9 syytä, miksi lapsuudenystävät ovat yleensä niitä parhaimpia

1. He tietävät sinusta käytännössä kaiken, koska olette kasvaneet yhdessä.
Muistatko, kun oksensit ensimmäisen bileiltasi jälkeen, tai kun kolhit isäsi auton juuri ajokortin saatuasi? Nämä legendaariset muistot ovat syöpyneet paitsi sinun, myös ystäviesi mieleen, sillä he olivat paikalla silloin kun jotain hauskaa tapahtui.

2. Olette kokeneet yhdessä kiusallisia tilanteita.
Hammasraudat, krepatut hiukset ja epäilyttävät meikkikokeilut. Kuulostaako tutulta? Näitä epämukavia muistoja ei onneksi tarvitse hävetä yksin, sillä kaikki porukkanne tytöt näyttivät todennäköisesti yhtä huvittavilta.

3. Teillä on Instagramia varten enemmän kuin tarpeeksi #TBT-materiaalia.
Matchaavat asut ja identtinen hiustyyli = #FriendshipGoals.

4. Ei haittaa, vaikka ette pitäisi yhteyttä pitkään aikaan.
Jos välinne ovat kunnossa, ei haittaa, vaikka ystävyydessänne olisi taukoja. Viimeisestä puhelustanne on saattanut vierähtää jo yli puoli vuotta, mutta juttu jatkuu siitä, mihin se viimeksi jäi. Tosiystävyys kestää myös hiljaisuutta.

5. He ovat olleet tukenasi läpi koko elämän.
Elämässä tulee vastaan myös vaikeita aikoja, jolloin ystävät osoittavat todellisen arvonsa. Todelliset ystävät saavat ensimmäiset sydänsurut ja omat epävarmuudet tuntumaan siedettäviltä.

6. Kouluaikojen muisteleminen yhdessä on vain parasta ikinä.
Olitko ihastunut itseäsi vanhempiin poikiin tai kertoiko inhokkiopettajasi aina vain mukahauskoja vitsejä? Näitä asioita voit muistella vain sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat olleet ystäviäsi pienen ikuisuuden.

7. Voit kysyä heiltä asioita, joita et kehtaa kysyä keneltäkään muulta.
Tulisiko ensimmäisenä mieleen kysäistä uudelta tuttavuudelta miksi tv-kanavien vaihtelua sanotaan surffaamiseksi?

8. Tähän päivään mennessä on jo käynyt selväksi se, mitkä ystävyyssuhteista tulevat kestämään ikuisesti.
Tämä fakta on todistetusti totta. Aikuisena solmitut ystävyyssuhteet voivat ajan myötä kuihtua kokoon, mutta tärkeimmät ihmiset tulevat pysymään vierelläsi loppuun saakka. Tosiystävyyttä lujempaa sidettä saa hakea.

9. Kun menet käymään kotonasi, et ole koskaan yksin.
Visiitti kotikaupunkiin tarkoittaa yleensä myös vanhojen kavereiden koirien paijaamista ja syvällisiä keskusteluja bestiksesi äidin kanssa. Tuntuukin oikeastaan siltä, että sinulla olisi monta kotia, joihin palata.

Pääkuva: MVPhotos
Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com