Ensikertalaiset Berliinin suositulla seksiklubilla – seksiä, sitomista ja tuntematon käsi pakaralla

Berliiniläisellä seksiklubilla saa katsella, kun tavalliset ihmiset harrastavat seksiä: piiskaavat, fistaavat, suutelevat ja runkkaavat. Alun jännityksen jälkeen ensikertalainenkin uskaltaa mukaan. Yön jäljiltä fiilis on epätodellinen ja kiitollinen.

Makaan silmät kiinni berliiniläisen Airbnb-asunnon sängyssä. Muhkean untuvapeiton alla on lämmin, vaikka asunnossa on muuten viileää. Aurinko on laskenut ja on hämärää. Sisäpihalta kuuluu pullojen kilinää, kun joku vie roskat. Muuten on hiirenhiljaista. –

En pysty nukkumaan, vaikka väsyttää. Enää vain muutama tunti ja sitten olen matkalla elämäni ensimmäisiin seksibileisiin. Bileet alkavat myöhään ja jatkuvat aamuun, kuten Berliinissä on tapana. Siksi yritämme nukkua poikaystäväni kanssa päiväunet. Kuulen hengityksestä, ettei hänkään saa unta.

Visiitti seksiklubille on ollut molempien haave jo pitkään. Olemme seksuaalisesti kokeilunhaluisia ja mielikuva tilasta, jossa toisilleen tuntemattomat ihmiset harrastavat vapaasti seksiä, kutkuttaa. Myös ajatus seksistä useamman ihmisen kesken tuntuu houkuttelevalta, joskin utopistiselta. Olen nirsoa sorttia seksikumppaneiden suhteen ja niin tuntuu olevan myös poikaystäväni. Miten ikinä voi saada useamman ihmisen kemiat kohtaamaan?

Meille oli itsestään selvää, että seksiklubille mentäisiin ulkomailla eikä Suomessa. Haluamme suuret bileet, jonne voi mennä mahdollisimman anonyymina. Berliinin tunnetuimmalla seksiklubilla musankin pitäisi olla meidän makuumme sopivaa. Jos ei muuta uskalla tai halua, voi keskittyä tanssimiseen.

Nahkaa ja remmiä ylle

Kun keskiyö lähestyy, on aika lähteä liikkeelle. Olemme sonnustautuneet klubin etiketin mukaisesti alusvaatteisiin, nahkaan ja remmeihin. Normivaatteissa on turha yrittää sisään. Jännitys alkaa tuntua kehossa toden teolla, kun löydämme klubille johtavan jonon. Yritämme rauhoitella toisiamme sillä ajatuksella, että mitään ei tarvitse tehdä, jos ei tunnu siltä. Mennään vain katsomaan.

Heti narikassa paikan luonne käy selväksi. Glitterillä kuorrutettu, keijukaisen siipiin pukeutunut kaunotar ottaa meidät vastaan rinnat paljaina ja ohjeistaa jättämään ulkovaatteet ja puhelimet narikkaan. Klubilla kuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Puristan poikaystävääni tiukasti kädestä: ’älä sitten hukkaa minua tänne’.

 

”Tanssilattialla joraavat parikymppiset pimut pitsihepeneineen, uhkeat dominat korkeissa koroissaan ja bodatut homomiehet pyllyn paljastavissa nahkapöksyissään.”

Jatkamme läpi ruuhkaisen aulan ja baarin kohti tanssilattiaa. Vastaan tulevaa näkyä on vaikea kuvailla. En ole ikinä kohdannut vastaavaa. Samalla tanssilattialla joraavat täydellisen vartalon omaavat parikymppiset pimut pitsihepeneineen, uhkeat dominat korkeissa koroissaan, viimeisen päälle bodatut homomiehet pyllyn paljastavissa nahkapöksyissään ja ilkosillaan olevat papat penikset puolipystyssä – unohtamatta päästä varpaisiin lateksiin verhottuja hahmoja. Edes villeimmissä fantasioissani en osaisi kuvitella tällaista.

Paikka on valtava ja ihmisiä on hillittömästi. Näky on niin epätodellinen, että täytyy hetken vain seisoa paikoillaan ja katsella ympärilleen. Näen kahden tytön harrastavan seksiä sohvalla. He nauravat ja suutelevat intohimoisesti. Tanssilattian tangolla keikistelee upea, tumma ja lihaksikas tiikeriasuinen mies. Ohi viilettää pullea ukko vaaleanpunaisessa balettihameessa. En voi kuin katsoa lumoutuneena. Kaikki ihmiset näyttävät omalla tavallaan niin kauniilta ja kaikilla tuntuu olevan hauskaa.

