vuosipäivä

8 tapaa tehdä vuosipäivästä ikimuistoinen

Unohda perinteinen illallinen ja kokeile jotain uutta.

Sinä ja kultasi olette olleet yhdessä jo pidempään ja tästä vuosipäivästä haluatte tehdä jotenkin erilaisen, mutta miten? Kokosimme yhteen parhaat tavat viettää romanttista päiväänne, jos perinteinen illallinen ja leffailta eivät kiinnosta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Palatkaa ensitreffeihinne

Menkää samaan paikkaan, jossa olitte ensitreffeillänne, mutta tehkää se toisin. Jos olitte ravintolassa, kysykää olisiko heillä yksityishuone ja varatkaa se. Tehkää illasta spesiaali, pyytäkää pöytäänne kynttilöitä ja tuokaa muistoja vuosistanne yhdessä valokuvien muodossa.

2. Kihloissa olevat: palatkaa paikkaan, jossa kosinta tapahtui

Kun palaatte siihen paikkaan, jossa kosinta tapahtui, se herättää väistämättä samoja tunteita, kuin aikanaan. Usein tästä alkaa onnellisten muistojen vyöry, ja mieleen palaavat muistot hetkistä, kun suunnittelitte vasta yhteistä tulevaisuutta.

3. Spa-päivä

Et tarvitse erikoistilaisuutta hemmotellaksesi itseäsi, mutta vuosipäivä on parasta aikaa, jolloin voitte yhdessä varata hemmotteluhoidon. Se tekee varmasti hyvää myös parisuhteellenne. Moni kylpylä ja dayspa tarjoaa hemmotteluhoitoja myös pareille, se on takuulla rentouttavaa molemmille!

4. Romanttinen aarteen etsintä

Edellisestä kerrasta saattaa olla vierähtänyt jo useampi vuosi. Järjestä kumppanillesi yksi lapsuuden hauskimmista leikeistä, mutta sen romanttisessa muodossa. Tee se vaikka kaupunkialueella tai puistossa. Jätä vihjeitä ympäriinsä, jotta kumppanisi löytää lopulta pääpalkinnon – sinut!

5. Matka

Yllätä kumppanisi matkalla, pieni päiväreissukin piristää kummasti, kunhan sen suunnittelee huolella. Jos kumppanisi pitää yllätyksistä, älä kerro hänelle kohdetta tai aktiviteettia. Mutta jos hän kammoaa asioita, joihin ei voi itse varautua, paljasta määränpää ja suunnitelkaa tekemistä yhdessä.

6. Teidän kappaleenne – livenä

Jokaisella parilla on varmasti jokin biisi, joka kuvaa parisuhdetta tai herättää suuria rakkauden tunteita. Menkää siis katsomaan kyseistä esiintyjää livenä, mikä voisikaan olla parempi tapa juhlia!

7. Teemakuukausi

Miksi rajoittaa suhteenne juhliminen vain yhteen päivään, kun voitte juhlia koko kuukauden? Tehkää pieniä juttuja yhdessä joka päivä, käykää teatterissa, elokuvissa, viettäkää peli-iltoja tai kokeilkaa uutta harrastusta. Jos molempien intohimo on liikunta, kokeilkaa erilaisia harrastuksia koko kuukauden ajan. Jos taas rakastatte tv-sarjoja ja elokuvia, kahlatkaa läpi niitä niin paljon kuin kuukauden aikana ehditte.

8. Arpokaa yksi näistä ideoista

Kirjoittakaa kaikki yllämainitut ideat lapulle, sekoittakaa ja arpokaa! Voitte lisätä myös muita ideoita, joita tulee mieleen. Enää ei tarvitse kuin odottaa, että vuosipäivänne koittaa.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

14 parisuhteen etappia, jotka ovat juhlistamisen arvoisia

11 yllätystä, jotka jokainen kundi haluaa saada

5 asiaa, joista ei tarvitse stressata suhteessa

Teksti Ida Suntio
Kuvat Fotolia