Näin nautit seksistä enemmän

Haluaisitko nauttia seksistä enemmän? Se onnistuu miestä vaihtamatta, kun kerrot mitä haluat ja opastat hänet alkuun.

Pikaista suutelua, nopeaa hyväilyä ja sitten vain suoraa toimintaa? Jos seksinne noudattaa aina samaa epätyydyttävää kaavaa, pane sille piste. Aloita päättämällä, että nyt on sinun vuorosi nauttia. Kerro miehellesi avoimesti mieltymyksistäsi. Jos aiheen ottaminen puheeksi tuntuu vaikealta, voit pyytää häntä lukemaan tämän jutun. Jokainen voi oppia paremmaksi rakastajaksi, kun tietää miten se tapahtuu. Älä siis laita miestäsi vaihtoon  – vaan tekemään sinut tyytyväiseksi!

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Käynnisty rauhassa

”En nauti seksistä niin paljon kuin haluaisin. Pääsen vauhtiin vasta, kun mieheni on jo lopettelemassa hommia. Haluan nauttia seksistä enemmän mutta en tiedä miten. En juuri koskaan ehdi saada orgasmia.”

Naiset ja miehet syttyvät eri tavalla. Miehelle voi riittää muutama suukko sinne tänne, mutta naisen kiihottuminen saattaa viedä jopa 45 minuuttia.
Välillä pikapano on ihana, mutta seksistä voi nauttia myös pitkään ja antaumuksella. Käyttäkää siis esileikkiin reilusti aikaa. Aloittakaa lämmittely jo päivällä. Lähettäkää toisillenne kuumia tekstiviestejä työpäivän aikana. Kun pääsette kotiin, olette jo virittäytyneet tunnelmaan.

Miehet innostuvat siitä, mitä näkevät, naiset puolestaan siitä, mitä kuulevat. Kerro miehellesi, miten hyvältä hänen kehunsa makuuhuoneessa tuntuvat.
Tunnelmallakin on väliä. Sytyttäkää kynttilöitä, laittakaa musiikki soimaan ja himmentäkää valaistus.

Muistuta miehellesi, että nautit muustakin kuin vain rintojen ja klitoriksen hyväilystä. Pyydä häntä suutelemaan sinua esimerkiksi solisluiden alapuolelta, reisien sisäpinnoilta, niskasta ja alaselästä. Näiden niin sanottujen erogeenisten alueiden koskettelu tuottaa seksuaalista mielihyvää. Anna miehesi seuraavaksi hyväillä  rintojasi kiusoitellen. Aluksi hän voi piirtää sormellaan ympyrää nänniesi ympärillä – kuitenkaan vielä koskettamatta niitä. Härnääminen saa sinut värisemään kiihkosta ja odotuksesta.
Kehota häntä sitten hipaisemaan nännejäsi kevyesti. Nuolaise hänen sormeaan ja ohjaa se nautinnollisimpaan kohtaan. Pyydä häntä vetämään, hieromaan, painamaan, nipistämään ja hankaamaan nännejäsi välillä kovemmin ja välillä hellemmin. Tällainen hidas esileikki vie sinut sängyssä uusiin sfääreihin.

Keskity suutelemiseen

”Mieheni käsi on heti housuissani, vaikka vasta aloittelemme esileikkiä. Kaipaan hiukan lämmittelyä ennen kuin haluan ketään alakertaani.”

Hidas ja harras suuteleminen on varmin tapa herättää halut. Miksi muuten Kamasutrassa (intialainen lemmenopas) esiteltäisiin 18 erilaista tapaa suudella?
Käyttäkää ennen seksiä reilusti aikaa suutelemiseen. Keskittykää toistenne huulten hellimiseen esimerkiksi 20 minuutiksi. Intensiivinen suuteleminen saa sinut syttymään ilmiliekkeihin.

Jos miehesi ei tahdo jaksaa keskittyä puuhaan, kuiskaa hänen korvaansa, kuinka kuumaksi suuteleminen hänen kanssaan sinut saa. Pian hän keskittää kaiken huomionsa sinun nautintosi maksimoimiseen. Kehota kultaasi suukottelemaan hitaasti myös niskaasi, korviasi, kaulaasi, rintojasi ja sisäreisiäsi.
Kerro hänelle, miksi nautit niin paljon suutelemisesta: hindulaisten seksioppien mukaan ylähuulestasi kulkee suora hermo klitorikseen. Ei siis ihme, että voit tuntea intohimoisen suukon koko vartalossasi. Jos miehesi tekniikka on hakusessa, ohjaa hänen suuteluaan. Anna hänelle sellaisia suudelmia, joita toivot itsekin saavasi.

Harjoita sorminäppäryyttä

”Mieheni ei tiedä, mitä hän tekee. Olen kyllästynyt esittämään, että epätoivoinen räpellys sytyttää minut. Esileikkimme tuntuu välillä kidutukselta.”

Tiedätkö itse, mistä pidät? Tutustu omaan kehoosi, ennen kuin odotat mieheltäsi sorminäppäryyttä. Selvitä, mikä saa sinut laukeamaan. Tutkiskele klitoristasi ja kokeile, mikä tuntuu hyvältä. Hiero peukalolla ja etusormella klitorista. Vaihtele kosketuksen voimakkuutta. Liu’uta sormiasi edestakaisin, jotta tunnet klitoriksen kärjen muodon sormiesi alla. Hiero sitä ja sen ympäristöä pyörivin liikkein edestakaisin  ja ylös alas, kunnes huomaat, mistä nautit eniten.

Kun tiedät, mikä toimii, osaat kertoa siitä myös miehellesi. Jos asiasta puhuminen tuntuu vaikealta, näytä hänelle. Voit masturboida hänen edessään, mikä toimii myös esileikkinä.
Näytä miehellesi, millä tavalla ja miten voimakkaasti kosketat itseäsi. Jos haluat antaa hänen hoitaa hommat jo tässä vaiheessa, opeta kädestä pitäen. Vie hänen kätensä jalkoväliisi, ohjaa sitä ja osoita, mistä pidät. Opeta hänet kiusoittelemaan sinua. Anna hänen löytää herkin kohtasi eli klitoriksen huippu. Pyydä häntä koskettelemaan sitä niin kauan, että kiihotut äärimmillesi etkä enää kestä enempää!

Varoita häntä kuitenkin hieromasta  klitoristasi liian voimakkaasti, liian nopeasti tai liian pitkään, sillä alue saattaa mennä tunnottomaksi. Neuvo häntä siis olemaan hellä ja härnäävä mutta pitämään välillä myös taukoja. Opettele sanomaan miehellesi heti, mikä tuntuu hyvältä. Kun hän osuu oikeaan, kehota jatkamaan samalla tavalla. Vaikka miehelläsi olisi ollut aiemmin lukuisia kumppaneita, hän ei tiedä, mistä juuri sinä pidät. Jokainen nainen nauttii eri asioista.

Lähteet: Lisää orgasmeja tie naisen nautintoon, Ylva Franzén; Naisen orgasmi, Kari Heusala; Ihana orgasmi, Nicci Talbot.

 

Katso myös:

Näitä flirttailumokia jokaisen tulisi välttää

8 asiaa, jotka tapahtuvat, kun kundi muuttaa luoksesi

Ratkaisut yleisimpiin deittailupulmiin