Haemme baarista juomat ja liitymme teknon tahtiin tanssivaan joukkoon. Ajatus pelkissä alusvaatteissa tanssimisesta tuntui etukäteen oudolta, mutta täällä se on pelkästään luonnollista.

Erikokoisten, -näköisten ja -ikäisten vartaloiden joukossa tanssiminen on voimaannuttava kokemus. Tuntuu upealta, että on olemassa tila, jossa keskenään niin erilaiset ihmiset voivat toteuttaa itseään vapautuneesti kenenkään tuomitsematta.

Vilkuilen tanssin lomassa uteliaasti ympärilleni varoen visusti luomasta katsekontaktia kehenkään. Jännitys ei ole vielä laantunut niin paljon, että uskaltaisin juttusille muiden kanssa.

Toisin kuin etukäteen pelkäsin, tunnelma klubilla on lämminhenkinen eikä ollenkaan uhkaava. Kukaan ei kärky kiinni pyllyssä, kuten tavallisissa baareissa, vaan ihmiset käyttäytyvät kohteliaasti ja toisia kunnioittavasti. Seksibileissä etikettiin kuuluu, että toiseen ei kosketa ilman suostumusta.

Seksiä joka puolella

Kovin kauan emme malta viihtyä tanssin pyörteissä, kun haluamme tietää, mitä muuta klubilla on meille tarjottavanaan. Kuljemme huoneesta toiseen löytäen mitä erikoisempia tiloja nahkasohvineen, sänkyineen ja metallihäkkeineen. On rauhallisempia ja valoisampia tiloja hengailuun ja hämyisempiä seksin harrastamiseen. Lisäksi on tanssilattioita, joissa meno on kuin tavallisella klubilla. Paikalla on muitakin pariskuntia. Osa on tullut bileisiin kaverin kanssa ja osa yksin. Isompia porukoita ei juuri näy.

Seksiä on joka puolella. Yhtä rouvaa piiskataan, toista fistataan ja eräs mies anelee kontillaan toista tumppaamaan tupakan suuhunsa. Mietin, miltäköhän näyttää näiden ihmisten elämä bileiden ulkopuolella. Luultavasti ihan tavalliselta.

Päädymme hämyiseen tilaan, jossa kolme miestä panee nahkaisella sohvalla. Ympärillä istuu miehiä katsomassa ja runkkaamassa. Heteropariskuntana tuntuu tungettelevalta jäädä katsomaan show’ta, ja jatkamme matkaa.

 

”Ohitamme nuoren tytön, joka on kuuden miehen rajun näköisessä käsittelyssä. Yksi panee takaapäin, toinen suuhun ja muut odottavat vuoroaan.”

Ohitamme nuoren tytön, joka on kuuden miehen rajun näköisessä käsittelyssä. Yksi panee takaapäin, toinen suuhun ja muut odottavat vuoroaan. Tavallaan kiihottava näky, vaikka en voi olla ajattelematta, miten tyttö voi olla noin rennosti kaiketi tuntemattomien miesten käsittelyssä, ja eikö häntä pelota seksitaudit.

Kun ohitamme tanssilattian, korokkeella oleva nuori nainen ottaa suihin mieheltä ja viittoo minua osallistumaan. Kiitän kohteliaasti kutsusta. Olisihan se kiva, jos uskaltaisi heittäytyä, mutta miehellä ei näyttänyt olevan kondomia, enkä saa tauteja mielestäni.

Tanssilattian toiselta puolelta löydämme kiinnostavan tilanteen, jota on pakko jäädä seuraamaan. Nuori alaston nainen on kauniskasvoisen parrakkaan miehen sidottavana. Mies sitoo naisen hiuksista kiinni metalliseen häkkiin ja alkaa sivellä tätä glitteröljyllä samalla suudellen ja kosketellen naisen kehoa. Näky on lumoava. Naisen nautinnosta värisevä kroppa ja miehen määrätietoiset mutta huolehtivat otteet saavat haaveilemaan, jos itsekin pääsisin samanlaiseen käsittelyyn.

Vieras käsi pakaroilla

Klubin seksuaalinen tunnelma saa väkisinkin halut heräämään. Olemme löytäneet tilan, joka on täynnä sairaalasänkyjä ja nurkassa seisoo vanhanaikainen gynetuoli. Pakkohan sitä on testata.

