anaaliseksi ensimmäinen kerta

6 x näin valmistaudut anaaliseksiin ensimmäistä kertaa

Jos peppuleikit eivät ole entuudestaan tuttuja, anaaliseksi on usein the big deal.

Kuten mihin tahansa uuteen seksikokeiluun, kannattaa anaaliseksiinkin varautua huolella. Avaimet uusiin ja ennen kaikkea hyviin kokeiluihin ovat siis täysin sinun ja kumppanisi käsissä, kunhan muistatte kaksi asiaa: kommunikaatio ja valmistautuminen.

Jotta voisit pelata varman päälle ja molemmat osapuolet tuntisivat olonsa mukavaksi, annamme vinkkejä anaaliseksiin valmistautumiseen. Nämä neuvot koskevat kaikkia, joita takaovi houkuttaa – olit sitten mies tai nainen, peniksellä tai ilman, lue nämä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Sivistä itseäsi

Anaaliseksi on pelottavaa, jos uskoo loputtomaan informaatiotulvaan ja tabuihin, joita internet meille tarjoaa. Tärkein asia on kuitenkin ottaa selvää faktoista ja siitä, mitä on oikeasti odotettavissa. Selvitä etukäteen asioita, jotka mietityttävät, oli kyse sitten mistä hyvänsä. Älä usko kaikkea, mitä netti tarjoaa! Jos et tunne olevasi valmis, sinun ei ole pakko tehdä mitään.

2. Enemmän puhetta, vähemmän tekoja

Puhu kumppanisi kanssa peppuseksiä koskevat asiat halki. Molempien suostumus on pääasia, eikä toisen yhtäkkinen yllättäminen kesken seksin uusilla jutuilla ole koskaan hyvä idea. Tässä asiassa saa – ja pitää – pysyä mukavuusalueella, joten edetkää pienin askelin. Tieto siitä, mitä anaaliseksiltä odottaa ja mikä tuntuu mukavalta, auttaa teitä molempia saamaan siitä kivan kokemuksen.

3. Kehitä itseäsi – ja peppuasi

Samalla tavalla kuin itsensä tutkiskelu ja omien nautintojen löytäminen masturboimalla kehittää seksuaalisia taitojasi, tutustuminen yksin myös kakkosen saloihin valmistelee sinua peppuseksiin. Kokeile erilaisia ja -kokoisia leluja, jotta opit parhaiten tunnistamaan, mistä pidät. Anaalihelmet ovat hyvä väline kaikille ja kehitys tapahtuu kuin itsesään.

Aloita asettamalla lelun pienempi pää, eli kaikkein pienin helmi hitaasti peppuusi. Vasta kun tunnet olosi mukavaksi, siirry seuraavaan. Käytä aina liukuvoidetta, kun touhutaan takaovella – AINA! Toisin kuin vagina, anaali ei luontaisesti itse liukasta itseään, joten se kaipaa apukeinoja. Jos käytät silikonisia leluja, joita useimmat ovat, älä käytä silikonipohjaista liukastetta, se voi vahingoittaa lelujasi.

4. Muista hygienia

Moni yhdistää peppuseksin sotkuun. Ennen kuin aloitatte tämän ”sotkemisen” on olemassa tapoja pepun puhdistamiseen. Mutta on hyvä pitää mielessä, että huolimatta puhdistamisesta, anaaliseksin aikana on mahdollista törmätä vastaantulijoihin. Ja jos haluat välttyä järkytykseltä, sinun ei auta kuin sopeutua siihen, että se vain on normaalia ja kuuluu asiaan.

5. Pienin askelin

Jos aloittelet soolona, kannattaa lähteä liikkeelle sormesta ja siirtyä pienten lelujen kautta suurempiin. Aloita pienellä anaalitapilla tai helmillä, ennen siirtymistä tositoimiin. Kun tuntuu, että olet valmis siirtymään aloitustasolta seuraaville, voit kokeilla myös vibraavaa anaalitappia.

6. Hitaasti, mutta varmasti

Etenemällä hitaasti, annat itsellesi aikaa sopeutua käytettävän välineen tai kumppanisi kokoon ja siihen, miltä se tuntuu. Tällöin myös tunnetasolla pysyt mukana jutussa. Keskustelkaa läpi, mikä tuntuu hyvältä ja opetelkaa yhdessä. Jos et ole vastaanottavana osapuolena, vaan toisella puolella, pidä huoli, että huomioit kumppanisi koko ajan ja pysytte samalla sivulla.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

10 faktaa anaaliseksistä, jotka sinun ja kumppanisi tulee tietää

7 kummallista seksimyyttiä, joiden olisi jo aika kuolla – unohda nämä heti!

Kaikki, mitä sinun täytyy tietää seksileluista

Teksti Ida Suntio
Kuvat Fotolia