flirttailu

Flirttailu haltuun: 8 vinkkiä parempaan flirttiin

Listasimme kuumat tärpit, joiden avulla viet viekoittelutaitosi seuraavalle tasolle.

”Senkun menet vaan ja flirttailet sille!” kuuluu ystäväni neuvo baarissa, kun kuikuilen söpön miehen perään. Niin, flirttailu. Helpommin sanottu kuin tehty! Onneksi kiinnostaville tyypeille juttelua voi harjoitella ja flirttailutaitoja kehittää. Ei siis syytä huoleen, vaikka et (vielä) olisikaan maailman paras flirttaaja – nyt opetellaan! Tässä vinkit, joilla onnistut.

1. Fake it till you make it

Aloitetaan perusjutuista. Mikään flirttineuvo ei toimi, jos et aidosti usko, että olet huoneen magneettisin henkilö ja juuri se, jolle flirttisi kohteen pitäisikin puhua. Anna siis itsestäsi itsevarma vaikutelma! Jos fiilis ei ole aivan niin täydellinen kuin pitäisi: feikkaa, feikkaa, feikkaa!

2. Ole vatsastapuhuja

Luit oikein! Puhumalla kurkkuäänen sijaan vatsasta annat itsestäsi vakuuttavamman ja itsevarmemman vaikutelman. Kun äänesi tulee vatsasta, puhut myös rauhallisemmin ja on todennäköisempää, että et takeltele sanomisissasi. Tarkkaile siis puhetapaasi!

3. Ole läsnä

Joskus voi olla järkevää leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa, mutta sen aika ei ole flirttaillessa. Kun otat kontaktia uuteen ihmiseen, ja haluat tehdä eleilläsi ja sanoillasi hänelle selväksi, että hän keikuttaa venettäsi, ole läsnä ja tee aikeesi selviksi.

4. Älä pyytele anteeksi

On normaalia olla hieman hermona, kun pitäisi flirttailla tai sanoa jollekin kiinnostavalle tyypille ”Moi”. Flirttailua on kuitenkin turha häpeillä! Ota salapoliisiasenne ja lähde rohkeasti selvittämään, onko sinun ja kiinnostavan tyypin välillä mahdollisesti kemiaa. Yrittänyttä ei laiteta!

5. Kysy kysymyksiä

Ihmiset rakastavat antaa neuvoja ja puhua asioista, joista tietävät paljon. Tämä sopii hyvin meille flirttaajille, sillä kysymysten esittäminen on helpoin tapa aloittaa keskustelu. Kun kysyt kysymyksiä ja keskustelukumppanisi antaa vastauksen, hän huomaamattaan sijoittaa henkistä pääomaansa sinuun ja yhteytenne syvenee. Ole siis ihan kysymysmerkkinä!

6. Kerro jotain itsestäsi heti kysymyksen jälkeen

Jotta keskustelu ei olisi vain pelkkää kysymystä kysymyksen perään, muista kertoa jotain myös itsestäsi. Hyvä tapa on kysyä kysymys ja heti sen perään jakaa oma kokemus kysymästäsi asiasta. Esimerkiksi:
”Miten sä valmistat yleensä parsakaalin? Mä kokkaan melkein joka ilta itselleni ja osaan tehdä sikahyvän pihvin, mutta rakastan myös hyvin kypsennettyjä vihanneksia.”

7. Katso silmiin ja sitten katso muualle

Paras tapa osoittaa kiinnostusta olematta liian päällekäyvä on katsoa hetki suoraan silmiin ja sitten kääntää katse jonnekin muualle. Kukaan ei halua saada osakseen intensiivistä sarjamurhaajatuijotusta. Ajattele, että katseesi on kuin biisi, jossa on eri osioita. Välillä katsotaan kohti, sitten käännetään katse pois. Helppoa.

8. Esittele itsesi

Tämä on niin helppo kikka, että monet eivät pidä tätä edes flirttailuna (mutta se todellakin on!). Marssi kohti, esittele itsesi ja kysy flirttailun kohteeltasi helppo kysymys, kuten vaikka ”Mistä tunnet illan emännän/isännän?” tai ”Mikä sä juot? Näyttääpä hyvältä!”. Sano mitä vain, mikä aloittaa keskustelun ja mikä tärkeintä: KUUNTELE VASTAUS. Ihmiset rakastavat, kun heitä kuunnellaan. Osoita aitoa kiinnostusta toista kohtaan kuuntelemalla ja olemalla läsnä.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Näitä flirttailumokia jokaisen tulisi välttää

Kaikki mitä sinun tulee tietää avoimista suhteista ja kuinka aloitat sellaisen

Parisuhteessa, mutta ihastunut toiseen: näin selviät vaikeasta tilanteesta

Teksti Mona Kuoppamaa
Kuvat Fotolia