Asetun tuoliin istumaan ja poikaystäväni antaa minulle suuseksiä.

Tila on valoisa ja ohi kulkee jatkuvasti ihmisiä. Muutama tyyppi pysähtyy katsomaan. Tuntuu jännittävältä olla niin esillä ja pidän silmät mieluummin suljettuina, jotta pystyn rentoutumaan.

Vähän myöhemmin huomaan erään pariskunnan vilkuilevan minua. Pian nainen istahtaa viereiselle pöydälle ja mies upottaa päänsä hänen jalkoväliinsä. Nainen alkaa hivellä käsivarsiani ja mies kertoo, että nainen pitää minua söpönä. En ole koskaan ennen kokenut vastaavalla tavalla naisen kosketusta ja jähmetyn täysin. En saa hämmennykseltäni sanottua kuin kiitos. Yritän vilkaista poikaystävääni, josko hänestä olisi juttelemaan mukavia pariskunnalle, mutta hänen ilmeensä näyttää minuakin järkyttyneemmältä. Pian pariskunta on poissa. Jälkeenpäin harmittelen jäätymistäni. Naisen hively tuntui yllättävän kivalta.

 

”Pian pakaroiden hyväily muuttuu läpsyttelyksi ja kohta saan kunnolla piiskaa. ”

Jonkin ajan kuluttua asetumme klubin sohvalle ja alan ottaa poikaystävältäni suihin. Yhtäkkiä tunnen vieraan käden kosketuksen pakarallani. Vilkaisen poikaystävääni hieman säikähtäneenä, mutta hän kehottaa minua jatkamaan. En halua katsoa, kuka pakaroitani hivelee. Minulle riittää, että poikaystäväni hyväksyy hänet. Pian pakaroiden hyväily muuttuu läpsyttelyksi, ja kohta saan kunnolla piiskaa. Piiskaaminen yhdistettynä suihinottoon on yksi elämäni nautinnollisimpia kokemuksia. Kadotan ajantajun täysin. Kun tilanne rauhoittuu, kiitän ja halaan tuntematonta komistusta ja hän jatkaa matkaansa.

Rohkeampana takaisin

Loppuillasta tai oikeastaan aamusta loikoilemme klubin uima-altaan viereisillä sohvilla. Kolme alastonta tyttöä polskii ja pussailee altaassa, ja yrittää mahtua keinumaan yhtä aikaa uima-altaan yllä riippuvassa keinussa. He putoilevat jatkuvasti veteen. Näky on herttainen. Jostain on pelmahtanut paikalle joukko miehiä lentäjän univormuissa. Mietin, ovatko he oikeasti lentäjiä.

Tunnen kiitollisuutta ja onnellisuutta klubin olemassaolosta ja siitä, että koimme sen poikaystäväni kanssa yhdessä.

Kun väsy vie voiton, käymme haikein mielin hakemassa tavarat narikasta. Naurattaa, kun katson puhelimesta kelloa ja huomaan sen olevan seitsemän aamulla.

Tuntuu absurdilta lähteä tallustelemaan aamuauringossa kylpevää katua kohti metroasemaa. Ensimmäiset työmatkalaiset seisovat jo metrolaiturilla. Arvaavatkohan he, mistä olemme tulossa?

Kertaamme läpi illan kohokohtia ja mietimme, mitä olisi voinut tapahtua, jos olisimme olleet rohkeampia. Olisi ollut kiva päästä enemmän kosketuksiin muiden kanssa, mutta toisaalta pelkästään bileiden kokeminen ja muiden ihmisten katselu oli kiinnostavaa. Ei missään muualla pääse seuraamaan lähietäisyydeltä, kun toiset harrastavat seksiä. On ihan eri asia katsoa vierestä luonnollista tilannetta kuin ohjattua pornoelokuvaa.

Opin yhden yön aikana monta asiaa itsestäni ja seksuaalisuudestani. Ryhmäseksi ja kahden naisen välinen seksi kiinnostavat nyt entistä enemmän. Päätämme tulla klubille takaisin mahdollisimman pian – toivottavasti piirun verran rohkeampina.”

Kirjoittaja on kolmekymppinen vapaa toimittaja, joka ei halua rajoittaa seksuaalisuuttaan yhteen makuuhuoneeseen ja yhdelle ihmiselle.

Teksti Avustaja
Kuvat Adobe Stock