kolmen kimppa

Kolmen kimppa edessä? Muistathan nämä asiat

Kolmen kimppa kiinnostaa monia ajatuksen tasolla, mutta miten se toimii käytännössä? Ja ei, se ei ole niin vaivaannuttavaa kuin luulit.

Kolmen kimppa on todennäköisesti yleisin seksifantasia, eikä ihme. Kuka nyt ei haluaisi, että yhden sijaan kaksi ihmistä kiinnittää huomiota sinuun ja seksuaaliseen nautintoosi. Loputtomalta tuntuva määrä käsiä ja suita hyväilemässä omaa kehoa kuulostaa ja näyttää ainakin mielikuvissa kihelmöivän kiihottavalta. Jotta todellisuus vastaisi hekumoivia mielikuvia, kolmen kimppaa varten kannattaa tehdä hyvä taustatyö. Ennen kuin säntäät mukaan kaveripariskunnan seksileikkeihin, lähdet klubilla tapaamiesi tuttavien matkaan tai pyydät kolmannen osapuolen mukaan omaan makuuhuoneeseenne, mieti ainakin näitä:

1. Jos ajatuksena on maustaa parisuhdetta ekstrajäsenellä, puhukaa kumppaninne kanssa asiat halki ennen kolmen kimppaa, sillä hyvin suunniteltu on todellakin puoliksi tehty. Sopikaa, mitä kolmannen osapuolen kanssa saa ja ei saa tehdä, jotta mustasukkaisuudelle ei jää tilaa. Käykää läpi molempien odotukset ja fantasiat, jolloin myös kolmannelle henkilölle on helppo kertoa, mitä häneltä odotetaan.

2. Miettikää etukäteen, onko kyseessä yhden illan juttu vai onko kolmen kimpasta tarkoitus tehdä tapa. Paras kaveri ei välttämättä ole luontevin vaihtoehto makkarin puolelle. Kaverin kanssa puuhatessa omat epävarmuudet ja tunteet voivat nousta pintaan, jolloin touhusta katoaa hauskuus. Onnistumisprosentti kolmen kimpalle kasvaa, kun saat seuraksi esimerkiksi kokeilunhaluisen kaverin kaverin tai puolitutun pariskunnan, jolla on jo kokemusta asiasta. Useimmiten paras vaihtoehto on ihminen, jonka tunnet ainakin päällisin puolin ja johon voit luottaa, mutta joka ei kuitenkaan ole muuten merkittävässä roolissa elämässäsi.

3. Punnitse etukäteen omat odotuksesi. Jos pelkää, että illasta tulee kiusallinen ja epämukava, sitä se varmasti tulee olemaankin. Jokaisen ryhmäseksin jäsenen pitää olla hommassa satasella mukana, jotta kokemus on kaikille tyydyttävä. Jos sinusta tuntuu, että suostut kolmen kimppaan vain miellyttääksesi kumppaniasi, kieltäydy touhusta. Jos parisuhteessa on perustavanlaatuisia ongelmia, kolmannen osapuolen kanssa nakuilu ei ainakaan paranna suhteen laatua.

4. Kimppakivassa kolmannen osapuolen läsnäolo on usein huumaavaa. Jos yhden ihmisen kanssa rakastelu saa sinut tuntemaan itsesi huikeaksi rakastajaksi, kahden ihmisen tyydyttäminen nostaa itsetuntosi vähintäänkin seksijumalattaren tasolle. Kun mukana on yksi käsipari, suu ja sukupuolielimet enemmän, yhtäkkiä eteenne avautuu rajattomasti erilaisia yhdistelmiä, joissa voitte tyydyttää toisianne. Lempikehonosiasikin on yhtäkkiä tarjolla tuplasti.

Lue myös:

Kaksi naista ja yksi mies paljastaa, millaista kolmen kimppa oikeasti on

20 kysymystä, joihin olet halunnut aina tietää vastauksen – miehet avautuvat seksistä

Ensimmäistä kertaa seksibileissä ollut kertoo: ”Seinällä roikkui piiskoja ja ruoskia, joita vieraat saivat vapaasti käyttää”

Teksti Siina Leppä
Kuvat Fotolia