Kaksi naista ja yksi mies paljastaa, millaista kolmen kimppa oikeasti on

Kolmen kimppa voi olla ihanaa, tai sitten todella vaivaannuttava kokemus. Tässä kolme tarinaa siitä, millainen kokemus ensi kerta oli.

”Yhtäkkiä kaksi kundia olivat aivan hullaantuneita minusta”

Johanna, 27: ”Olimme juhannusfestareilla tyttöporukalla, kun bongasin pojan, jonka kanssa olimme olleet samalla rippileirillä. Pyysimme pojan kavereineen jatkoille mökillemme. Juhlimme aamuun asti, skumppaa riitti ja palju porisi läpi yön. Yhtäkkiä havahduin siihen, että olin enää vain kolmistaan paljussa rippikoulukaverini ja hänen kaverinsa kanssa. Meillä oli ollut pientä flirttiä koko illan, mutta ei mitään pussailua ja halailua kummempaa. Kun toinen pojista poistui paljusta, ryhdyin rippileirikaverini kanssa kunnolla puuhiin.

Kun kaveri palasi, hän oli hämillään puuhistamme, mutta kysyi, voiko liittyä hauskanpitoomme. Olimme kaikki niin juhannushumussa, että idea tuntui hauskalta ja kokeilemisen arvoiselta. Olihan se makea fiilis, kun yhtäkkiä oli kaksi kundia, jotka olivat aivan hullaantuneita minusta. Kun puuhastelin toisen kanssa, toinen katseli vieressä ja suuteli minua. Aika paljon kuitenkin kiehnäsimme kolmestaan. Lemmenleikit kestivät aamunsarastukseen saakka, kunnes kaikki olivat tyytyväisen raukeita.

Toinen pojista oli aiemmin kokeillut kolmen kimppaa, mutta rippikoulukaverini ei. Itselleni kerta oli myös ensimmäinen. Ilta oli yksi elämäni parhaista ja ottaisin ryhmäseksin ehdottomasti uusiksi milloin tahansa.”

”Kun vaatteet vähenivät, tilanne kävi tukalaksi”

Hanna, 29: ”Opiskelijaristeilyllä miespuolinen opiskelukaverini hakeutui seuraani yökerhossa. Hän ehdotti, että lähtisimme kahdestaan rauhallisempaan paikkaan. Minulle tuli mieleen, että voisin pyytää kaverinikin mukaan. Olimme aiemmin puhuneet ryhmäseksistä naureskellen, joten ehkä pyyntö pomppasi jostain alitajunnastani. Poika kysyi, olimmeko ennen kokeilleet seksiä kolmistaan, ja valehtelin, että olimme, sillä en halunnut hänen kieltäytyvän.

Hytissä kaverini alkoi heti touhuta miehen kanssa. Minua alkoi jännittää, joten jäin katselemaan heidän puuhiaan sängyn laidalle. Poika yritti saada minua mukaan, ja hetken aikaa innostuinkin hommasta. Kun vaatteet vähenivät, tilanne kävi minulle liian tukalaksi. Puin päälleni ja jätin heidät kahdestaan.

Luulen, että ryhmäseksi oli minulle liian iso pala haukattavaksi. Minulla ei ollut kauheasti aiempaa kokemusta seksistä, joten se oli varmasti osasyy. En lähtisi kokeilemaan kolmen kimppaa enää niin, että mukana on toinen nainen.”

”Kaverin seurassa alasti oleminen oli vaivaannuttavaa”

Lauri, 20: ”Reppureissasin kaverini kanssa Indonesiassa ja vietimme iltaa isolla klubilla. Jossain vaiheessa seuraamme liittyi paikallinen tyttö. Biletimme hänen kanssaan myöhään yöhön, kunnes paikka sulkeutui. Ehdotimme tytölle, haluaisiko hän lähteä kanssamme jatkoille hotellihuoneeseemme. Hän vastasi heti myöntävästi.

Hotellissa ryhdyimme kuin sanattomasta sopimuksesta intiimeihin touhuihin. Emme kaverini kanssa koskeneet toisiimme, vaan vuorottelimme tytön kanssa. Emme olleet kumpikaan kokeilleet kolmen kimppaa aiemmin, mutta silti tiesimme, miten homma etenisi molempien osalta.

Haluaisin ehdottomasti kokeilla kimppakivaa uudestaan, erityisesti niin, että mukana olisi kaksi naista. Toisen miehen, varsinkin kaverin, seurassa alasti oleminen tuntui ajoittain vaivaannuttavalta, vaikka puuhat etenivätkin tyydyttävästi.”

Lue myös:

Kaipaako parisuhteesi piristystä? Testaa näitä vinkkejä

Lukijat paljastavat: Tämä on järisyttävän orgasmin salaisuus

”Parisuhteeni kärsii siitä, että en halua seksiä”

Kuva Anna Huovinen