erojuhlat

Erojuhlat – näin järjestät ikimuistoiset bileet!

Unohda viinin siemailu villasukissa viltin ja järjestä itsellesi erojuhlat!

Eron jälkeen voit joko jäädä harmittelemaan tapahtunutta tai käyttää eroasi ponnahduslautana elämään, josta olet vain haaveillut ja järjestä erojuhlat. Unohda siis viinin siemailu villasukissa viltin alla ja järjestä itsellesi erojuhlat, eli kutsu ystäväsi kohottamaan malja vapaudellesi – ja villille sinkkuelämällesi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Kutsu innostavia tyyppejä

Näiden juhlien kutsuvieraslistan kanssa saa olla valikoiva. Kutsu ihmisiä, jotka tukevat sinua ja joista saat hyvää energiaa. He voivat olla työkavereitasi, vanhoja ystäviä ja jopa äitisi tai siskosi. Mutta karsi listalta tyypit, jotka ovat turhan tosikkoja. Nyt tarvitaan heittäytymistä ja hyvää fiilistä!

2. Siivoa negatiiviset sotkut

Kotiisi on saattanut kertyä kuvia eksästäsi, poista ne ja täytä tyhjät kehykset iloisilla kuvilla, jotka kohottavat mieltäsi. Hanki vaikka digitaalinen kehys, johon voit laittaa useamman kuvan näkymään toisensa jälkeen. Kerää siihen kaikki hetket, jotka saavat hymyn huulillesi. Tai nosta esiin saavutuksiasi, kuten mitali puolimaratonilta tai hymypatsas ala-asteelta. Kaikki saavuttamasi pienetkin asiat saavat sinut muistamaan sisukkuutesi – toivut siis erostasikin.

3. Hanki surukakku

Tekeekö mieli makeaa? Ihmisten on tutkittu surullisena himoitsevan sokeria. Hanki itsellesi se pirun kakku, nauti siitä antaumuksella ja hyvällä omalla tunnolla. Pyydä leipomon kondiittoria kirjoittamaan päälle jotain hauskaa, kuten ”Back in Bussiness!”

4. Soita iloista musiikkia

Lisää soittolistalle biisejä, joista tiedät fiiliksen vain paranevan, valitse Beyoncéta tai Michael Jacksonin parhaat hitit. Yön kääntyessä aamun puolelle, soita pehmeitä ja lempeitä, ei surullisia kappaleita.

5. Turvaudu inspiraatioon

Saattaa kuullostaa uskomattomalta, mutta kokeile! Kirjoita lapuille kysymyksiä, joihin joutuu miettimään vastausta, kuten ”mikä on jännittävin asia, mitä aiot tehdä yksin tänä vuonna?” Laita laput kulhoon ja pyydä erojuhliesi vieraita nostamaan itselleen kysymys ja vastaamaan siihen. Small talkin ja juorujen sijaan nämä oikeasti herättelevät ajatuksia – ja parantavat sydänsuruja.

Toinen vaihtoehto on, että pyydät ystäviäsi kuvailemaan yhdellä sanalla, mitä he toivovat tulevalta kumppaniltasi, ja tietenkin kirjoittamaan sen lapulle. Kun mielesi meinaa joskus palata maanrakoon, muistuta itseäsi näillä lapuilla siitä, mitä oikeasti ansaitset.

6. Vältä juomasta liikaa

Pidä alkoholin juominen erojuhlissa kohtuullisena. Tietyssä pisteessä humalaa ajatukset usein alkavat mennä negatiivisen puolelle. Nauti alkoholia kohtuudella, vaikka drinkki tuntiin ja jos alat haikailla eksäsi perään, pyydä ystävääsi piilottamaan puhelimesi. Näin vältyt kännitekstareilta ja aamun morkkikselta.

7. Huomioi tunnelma

Polta erojuhlissasi miellyttävää tuoksukynttilää. Tuoksumuistot ovat todella voimakkaita, ja jatkossa yhdistät tuoksun positiiviseen, iloiseen fiiikseen. Polta kynttilää aina, kun olet hyvällä mielellä ja onnellinen, näin aivosi yhdistävät tuoksun automaattisesti positiiviseen tunteeseen. Valitse kynttilän tuoksuksi kepeä appelsiini, rauhoittava laventeli tai pirteä bergamotti.

Lähde: Cosmopolitan 

Lue myös:

Eron jälkeen deittailu – mistä tiedät olevasi valmis?

Ero takana? 4 vinkkiä, joiden avulla pääset eroon eksän roinasta

Erosta toipumista on mahdollista nopeuttaa, väittää tutkimus – tärkeintä on keskittyä asioihin, jotka tekevät onnelliseksi

Teksti Ida Suntio
Kuvat fotolia