Nämä 8 merkkiä kertovat siitä, että olette enemmän kuin ihastuneita

1. Et enää panikoi hermostuksissasi ennen hänen tapaamistaan. Sen sijaan sinusta tuntuu hyvältä, rennolta ja itsevarmalta.

2. Sinulla ei ole enää tarvetta kytätä puhelintasi maanisesti hengailtuasi hänen kanssaan. Pysyt coolina. Hänestä kuuluu kyllä. Ja jos huvittaa, voithan aina viestittää hänelle itsekin.

3. Muut Tinder-matchisi, deittisi ja ihastuksesi ovat alkaneet tuntua merkityksettömiltä. Et itse asiassa enää saa mieleesi, miksi ylipäätään olit joskus kiinnostunut heistä. 

4. Whatsapp-viestittelynne ovat muuttuneet normaaleiksi keskusteluiksi. Kummallakaan teistä ei ole enää tarvetta esittää kiireistä silloin, kun todellisuudessa istuu sormet syyhyten iPhonen äärellä. 

5. Teillä on kivaa, vaikka menisitte vain ruokakauppaan. Enää hengausiltanne eivät vaadi täydellistä Spotify-listaa, leffavalikoimaa ja puolitettua viinipulloa. Romantiikkanne syntyy nykyään ihan muista asioista.

6. Mikä parasta: voit vihdoin ottaa rennosti yökyläillessäsi hänen luonaan! Voit suorittaa rauhassa iltarutiinisi kasvovesineen ja kuorintoineen, etkä enää välitä, vaikka näyttäisitkin pöhnäiseltä herättyäsi. 

7. Kun tyyppi ei vastaa viestiisi parin tunnin sisällä, sinun ei tarvitse enää soittaa paniikkipuheluita bestiksesllesi ja spekuloida, onkohan sinua alettu vihata. Tiedät, että hän pelaa todennäköisesti pleikkaria tai on lätkätreeneissä. 

8. Toisaalta, et enää pelkää vaikuttavasti epävakaalta friikiltä, vaikka lähettäisitkin hänelle kolme tekstaria putkeen.