anaaliseksi peppuseksi

10 faktaa anaaliseksistä, jotka sinun ja kumppanisi tulee tietää

Koskaan ei voi olla liikaa liukkaria. EI KOSKAAN.

Anaaliseksi vaatii perinteiseen vaginaseksiin verrattuna enemmän valmistautumista ja asiaan paneutumista (heh heh!). Isoin ero pepun ja pimpin välillä on, että siinä missä vagina liukastaa itse itsensä, takapuoli ei toimi samalla tavalla. Takaoven kautta sisään menemisessä täytyy tietää mitä tekee ja osata valmistautua etukäteen.

Tässä ovat kymmenen asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen anaaliseksin maailmaan uppoamista. Linkkaa tämä artikkeli kumppanillesi, jos suunnittelette peppuseksin kokeilemista!

1. Anaaliseksi saattaa tuntua siltä, kuin tulisi kakka

Jos anaaliseksiä ei ole koskaan harrastanut, voi ensimmäinen kerta tuntua hieman siltä, kuin istuisi vessassa isolla hädällä. Kun penis työntyy (HITAASTI!) sisään, sinulle saattaa tulla äkillinen tarve huutaa. Peppuseksi saattaa aluksi myös hieman sattua, mutta anna itsellesi aikaa totutella uuteen fiilikseen. Mies ei saa nauraa, vaikka tilanne vaikuttaisi kuinka koomiselta tahansa.

2. Rapatessa roiskuu

Elämän realiteetteihin kuuluu, että vaikka kuinka hyvin esivalmistautuisi anaaliseksiin (peppu täytyy perusteellisesti tyhjentää käsisuihkun avulla ennen seksiä!), niin voi olla, että kakkaa tulee johonkin johonkin. Kakkaan ei kuole, eikä siinä ole mitään noloa. Tämä on hyvä tiedostaa, jos ei ole koskaan kokeillut kakkosta. Kaikille käy joskus paska mäihä ja se on anaaliseksin kohdalla yhtä todennäköistä kuin se, että uidessa kastuu.

3. Maltti on valttia

Tätä ei voi liikaa korostaa: peppuun ei voi painautua voimalla ja nopeasti! Tee tämä miehellesi hyvin selväksi. Peppua voi hieman lämmitellä solmen ja liukkarin kanssa ennen peniksen työntämistä sisään. Ottavan osapuolen pitää rentouttaa peppu ja miehen puolestaan pitää malttaa olla kiirehtimättä. Hiljaa hyvä tulee.

4. Pidä paperia tai kosteuspyyhkeitä käden ulottuvilla

Kuten todettu, kaikenlainen mahdollinen sotku kuuluu asiaan. Ei paniikkia. Lähettyvillä kannattaa pitää vessapaperia tai kosteuspyyhkeitä siltä varalta, että vahinkoja sattuu. Kun käden ulottuvilla on kosteuspyyhkeitä, voi anaaliseksiä kokeilla hieman rauhallisemmin mielin. Sotkut saa aina siivottua.

Kosteuspyyhe auttaa sotkuihin ja palauttaa intiimialueen luonnollisen pH-tason. Yliopiston apteekki, 2,15 €

5. Muistakaa kumi!

Kondomin käyttäminen on hyvin suositeltavaa. Vaikka peppuseksistä ei voikaan tulla raskaaksi, on peppuseksissä silti seksitautien vaara. Kumi myös vähentää sotkuisuutta.

6. Ja jos ilman kumia…

Jos olette yksiavioisessa parisuhteessa ja jo kokeneempia anaaliseksin kanssa, kumi ei ole aivan välttämätön – muistakaa vain tyhjentää ottavan osapuolen peppu huolella ja mies, pese peniksesi peppuseksin jälkeen huolellisesti (jos penistä ei pese heti, voi esimerkiksi virtsatieinfektion eli virtsiksen riski kasvaa). Älä myöskään ikinä työnnä penistäsi vaginaan, jos se on käynyt ilman kumia pepussa. Pepun bakteerit eivät kuulu pilluun ja tästä voi tulla ikäviä tulehduksia naiselle.

7. Kerran kokeilu vai vakituinen juttu?

Kun olette kokeilleet peppuseksiä ensimmäisen kerran, täytyy teidän keskustella fiiliksistänne rehellisesti. Oliko anaaliseksi vain kerran kokeilu vai tuleeko tästä asia, jota haluatte harrastaa jatkossakin? Tee miehellesi selväksi, että hänen täytyy kysyä jatkossa joka kerta, ennen kuin työntyy takapuoleesi. Peppuseksi ei tapahdu yhtä vaivattomasti kuin perusseksi ja mies ei voi olettaa, että hän saa aina peppua, kun haluaa.

8. Perusasennot haltuun

Anaaliseksi kannattaa aloittaa ratsastamalla. Ratsastuksessa päällä oleva osapuoli pystyy helposti säätelemään miten syvälle ja millä nopeudella penis uppoaa peppuun. Takapuoleen pannessa perusasennot toimivat muutenkin parhaiten, eli lähetyssaarnaaja ja doggy style kunniaan!

9. Valitkaa sopiva liukkari

Liukkareita on kahdenlaisia, vesipohjaisia ja silikonipohjaisia. Silikonipohjainen liukuvoide ei kuivu samalla tavalla pois kuin vesipohjainen, jota täytyy ehkä lisätä hieman useammin seksin aikana. Vesipohjainen liukkari tosin on helpompi pestä pois seksin jälkeen. Kokeilemalla selviää, kumpi sopii teille paremmin.

Vesipohjainen liukuvoide puuduttaa kevyesti ja on tarkoitettu erityisesti niille, joita peppuseksi jännittää. Kaalimato, 9,90 €

10. Koskaan ei voi olla liikaa liukkaria

Kultainen sääntö anaaliseksissä: mitä enemmän liukkaria, sitä parempi. Tämä ei ole se kohta, jossa kannattaa pihistellä!

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

7 kummallista seksimyyttiä, joiden olisi jo aika kuolla – unohda nämä heti!

18 suuseksivinkkiä, joilla saat kumppanisi sekoamaan

Ensimmäistä kertaa seksibileissä ollut kertoo: ”Seinällä roikkui piiskoja ja ruoskia, joita vieraat saivat vapaasti käyttää”

Teksti Mona Kuoppamaa
Kuvat Fotolia