Miksi juttunne ei etene? 3 syytä

Olette deittailleet jonkin aikaa ja kaikki vaikuttaa lupaavalta. Sitten yhtäkkiä, hän alkaa vastata viesteihisi vähän turhan hitaasti. Juuri, kun sinusta tuntui, että suhde oli menossa vakavampaan suuntaan. Mitä tapahtui?

Syy 1: Hän ei ole valmis sitoutumaan.

Miehen aloilleen asettumiseen tarvitaan kolme asiaa: hänen taloutensa on oltava tasapainossa, hänen on täytynyt saada viettää tarpeeksi hurjaa sinkkuelämää ja hänen kavereidensa on oltava parisuhteessa. Tähän tilanteeseen miehen on päästävä itse. Sinä et voi tehdä mitään. 

Eli mitä tehdä?

Anna olla. Odota mieluummin tyyppiä, joka on oikeasti valmis poikaystäväksesi. Pidemmällä aikavälillä niin on parempi. Kurjaa, mutta totta. 

Syy 2: Liian paljon, liian nopeasti.

Jos suhteenne on edennyt nopeasti, mies saattaa säikähtää sitä, että ei oikeasti tunne sinua kovin hyvin. Rakkaus perustuu luottamukseen, ja jos suhde alkaa nopeasti, ei luottamuksen kehittymiselle ehkä ole tarpeeksi aikaa.

Mitä tehdä?

Älä ota yhteyttä. Anna hänelle tilaa ja mahdollisuus ikävöidä sinua. Jos hän on oikeasti kiinnostunut, hän näyttää sen kyllä. Ja kun hän soittaa, sano, että olet tällä hetkellä hyvin kiireinen. Pidä huoli, että vietätte riittävästi aikaa omien ystävienne kanssa, ettekä vain keskenänne.

Syy 3: Kemia katosi.

On todella ärsyttävää, kun  ensimmäisten tapaamiskertojen intohimo yhtäkkiä häviää jonnekin. Vaikka mielesi tekisi korjata tilanne uusilla alusvaatteilla, odota hetki. Ongelman selvittäminen seksillä ei ole kestävä ratkaisu.

Mitä tehdä?

Ole rehellinen. Kerro sopivan tilaisuuden tullen, että olet yhä ihastunut, mutta et halua puolivillaista suhdetta. Jos mies on halukas lämmittämään suhteenne uudestaan, hienoa. Jos ei, paras antaa olla. Teit parhaasi, ja nyt on aika löytää mies, jonka kanssa sinulla klikkaa kaikilla tasoilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso myös:

Mitä miehet todella ajattelevat deittailusta?

6 syytä, miksi kundista ei kuulu

Tinderin stailausopas miehelle – 10 vinkkiä

Kuva: Masha Maltsava