Nämä 10 asiaa kannattaa tehdä heti eron jälkeen

1. Näytä tunteesi.
Ei ole mitään järkeä piilotella tunteitaan ja yrittää teeskennellä kaiken olevan kunnossa, jos todellisuudessa tunnet toisin. Pahan olon kohtaaminen on lopulta väistämätöntä, ja tunteiden tukahduttaminen vain hidastaa toipumisprosessia.

2. Aseta suremiselle aikaraja.
Pitkästä parisuhteesta toipuminen vie aikaa, eikä kukaan voi pakottaa sinua tuntemaan oloasi hyväksi saman tien. Et kuitenkaan voi vatvoa samoja asioita mielessäsi ikuisuuksia. Aseta itsellesi tavoiteaika, jolloin toivot olevasi jälleen valmis uusiin haasteisiin.

3. Poista hänet kaikista some-kanavistasi.
Voit itse päättää, kuinka laajaa karsintaa tämä tarkoittaa. Jos erositte ystävinä, voit ehkä tyytyä piilottamaan hänen Facebook-postauksensa feedistäsi. Painajaismainen ero vaatii kuitenkin isompia toimenpiteitä ja silloin kannattaakin suosiolla deletoida tyyppi somesta kokonaan.

4. Tee lista asioista, joita odotat innolla.
Listan ei tarvitse koostua asioista jotka aiot toteuttaa saman tien, vaan pikemminkin pienistä jutuista, jotka antavat  mukavaa ajattelemisen aihetta.
Kun ajatukset harhailevat eksässä, lähitulevaisuudessa siintävä lomamatka tyttökavereiden kanssa piristää kummasti.

5. Tee pieni muodonmuutos.
Jos hiuksesi ovat pitkät, ei kannata tunnekuohun vallassa leikkauttaa uutta superlyhyttä polkkaa. Pieni freesaus voi kuitenkin piristää kummasti.

6. Lue kirja, joka on lojunut hyllylläsi jo ikuisuuden.
Vaikka et ehtisi lukea kirjaa loppuun, tuntuu hyvältä saada aikaan jotain, mitä on ollut aikeissa tehdä jo pidemmän aikaa. Kun elämä käy jälleen tarpeeksi jännittäväksi, myös kirja palautuu takaisin hyllyyn.

7. Aloita uusi sarja, jota katsot silloin, kun suru ottaa vallan.
Ikävä kyllä sydänsuruja on mahdotonta hallita. Tunteet tulevat ja menevät ja ottavat yleensä vallan kaikista huonoimmalla hetkellä. Hauskan tv-sarjan katsominen on kuin ilmaista terapiaa, sillä se vie ajatuksesi väistämättä muualle.

8. Osta uudet kengät.
Paras lääke eroon on tietysti shoppailuterapia!

9. Yökyläile ystäväsi luona.
Olit sitten 15 tai 35, pyjamabileillä ei ole ikärajaa.

10. Järjestä kotibileet.
Mikä olisi parempi syy järjestää bileet kuin juhlia uutta upeaa sinkkuelämää? Juhlien suunnittelu antaa sinulle muuta ajateltavaa, eikä hauskoissa bileissä tulisi mieleenkään olla surullinen.

Kuva: MVPhotos