Nämä julkkisparit näyttävät, että yhteenpaluu voi onnistua

Kulunut vuosi on ollut yhteenpalaamisten aikaa. Näiden parien eroista uutisoitiin aikanaan isosti, mutta vähintään yhtä paljon spekulaatiota aiheuttavat nyt pariskuntien uudet yritykset.

Kylie Jenner & Tyga

Kardashian-Jenner-klaanin kuopus Kylie Jenner, 18, ja rap-artisti Tyga, 26, olivat olleet epämääräisessä on-off-suhteessa jo puolisentoista vuotta, kunnes he erosivat lopullisesti toukokuussa. Vielä keväällä pari oli näyttänyt esimerkiksi Kylien Snapchat-postausten perusteella hyvin onnelliselta ja tasapainoiselta, mutta toukokuinen ero vaikutti riitaisalta.

Kun erosta oli kulunut vasta kuukausi,  Kylie ja Tyga osallistuivat kuitenkin yhdessä Kanye Westin musiikkivideon julkistustilaisuuteen, josta he myös poistuivat yhdessä. Lisäksi Kylie postasi Instagramiin kuvan, johon hän tägäsi Tygan – omaan pakaraansa.

Pian sen jälkeen pari ilmoitti olevansa taas yhdessä. Kolme päivää sitten parin kerrottiin muuttavan yhteen Kylien äskettäin ostamaan taloon Hidden Hillsissä Kaliforniassa.

 

👑

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

Ben Affleck & Jennifer Garner

Näyttelijät Ben Affleck, 43, ja Jennifer Garner, 44, ilmoittivat avioerostaan vuosi sitten. Ben ja Jennifer olivat tuolloin olleet naimisissa jo kymmenen vuotta ja heillä on kolme lasta, joten avioero tuli monelle yllätyksenä.

ET Online kertoi kuitenkin toissapäivänä, että Ben ja Jen ovat lähteiden mukaan antaneet avioliitolleen uuden mahdollisuuden. He eivät ole koko vuoden aikana hakeneet virallista avioeroa, ja nyt näyttää siltä, että pari on valmis palaamaan yhteen.

– En voi mitään sille, että Ben on elämäni rakkaus, Jennifer sanoo Vanity Fair -lehden haastattelussa.

Benillä ja Jenillä on vuonna 2005, 2009 ja 2012 syntyneet lapset Violet, Seraphina ja Samuel.

Megan Fox & Brian Austin Green

Myös näyttelijäparilla Megan Foxilla, 30, ja Brian Austin Greenilla, 42, on kolme lasta: kaksi- ja kolmevuotiaat Bodhi ja Noah, ja yksi vasta tuloillaan, sillä Megan on viimeisillään raskaana. Megan haki avioeroa viiden avioliittovuoden jälkeen viime elokuussa.

US Weekly uutisoi toissapäivänä, että nyt, monen kuukauden erossa olon jälkeen, eropaperit on vedetty takaisin ja pari on palannut yhteen. Perhe on muuttanut uuteen kotiin Malibuun ja aloittanut puhtaalta pöydältä.

Megan ja Brian odottavat kolmatta yhteistä lastaan.

Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Yksi yhteen palanneista lempipareistamme on tietysti laulaja Miley Cyrus, 23, ja näyttelijä Liam Hemsworth, 26. He seurustelivat monta vuotta ja ehtivät olla kihloissa muutaman kuukauden, kunnes erosivat syksyllä 2013.

Koko maailma tuntui kuitenkin yllättyvän yhtäkkisestä suhteen lämpenemisestä tämän vuoden alussa. Pari on nähty kevään aikana useasti yhdessä, mutta molemmat pitävät suhteestaan matalaa profiilia, eivätkä he ole kommentoineet suhdetta suuntaan tai toiseen. Liam esimerkiksi kiisti kihlauksen, ja Mileykin vilauttelee vain vihjeitä Instagramissaan. Viimeisimpänä hän julkaisi viikko sitten kuvan, jossa hänellä on Hemsworth-tekstillä varustettu paita päällään.

Mileyn ja Liamin kuulumiset kiinnostavat, mutta ehkä on vain hyvä, että he antavat suhteen kypsyä rauhassa ilman median ja somen tuomia paineita. 

Miley ja Liam eivät salaile suhdettaan mutta eivät myöskään puhu siitä.

 

😻😻😻

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

Lue myös:

Tässä ovat Hollywood-tähtien romanttisimmat kosinnat

9 julkkisparia, jotka ovat olleet on/off-suhteessa älyttömän pitkään

7 asiaa, jotka Beyoncé opetti meille uskottomuudesta

Kuvat MVPhotos

Lähteet: Cosmopolitan UK, E! Online, Aol.com, US Weekly, Hollywood Gossip, VH1, ET