin heidän yhteiseen kotiinsa tuomat naiset olivat tallentuneet talon valvontakameralle, ja mies jäi viimeistään tässä vaiheessa kiinni rysän päältä. Iggy on kertonut julkisesti Twitterissä tuntevansa olonsa tapauksen johdosta erittäin surkeaksi.

ASHTON KUTCHER JA DEMI MOORE
Valheella on lyhyet jäljet – tämä sanonta kävi toteen myös Ashton Kutcherin kohdalla. Useat lähteet vihjailivat näyttelijän pettäneen puolisoaan, mutta mies kiisti väitteet sinnikkäästi joka kerta. Julkisuuteen vuosi myös kuvia Ashtonista hengailemassa toisen naisen kanssa, mutta huhut vaikuttivat yhä perättömiltä. Vasta kun näytteljä Scott Eastwood paljasti medialle Ahstonin pettäneen Demiä hänen silloisen tyttöystävänsä kanssa, huhut saivat viimeisen vahvistuksen. Avioliitto sai katkeran lopun, sillä Ashton alkoi seurustella Mila Kunisin kanssa vain muutama kuukausi eron jälkeen. Auts!

RUSSELL BRAND JA KATY PERRY
Katy ja Russell olivat varsin erikoinen parivaljakko, mutta heillä näytti olevan aina hauskaa yhdessä. Parin 14 kuukautta kestänyt avioliitto päättyi kuitenkin karmealla tavalla, kun Russell kertoi Katylle avioeroaikeistaan pelkällä tekstarilla. Kaksikko ei ole puhunut toisilleen sanaakaan kohtalokkaan tekstarin jälkeen, mutta Russell ei ole sittemmin säästellyt sanojaan median edessä. Koomikko on muun muassa kutsunut Katyn elämäntyyliä mitäänsanomattomaksi ja kommentoinut heidän avioliittonsa olleen pelkkä rasite.

JESSE JAMES JA SANDRA BULLOCK
Sandra Bullockin
entisen aviomiehen erokäyttäytyminen oli jotain ennenkuulumatonta. Parin avioero oli jo valmiiksi sotkuinen, sillä Jesse oli julkisesti myöntänyt pettäneensä vaimoaan jo pidemmän aikaa. Jesse alkoi nopeasti seurustella julkkistatuoija Kat Von D:n kanssa, ja kertoi medialle Katin olevan kaikin puolin parempi kumppani kuin Sandra. Mutta mihinkäs koira karvoistaan pääsee – Jesse päätyi myöhemmin pettämään myös Katia useamman eri naisen kanssa. Jep. 

Lue Myös:

Nämä Hollywood-tähdet menivät naimisiin tavisten kanssa

Tiesitkö? Nämä tv- ja leffaparit rakastuivat myös tosielämässä

Tässä ovat Hollywood-tähtien romanttisimmat kosinnat

Kuvat: MVPhotos, GettyImages
Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com