9 merkkiä siitä, että parisuhteessasi on kaikki hyvin

1. Haluat kertoa kumppanillesi aina ensimmäisenä, kun jotain kivaa (tai inhottavaa) tapahtuu. 

2. Luotat häneen sataprosenttisesti. Sinulla ei ole minkäänlaista tarvetta tehdä salapoliisityötä ja koittaa selvittää, välittääkö hän sinusta oikeasti. Tiedät, että mikäli hän ei vastaa viestiisi koko päivänä, akku on todellisesti loppunut sen sijaan, että hän inhoaisi sinua. 

3. Saatte toisenne nauramaan. Hän tekee kaikesta hauskaa: ajaudut hepuliin niin ruokakaupassa kuin tylsissä sukujuhlissakin.

3. Kunnioitatte ja tuette toisianne. Olette kiinnostuneita toistenne tunteista, mielipiteistä ja harrastuksista, vaikka ne eivät aina olisikaan ihan samanlaisia. 

4.  Voitte puhua kaikesta. Avautuminen ei aina ole helppoa, mutta oikean ihmisen kanssa vaikeidenkin asioiden jakaminen onnistuu lopulta.

5.  Osaatte riidellä. Erimielisyydet kuuluvat kaikkiin ihmissuhteisiin. Tärkeinä on, että teillä on kysy keskustella, neuvotella ja välillä myös riidellä ilman pelkoa suhteenne päättymisestä. 

6. Teillä on omat elämänne. Kumppanisi tietää, että leffaillat tyttöporukalla ovat sinulle lähes elintärkeitä. 

7. Suhtaudutte tulevaisuuteen tyynesti. Koskaan ei voi tietää, mitä elämssä tapahtuu, mutta toivotte selviävänne kaikesta yhdessä. 

8. Et toivo (edes salaisesti), että onnistuisit muuttamaan häntä. Koska a) tiedät, että se ei ikinä onnistu ja b) jollain oudolta tavalla, tykkäät hänestä juuri sellaisena kuin hän on.

9. Tilität tietysti edelleen bestiksellesi silloin, kun olet riidellyt kumppanisi kanssa. Sinun ei tarvitse kuitenkaan analysoida hänen jokaista sanaasa ja tekoansa jatkuvasti vaan voit luottaa siihen, että kaikki järjestyy kyllä.