eron jälkeen deittailu

Eron jälkeen deittailu – mistä tiedät olevasi valmis?

Kun katselet menneisyyden sijaan useammin tulevaisuutta, uusi deittailuvaihe voi alkaa.

Koska elämä on liian lyhyt siihen, että jäisit roikkumaan exääsi, kehotamme ehdottomasti ottamaan selvää, oletko valmis deittailuun! Kun edellinen ”ollaan ystäviä” -keskustelu on päättynyt siihen, että unfollaatte toisianne kaikissa somepalveluissa, ettekä ole edes puheväleissä, deittailun aloittamisesta on vaikea olla täysin varma. Muutama merkki kuitenkin todistaa, että olet jälleen valmis treffeille.

Jos juuri ja juuri voit vastata kyllä puoleen alla olevista, sinun tulisi ehkä kuitenkin pysytellä vielä poissa deittimaailmasta ja parannella särkynyttä sydäntäsi. Jos vastauksesi valtaosaan on ehdoton kyllä, onnittelut – Tinder laulamaan ja treffeille.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Ajatus siitä, että joku muu lämmittää kylmän (lue: jäätyneen) sydämesi.

Selvennykseksi, emme tarkoita tällä hyppäämistä suoraan lakanoiden väliin jonkun toisen kanssa, se ei todellakaan ole paras keino päästä yli exästäsi. Jos oikeasti olet läpikäynyt kaikki erosi vaiheet huolella, löydät itsesi haaveilemasta söpöstä baristasta, etkä päivitä someasi hashtagilla datingistrash, saatat olla valmis deiteille.

2. Olet ehkä vähän, edes pikkuisen innoissasi, kun joku näyttää kiinnostuksensa sinua kohtaan.

Sanotaan, että kun nainen käy läpi eroa, hän ei edes huomaa, kun joku on kiinnostunut hänestä. Jonkun osoittaessa kiinnostusta kohtaasi, vaatimattoman kieltävän vastauksen sijaan reaktiosi onkin salaperäinen ”ehkä” tai vaatimaton ”ehdottomasti!”, olet saattanut eroprosessin loppuun. Kun idea jonkun toisen kanssa ajan viettämisestä ei saa sinua voimaan pahoin, olet valmis treffeille.

3. Kehosi reagoi – vihdoinkin!

Ei, emme tarkoita mitään ikäviä vaivoja, vaan ihania perhosia vatsassa ja pientä hermostuneisuutta. Ensimerkit voivat olla aivan pieniä tuntemuksia, mutta odota vain – ilotulitukset ovat vasta alkamassa. Yhtenä päivänä huomaat flirttailevasi jollekin, tunnet kuumotusta etkä voi pyyhkiä hymyä kasvoiltasi: valmis deittailuun!

4. Muistelet vähemmän.

Menneisyyden sijaan katseesi suuntaa kohti tulevaisuutta. Voit vihdoin kuunnella Ariana Grandea ilman, että yhdistät sen automaattisesti exääsi. Elämä näyttää valoisalta ilman vanhaa kultaasi ja mielesikin näyttää päässeen yli hänestä. Erinomaista kehitystä – valmis deittailuun.

5. Yksin meneminen minnekään ei olekaan niin kammottava ajatus.

On täysin normaalia tuntea olonsa yksinäiseksi eron jälkeen, tukeudu silloin ehdottomasti ystäviisi. Mutta kun huomaat olevasi valmis tekemään asioita itseksesi, kuten menemään puistoon, elokuviin tai näyteikkunaostoksille, ilman levotonta ja jännittynyttä tunnetta, mielesi on balanssissa. Kohti uusia deittejä.

6. Sanot useammin kyllä.

Sanot useammin kyllä kuin ei täysin arkisiin asioihin. Se on kuin herätys erohorroksesta. Kutsut ystäväsi yökylään, parannatte maailmaa aamuun asti – ja se tuntuu hyvältä. Sillä sinä, erosta toipunut uniikki yksilö, olet jälleen valmis deittailun maailmaan. Onnittelut!

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Slow dating on vastaisku Tinder-deittailulle – nämä asiat ilmiöstä tulee tietää

Kyllästyttääkö appideittailu? Näin tapaat ihmisiä oikeassa elämässä

Ensitreffit edessä, apua! Näin teet niistä täydelliset

Teksti Ida Suntio
Kuvat Fotolia