Näin pääset alkuun seksiviestittelyssä

Mistä on kyse?

Sexting eli seksiviestittely tarkoittaa intiimien tekstarien ja kuvien lähettämistä. Sen avulla voi flirttailla, fantasioida ja kertoa kaipauksesta tai himosta – usein rohkeammin kuin kasvokkain. Sexting on kuin piristävä, pitkä esileikki, joka voi huipentua sooloseksiin tai yhdynttän-

Valitse oikea sovellus

Ota Snapchat käyttöön! Monet lähettelevät vietteleviä kuvia tekstareina tai Whatsapp-viesteinä. Silloin kuvat tallentuvat automaattisesti vastaajan kännykkään. Snapchat on sen sijaan kuin luotu sextingiä varten. Kuvat ja videot tuhoutuvat heti sen jälkeen, kun vastaanottaja on nähnyt ne. Huomioi kuitenkin, että Snapchatissä on mahdollista ottaa kuvasta screenhot kymmenen sekuntin ajan kuvan avaamisesta.

Ekstraa parisuhteeseen

Sextingin harrastaminen auttaa pitämään kipinää yllä parisuhteessa. Lähetä kullallesi kesken työpäivän viesti, jossa kerrot villistä seksiunesta tai vihjailet siitä, mitä kaikkea hänelle on luvassa illalla, kun hän tulee kotiin. Viestittely luo välillenne latauksen, joka purkautuu välittömästi, kun näette toisenne. Sexting toimii loistavasti myös etäsuhteessa. Jos näette toisenne vasta viikonloppuna, aloittakaa viestittely jo päivää tai paria ennen. Jälleennäkeminen ei koskaan ole ollut yhtä kutkuttavaa!

Ihastus villiksi viesteillä

Haluatko aloittaa seksiviestittelyn lomarakkautesi ta Tinder-matchisi kanssa? Ihanan villiä, mutta varaudu siihen, että se on paljon vaikeampaa ja riskialttiimpaa puolituntemattoman kanssa kuin parisuhteessa. Et ehkä tunne hänen huumorintajuaan tai tiedä, mistä hän tykkää. Mitä jos tuhmien puhuminen onkin hänelle täydellinen turn off tai hän esittelee viestejäsi ja kuviasi kavereilleen? Ota selvää, mitä mieltä hän on seksiviestittelystä ja aloittakaa maltilla. Älä teksta mitään, mitä et haluaisi muiden näkevän. Muistakaa myös pitää suhdettanne yllä muutenkin kuin vain sextingiä harrastamalla. Koko touhu saa uutta syvyyttä, kun kyselette välillä toistenne kuulumisiakin. Kannattaa myös pohtia, voitko varmasti luottaa häneen?

Yllätä kuumalla kuvalla

Eroottisen kuvan lähettäminen on täydellinen tapa näyttää hänelle, mistä hän jää paitsi. Kun olette jo lämmitelleet teksailemalla, lähetä hänelle sensuelli otos, jossa poseeraat vaikkapa uusissa alusvaatteissa. Miehet kiihottuvat perinteisesti enemmän kuvista kuin tekstistä, mutta jätä silti jotain mielikuvituksen varaan. Mieti, haluatko näyttää kuvissa kasvosi ja kaikkein pyhimmät paikkasi? Suhde voi aina mennä mönkään ja kuvasi päätyä vääriin käsiin. Seksiviestittely onnistuu hyvin ilman kuviakin. Älä tee mitään, mikä ei tunnu hyvältä,

Talk dirty to me

Sexting koostuu flirttailusta, vihjailusta, haaveilusta ja yksityiskohtaisesta, tuhmasta puheesta, Viestien tarkoitus on saada toinen punastumaan ja kiihottumaan. Käytä viesteissäsi sopivan rajua kieltä, kiinnitä huomiota oikeinkirjoitukseen ja pidä viestit lyhyinä. Mitä suorempaa puhutte asioista, sen parempi.

Tätä mieltä miehet ovat:

”Sexting on etäsuhteen pelastus. Aluksi se hävetti ja tuntui oudolta, mutta sextingin ansiosta luottamus on kasvanut suhteessamme. Meillä on ikään kuin oma pieni salaisuutemme.

”Sinulle sexting on vain piristävää. Ei siinä mmenetä mitään. Olen oppinut kiinnittämään huomiota hempeilyyn ja alkulämmittelyyn. Naiset eivät pidä siitä, että sextingissä mennään suoraan asiaan.”

”Kaikkein parasta sextingissä on, kun saan naisen kiihottumaan viesteilläni ja kuvillani. Siitä tulee voittajfiilis. Itse pidön siitä, kun nainen käyttää rohkeaa kieltä ja lähettää peppukuvia.”

Katso myös:

Kolme yleisintä seksipulmaa

12 asiaa, jotka ärsyttävät kundia sängyssä

Nämä merkit kertovat, että mies on hyvä sängyssä

Kuva: Imaxtree

Teksti Cosmon toimitus