deittailu

22 tapaa tavata kiinnostava tyyppi – ilman Tinderiä

“Se Oikea tulee vastaan silloin, kun sitä vähiten odotat!” Turhauttavaa, etenkin jos haluaisit pikaisesti jotain kipinöintiä arkeesi.

Helpotukseksi kokosimme yhteen 22 vinkkiä, missä ja miten voit törmätä mielenkiintoiseen tyyppiin ja aloittaa deittailun, oikeassa maailmassa – ilman deittisovelluksia.

 1. Kysy apua kaverilta. Et voi koskaan tietää, ehkä ystäväsi piilotteleekin juuri sitä oikeaa.
 2. Pyydä ihastuksesi ulos. Jos olet jo jonkin aikaa flirttaillut jonkun tyypin kanssa ja odottanut merkkiä, se on tässä. Todennäköisesti hänkin haluaa edetä kanssasi, ja jos ei, saat ainakin rohkeutta seuraavaa kertaa varten. Pidä siis mielesi avoinna.
 3. Aloita keskustelu kirjakaupassa. Sano, että olet ostamassa lahjaa ystävällesi, etkä tietenkään osaa päättää. Pyydä häntä auttamaan valinnassa.
 4. Koirapuisto. Se on tiedettä, että sinkku, jolla on koira, haluaa lopulta kumppanin. Et ottaisi itsekään koiraa, jos haluaisit viettää loppuelämäsi yksin.
 5. Osallistu Facebook-kaverisi järjestämään tapahtumaan, johon et normaalisti ottaisi osaa. Eikä vain siksi, että tukisit kaveriasi – saatat tavata jonkun huipputyypin!
 6. Jos ajaudut juttusille mielenkiintoisen tyypin kanssa konsertissa, leffassa tai vaikka vessajonossa, varmista, että vähintäänkin alatte seurata toisianne Instagramissa. Näin pysytte toistenne mielessä ja pieni Insta-flirtti voi alkaa.
 7. Aloita uusi harrastus. Kiinnostus samaa lajia kohtaan on potentiaalinen tapa löytää deittikumppani. Harrastuksesi parissa sinulla on myös mahdollisuus tutustua ihmisiin, joiden kanssa kemiat kohtaavat ja olette kiinnostuneet samoista jutuista.
 8. Hengaile baarissa yksinäsi. Vaikka todennäköisyys tavata kiinnostava tyyppi näin ei mielestäsi olisi kovin korkea, voit silti huomata, ettet välttämättä tarvitse muita mennäksesi ulos pitämään hauskaa.
 9. Opettele itsevarmuutta. Ei ole ollenkaan typerää viettää muutama minuutti harjoitellen täydellistä viettelyhymyäsi, mikäli se antaa sinulle varmuutta tarvittaessa myös väläyttää se.
 10. Lähetä baarin komeimmalle tyypille juoma tai vaikka ranskalaiset. Kun hän katsoo sinua, väläytä harjoittelemasi hymy ja odota hänen saapumistaan luoksesi.
 11. Tietovisa. Terve älyllinen visailu lisää seksuaalista jännitettä toden teolla, eikö?
 12. Värvää itsellesi wingwomanit. Mitä pienempi seurueesi on, sitä helpompi sinua on lähestyä.
 13. Käytä Facebookin kommenttiketjua hyväksesi. Facebookin kommenttiketjun kautta saatat bongata jonkun kaverisi kaverin, jonka huomaat käyneen samaa koulua ja suositelleen samaa kahvilaa, kuin sinä. Ehkä pieni flirtti olisi mahdollista?
 14. Vanha ihastus. Lukiossa et ehkä uskaltanut jutella ihastuksellesi, mutta nyt kaikki olette vanhempia ja viisaampia. Jos siis nuoruuden ihastuksesi kolahtaa edelleen ja tiedät hänen olevan sinkku, laita vähintään tykkäys Instassa ja katso, mihin tilanne kehittyy.
 15. Uskaltaudu uusiin bileisiin. Et tunne juhlista kuin muutaman vieraan, vielä parempi. Silloin todennäköisemmin tutustut uusiin ihmisiin etkä hengaile vain parhaan ystäväsi kanssa. Se on myös potentiaalinen paikka flirttailulle.
 16. Vaihda saliharrastus johonkin sosiaalisempaan. Osallistu ryhmäliikuntatunnille tai aloita harrastus, jossa on helppo jutella toisille, kuten seinäkiipeily. Voit aina kysyä vinkkejä viereiseltä komistukselta.
 17. Matkusta. Törmäät varmasti muihinkin turisteihin. Ehkä kiinnostava tyyppi majoittuu samassa hotellissa tai käy katsomassa samoja nähtävyyksiä – kaikki on mahdollista!
 18. Kokeile retriittiä. On olemassa luontoon keskittyviä ja hengellisiä retriittejä, jos tämä kiinnostaa, saatat löytää tapahtumasta kaltaisesi tyypin, joka ehkä onkin sielunkumppanisi.
 19. Pyydä kiinnostava tyyppi koulun ryhmätyössä ryhmääsi. Voi olla pelottavaa kysyä häntä ryhmääsi, jos aiemmin ette ole opiskelleet samassa ryhmässä. Ole kuitenkin oma-aloitteinen, aloita kokoamaan ryhmää ja sen jälkeen ehdota, että hänkin voi liittyä.
 20. Järjestä illanistujaiset. Pyydä kaikkia ystäviäsi kutsumaan kaverinsa, joiden kanssa ette tavallisesti vietä aikaa, tai jos menet itse juhliin, joista et tunne ketään, aloita rohkeasti keskustelu söpön tyypin kanssa.
 21. Tapaa komistus töistäsi. Tämä vaatii ehdotonta varovaisuutta. Sinun täytyy olla täysin varma muutamasta asiasta. 1. Molemmat osapuolet ovat kiinnostuneita ja olet varma, ettet häiriköi ketään. 2. Valta-asemanne toisianne kohtaan ovat tasapainossa, hän ei siis ole pomosi etkä sinä hänen. 3. Saatatte mahdollisesti myös ajautua ristiriitatilanteisiin, jos suhteenne etenee, ja näette toisenne silloinkin töissä. Parasta olisi, jos työskentelet isossa yrityksessä, olette eri osastolla eikä mahdollisesti alkavan suhteenne ilot ja surut vaikuta työhönne.
 22. Aloita keskustelu ruokakaupassa. Jos joku, niin ruoka jakaa mielipiteitä vahvasti. On siis helppo kommentoida hedelmähyllyllä vieressä mietiskelevälle komistukselle, että kannattaa ehdottomasti valita appelsiinit siitä viereisestä laatikosta.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Slow dating on vastaisku Tinder-deittailulle – nämä asiat ilmiöstä tulee tietää

Pilasiko Tinder deittailun?

Nämä 7 asiaa ärsyttävät Tinderissä

Teksti Ida Suntio
Kuvat Fotolia