9 vinkkiä parempaan seksiin

Kun olet kerran valloittanut vuoren, olet jo kokenut kaiken? Väärin. Näin saat orgasmin hipomaan taivasta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Uskalla olla tuhma

Kun seuraavan kerran hyppäätte lakanoiden väliin, keskity miettimään, miltä alakerrassasi tuntuu. Pelkkä tykyttävän, kuuman ja kostean kohtasi ajatteleminen lisää nautintoa. Ronskit ajatukset heittävät himosi kiukaalle löylyä samaan tapaan kuin pornon katselu.

2. Lisää luistoa

Huipulle kipuaminen on liukasta touhua, siksi sinun täytyy olla kostea. Suurin osa naisista kuivuu hieman yhdynnän aikana varsinkin, jos käytätte kumia. Sipaise miehesi penikseen ja sinun klitorikseesi liukuvoidetta, kun h-hetki on käsillä. Näin takaatte sen, että seksi luistaa loppuun asti. Ja saavutat orgasmin entistä helpommin.

3. Samaan tahtiin

Synkatkaa hengityksenne. Kun hengität sisään ja ulos miehesi kanssa samaan aikaan, olette yhtä kiihottuneita. Näin miehesi ei pääse kirimään ohitsesi! Hengittäminen syvään ja kiihkeästi lisää verenkiertoa ja saa sinut herkemmäksi kosketukselle. Hapensaannin säätely auttaa myös pidentämään orgasmisi kestoa. Vedä keuhkot täpötäyteen ilmaa juuri kun olet laukeamaisillasi. Pidätä siten hengitystä. Kun vihdoin päästät ilmat hitaasti ulos, orgasmisi on tajunnan räjäyttävä.

4. Mars salille!

Timmistä kropasta on hyötyä myös petipuuhissa. Tiesitkö, että lihaksesi supistelevat, kun laukeat? Supistamalla esimerkiksi peppulihaksia juuri ennen laukeamistasi, voit tehostaa nautintoasi. Vahvoilla lantionpohjalihaksilla pystyt puolestaan tuottamaan lisänautintoa sekä itsellesi että miehellesi. Treenaa lantionpohjalihaksia päivittäin vaikka kotisohvalla ja mieti, kannattaisiko se kuntosalijäsenyys sittenkin?

5. Fantasiat kunniaan

Onko sinulla jokin vakiofantasia, jota mietit, kun masturboit? Jos ei, niin luo itsellesi sellainen. Rakenna kuvitelma unelmamiehesi tai mahtavimman orgasmikokemuksesi ympärille. Palauta kiihkeä päiväuni mieleen silloin, kun puuhastelet miehesi kanssa. Tuhmat haavekuvat tuovat seksiin uusia ulottuvuuksia. Varo, ettet kuitenkaan huuda Javier Bardemin nimeä ääneen.

6. Käytä ääntä

Raju ääntely poistaa estoja ja auttaa laukeamaan. Hoe yhtä sanaa tai lausetta. Se auttaa sinua keskittymään itse asiaan: orgasmiin. Yksinkertaisen ”kyllä, kyllä, kyllä” -hokeman toistaminen tai ”olen tulossa” -fraasin hokeminen pitävät tavoitteen mielessä. Eikä mieskään varmasti laita pahakseen, kun huomaa sinun nauttivan. Naapurit saattavat kyllä olla toista mieltä…

7. Leiki ajatuksilla

Havainnollista orgasmi mielessäsi jo etukäteen. Jos tämä kikka toimii urheilijoilla, miksei myös sinulla? Esimerkiksi pikajuoksijat kuvittelevat jo juoksun aikana, miltä maalilinjan ohittaminen tuntuu. Visualisoi mahdollisimman tarkasti etukäteen, millainen orgasmisi on tällä kertaa. Kun hahmottelet huippusi ennen laukeamistasi, tiedät, mitä kohti olet matkalla.

8. Ahkeruus palkitaan

Kun seksiä on usein, et jaksa enää stressata sitä. Hyvä nyrkkisääntö on, että mitä enemmän harrastat seksiä, sitä enemmän sinun alkaa tehdä sitä mieli. Ottakaa kaikki irti toisistanne, älkääkä tehkö hommasta liian vakavaa puuhaa. Tutkimusten mukaan ne naiset, jotka harrastavat aktiivisesti seksiä ja masturboivat, saavat myös eniten orgasmeja.

9. Ylitä itsesi

Älä päästä itseäsi liian helpolla. Mitä pidempään maltat pitkittää nautintoasi, sitä vavisuttavampi kokemus loppuhuipennus on. Pidä lyhyt tauko aina, kun olet pääsemässä maaliin asti. Jatka tätä, kunnes et enää kestä kauempaa. Kun vihdoin laukeat, orgasmisi on intensiivinen ja pitkäkestoinen. Voit myös jälleen kerran todeta, että hyvää kannattaa todellakin odottaa.