Näitä flirttailumokia jokaisen tulisi välttää

Okei. Jos kundi todella tykkää sinusta, suhteenne tuskin kariutuu pikkumokien takia. Kun teet tuttavuutta uuteen tyyppiin, suosittelemme kuitenkin välttämään ainakin seuraavia asioita. 

1. Vauvaäänellä puhuminen.

Tiedetään, se tapahtuu huomaamatta… Kun näemme söpön koiranpennun, vauvan tai kundin, alamme lässyttää. Varo kuitenkin, ettei kummallinen äänensävy jää päälle. Se syö uskottavuuttasi. 

2. Hattujen varastelu.

Voimme vakuuttaa, että hattuja ja lippiksiä baarissa käyttävät kundit ovat totaalisen kyllästyneitä siihen, että joku nappaa päähineen jatkuvasti sovitukseen flirttailumielessä. Mikäli haluat siis lähestyä hattupäistä kundia, suosittelemme kokeilemaan jotain ihan muuta kuin tyypin omaisuuden varastamista. 

3. Hölmön esittäminen. 

Älä kysy apua asioissa, jotka osaat tehdä itsekin. Älä esimerkiksi pyydä kundilta apua parkkimittarin käytössä, jos tiedät sataprosenttisen hyvin, miten se toimii. Haluaisitko itse deittailla ihmistä, joka ei tajua perusasioita?

4. HTG-pelailu. 

Kyllä, on hyvä olla hieman hard to get. Kundille on kuitenkin jo tarpeeksi paha paikka pyytää sinua ekoille deiteille. Anna siis armoa, äläkä esitä liian vaikeasti tavoiteltavaa, mikäli olet oikeasti kiinnostunut. Suurin osa miehistä ei osaa (tai jaksa) tulkita epämääräisiä signaaleja. 

​5. Liiallinen hiusten heilauttelu.

Huomaamaton omien hiussuortuvien koskettaminen oikealla hetkellä on seksikästä, mutta niiden jatkuva sutiminen todennäköisesti vain hämmentää miestä. "Onkohan hänen tukassaan ötökkä", saattaa kundi ajatella. 

​6. Flirttailu toisen miehen kanssa.

Onnistutko tekemään deittisi kateelliseksi flirttailemalla ravintolassa toisen kundin kanssa? Kyllä. Onnistutko samalla vähentämään deittisi innostusta sinua kohtaan? Todennäköisesti kyllä. Kenen mielestä on muka kivaa olla mustasukkainen?

​7. Harrastusten feikkaaminen. 

Kundin mielestä on täysin okei, jos et fiilistele hänen suosikkijenkkifutisjengiään, lempibändiään tai -videopeliään. Voit sanoa sen rehellisesti. On erittäin kiusallista, jos jossain vaiheessa käy ilmi, ettet todellisuudessa ole kuullut yhtään biisiä yhtyeeltä, jota olet kertonut fanittaneesi yhdeksänvuotiaasta saakka. Erilaiset mielenkiinnon kohteet tekevät parhaimmillaan suhteesta jopa mielenkiintoisemman. 

​8. Liiallinen emojeiden käyttö.

Sydämet, ilmapallot ja hymynaamat ovat täysin okei. Älä kuitenkaan oleta kundin ymmärtävän, mitä tarkoittaa palmun, apinan, delfiinin, tähdenlennon ja kihlasormuksen yhdistelmä. Kundit arvostavat selkeää kommunikaatoita. 

Katso myös:

Nämä 8 asiaa tapahtuvat, kun kundi muuttaa luoksesi

Näin saat kaukosuhteen toimimaan – 5 vinkkiä

Pilaako mustasukkaisuus suhteesi