Kolumni: ”Jos miehillä on fantasioita siskoksista, itse lankesin veljeksiin”

Cosmon kolumnisti rikkoi tabuja ja rakastui poikaystävänsä isoveljeen.

Elämäni rakkaussuhteisiin mahtuu yksi tai oikeastaan kaksi suhdetta, joista en ole erityisen ylpeä. Jos miehillä on joskus fantasioita siskoksista, itse lankesin veljeksiin. Olin nuori ja tyhmä, jos sitä nyt saa puolustuksenaan käyttää. Veljeksistä nuorempi oli 19-vuotias, ja hän oli kuolannut perääni jo vuosia. Hän ei ollut tyyppiäni, joten ghostasin hänet tyynesti ennen eräitä kotibileitä. Siellä hän piiritti minua niin tehokkaasti, että suostuin jatkoille ja pian päätin antaa seurustelulle mahdollisuuden. Veljeksiä oli kolme, joista kaksi muuta olivat vanhempia. Pian selvisi, että vanhin veljistä oli töissä baarissa ja sitä kautta sain samasta paikasta itsekin töitä. Tutustuimme työn ohessa ja jäimme joskus ottamaan drinkin työvuoron päätteeksi. Kerran jatkoimme drinkkien jälkeen yökerhoon, missä kumosimme lisää juomia ja päädyimme tanssimaan yhdessä viimeiset hitaat. Aamuauringon ensisäteiden noustessa seisoimme pyöriemme vieressä haluttomina eroamaan. Hän oli juuri muuttanut uuteen asuntoon, joka oli tyhjillään lukuunottamatta kahta isoa nojatuolia olohuoneessa. Niinpä hän keksi kysyä, halusinko nähdä kämpän.

Aamuviideltä istuimme autiossa asunnossa vierekkäin seiniä katsellen. Tämä on se kohta, jolloin ihminen nousee ja sanoo: ”hei, kiva kämppä, moi nähdään.” Sen sijaan minuutti sen jäkeen kun kätemme osuivat toisiinsa, olinkin jo hajareisin hänen päällään. Himokkaista suudelmista tekivät erityisen maukkaita neonkyltit aivoissa: TABU! EI SAA! VELI! NO! Hänellä oli tietysti entistä pahempi fiilis, oletan. Ajatuskulkuna: pikkuveljen tyttöystävää tässä maistelen, go bro!

Ajauduimme saman tien syvään, intensiiviseen seksisuhteeseen. Kerroinko jo, että myös isoveljellä oli naisystävä? Onneksi hän asui toisella paikkakunnalla. En ole varma, mitä kaikkea selitin pikkuveljelle. Todennäköisesti väitin olevani kotona yötä, kun lämmitin isoveljen sänkyä. Rakastuin järjettömästi, ja vaikka yritimme lopettaa suhteen monta kertaa, jompi kumpi vonkasi aina toisen takaisin.

Muistan yhden kerran, kun olimme isolla perheporukalla reissussa. Mukana olivat poikaystäväni, siis pikkuveli ja isoveli tyttöystävineen. Olin viettänyt edellisen yön jälleen isoveljen punkassa, tällä kertaa anaaliseksin saloihin tutustuen. Kun istahdin illallispaikassa pirtinpöydän ääreen kovalle penkille takapuoli arkana, mietin, että onhan sitä elämässä parempiakin hetkiä ollut.

Lopulta parin vuoden jälkeen muutin pois paikkakunnalta ja yritin unohtaa molemmat veljekset. Siitä huolimatta päädyimme punkkaan seuraavien vuosien aikana vielä lukuisia kertoja. Totta puhuen nykyinen kumppanini on ensimmäinen, jonka luota en ole karannut isoveljen tuttuun punkkaan. Irrottautuminen vei siis paljon kauemmin kuin koko homman aloittaminen.

Vaikka kaduin asiaa usein, sain nauttia isoveljen kanssa upeita hetkiä. Minua seitsemän vuotta vanhempana hän opasti teini-ikäisen tyttösen seksin saloihin tavalla, johon nuoremmat miehet eivät olisi pystyneet. Usein ihmiset muistavat ensimmäisen rakkautensa aina ja vertaavat sen nostattamaan tunnekuohuun jokaista myöhempää kumppaniaan. Itse rakastuin ensimmäisen kerran kunnolla vasta 19-vuotiaana poikaystäväni isoveljeen. Suhde oli alusta alkaen tuhoon tuomittu, mutta uskon, että otimme molemmat siitä kaiken mahdollisen irti.

Kirjoittaja on media-alan sekatyöläinen, jolla on ollut alle sata seksikumppania, mutta yli 40.

Kuva Fotolia