Mitä treffeillä voi tehdä talvella? 10 edullista ideaa

On taas se aika vuodesta, kun tekee mieli linnoittautua kotisohvalle Netflixin ja noutoruuan ääreen. Älä kuitenkaan anna kirpeän pakkassään tai lumikinosten lannistaa, nyt on aika nousta sohvalta! Näillä aktiviteeteillä talvisista treffeistänne tulee täydelliset – eikä niihin tarvitse kuluttaa omaisuutta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Järjestäkää lautapelikaksintaistelu

Älypuhelimet sivuun ja Netflix kiinni, nyt kaivetaan esiin Kimble, Monopoli tai vaikka Muuttuva Labyrintti. Valitkaa yhdessä lempilautapelejänne lapsuusajoilta – ¬¬ voittaja päättää illallisen, häviäjä kokkaa.

2. Tehkää yhteinen luisteluretki

Luistimet jalkaan ja jäälle. Kisailkaa yhdessä, luistelkaa käsikädessä ja levähtäkää nauttimaan mukaan pakattua kuumaa kaakaota – kuin suoraan romanttisesta elokuvasta!

3. Eksykää kirjastoon

Kun sinisen valon tuijottaminen puhelimen tai tietokoneen näytöltä alkaa kyllästyttää, menkää yhdessä läheiseen kirjastoon. Valitkaa kirjat toisillenne, tarkkaan ja harkiten. Voitte viettää kokonaisen päivän tai useammankin kirjoja lukien.

4. Varatkaa liput lätkämatsiin

Jos kultasi on sporttinen tyyppi, hän rakastaa tätä, vaikka se tarkoittaisi istumista hyytävässä pakkasessa. On oikeastaan aika viihdyttävää katsoa aikuisten miesten kisailevan kaukalossa ja tönivän toisiaan laitoja vasten – popparit esiin!

5. Koko päivän leffamaratoni

Leffoja, koko päivä! Varautukaa lempiherkuillanne ja vähintään kolmella elokuvalla. Kun kaikki leffat on katsottu, siirtykää lähiravintolaan lasilliselle keskustelemaan kiinnostavimmista juonikuvioista.

6. Rakentakaa maja

Kerätkää kaikki peitot ja tyynyt, ja paetkaa maailmaa kilometrien päähän – rakentamaanne majaan olohuoneen lattialle. Nauttikaa mukavista oloista ja toistenne seurasta.

7. Leikkikää lumisotaa

Napatkaa pikkupullot lämmikettä povitaskuun ja suunnatkaa ulos lumisotaan. Joka kerta, kun toinen osuu, joudut ottamaan huikan – lämmintä ja hauskaa!

8. Kaivakaa koulumuistot esiin

Palatkaa kouluaikoihin ja käykää läpi luokkakuvianne. Aloittakaa ala-asteelta ja siirtykää eteenpäin aikajärjestyksessä, kenties ette voi pidätellä naurua. Bonuspisteitä saa, jos bongaa kuvista myös kumppanin parhaat ystävät.

9. Suunnatkaa metsäretkelle

Koska talvi ei tarkoita täyttä ulkonaliikkumiskieltoa, miksette nauttisi siitä? Romanttinen, luminen metsäreitti, voiko täydellisempää miljöötä ällösöpöille yhteiskuville ollakaan?

10. Bookatkaa hemmottelu-staycation

Hemmotelkaa itseänne ja varatkaa huone hotellista, kotikaupungistanne. Koko päivän viettäminen sängyssä on paljon mukavampaa, kun aamiainen tarjoillaan suoraan sänkyyn – eikä tarvitse edes tiskata!

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Ensitreffit edessä, apua! Näin teet niistä täydelliset

8 merkkiä siitä, että treffit menivät täydellisesti

7 x noloimmat treffimokat

Teksti Ida Suntio Kuva MvPhotos