Näistä asioista riiteleminen parisuhteessa kannattaa lopettaa heti

1. Mitä musiikkia kuuntelette autossa?

Sinä haluat luukuttaa Rihannan Antia, hänen tekee mieli fiilistellä Bob Dylanin albumia vuodelta 1973. Musiikkimausta voi kiistellä loputtomasti, joten käytönnössä teillä on kolme vaihtoehtoa. 1) Ajakaa perille hiljaisuudessa. 2) Sopikaa, että kumpikin saa valita yhden biisin vuorotellen. 3) Kuunnelkaa radiota. 

2. Mitä syötte illalliseksi?

Hän haluaa hampparin, sinä kanasalaattia. Yhteisen illallisen syöminen yhdessä tekee hyvää parisuhteelle, joten yrittäkää päästä yhteisymmärrykseen ruokailutottumustenne kanssa. Voisitteko esimerkiksi sopia kokkausvuorot viikon jokaiselle päivälle? Silloin saisitte päättää vuorotellen, mitä milloinkin on tarjolla. 

3. Ette pidä toistenne ystävistä.

Okei, et  tule koskaan pitämään siitä yhdestä kumppanisi mauttomia vitsejä laukovasta douchebag-kaverista. Yritä kuitenkin vältellä tyypin haukkumista kumppanillesi, sillä se tekee tilanteesta entistä hankalamman ja asettaa hänet kiusalliseen tilanteeseen. Toisen kavereita ei ole pakko rakastaa, mutta yritä tulla kaikkien kanssa toimeen. 

4. Ruoka on loppu.

Raahaudut janoisena jääkaapille vain huomataksesi, että siellä lojuu TYHJÄ tuoremehupurkki. Wtf… Ärsyttävää, mutta riitely asiasta ei johda mihinkään. Ratkaisu? Menkää kauppaan yhdessä. 

5. Teillä on erilaiset vuorokausirytmit.

Eikö hän saa nukuttua yöllisten American Crime -maratoniesi takia? Ärsyttääkö sinua, kun hän kolistelee keittiössä aamukuudelta? Tuskin olisi ainakaan haitaksi, jos yrittäisitte päästä samankaltaiseen unirytmiin. Eikö olisi hauskaa syödä aamupalaa yhdessä ja mennä samaan aikaan nukkumaan? Antakaa yhteiselle unirytmille mahdolisuus, se tekee ihmeitä parisuhteelle. 

6. Kun olette vain huonolla tuulella.

Kun molemmat ovat äkäisiä, voivat pienetkin sattumukset johtaa älyttömään tappeluun. Tällaisissa tilanteissa kannattaa ottaa omaa aikaa ja mennä esimerkiksi eri huoneisiin hillitsemään ärtymystään. Turhan asian takia aloitettu sota saattaa aiheuttaa todella pahan morkkiksen. 

7. Erilaiset rahankäyttötottumukset.

Jos sinä olet säästäväinen ja kumppanisi sortuu jatkuvasti heräteostoksiin, voi tilanne muuttua hankalaksi. Varsinkin, jos rahanne ovat yhteisiä. Näytä miehellesi seuraavalla kauppareissulla, kuinka isoja hintaeroja eri merkkien välillä oikeasti on. Koittakaa myös miettä, mitä kivaa voitte tehdä yhdessä, kun olette saaneet tietyn summan säästöön.

Kuvat: MVPhotos, Giphy
Alkuperäinen juttu: cosmopolitan.com