8 merkkiä siitä, että treffit menivät täydellisesti

1. Menette ekoilla treffeillä suussasulaville herkkuburgereille sen sijaan, että joutuisitte molemmat esittämään olevanne täynnä sivistyneen ravintolan maistelumenun jälkeen (joka myös sotkisi molempien opiskelijabudjetin loppukuun ajaksi). 

2. Deittisi kehuu asuasi. “Mitäh, tämä vanha kolttuko hieno?”, vastaat ja muistelet kauhulla niitä kolmea treffejänne edeltävää tuntia, jotka vietit vaatekriiseillen kasvonaamiossa.

3. Kundi soittaa sinulle ennen treffejä ehdottaakseen paikkaa sen sijaan, että laittaisi epämääräisen "Oliko sulla jotain paikkaideoita" -tekstarin.

4. Huomaat, että mies on helposti innostuvaa sorttia, joka on fiiliksissä melkein mistä tahansa aiheesta. Hän suostuu jopa pelaamaan kanssasi Mikä Sinkkishahmo olet -peliä (sinä olet tietysti Carrie ja hän Aidan).

5. Hän saattaa sinut kotiovelle KÄVELLEN, eikä yritä punkea itseään luoksesi seksin toivossa. Hän ei myöskään tunge sinua taksiin, vaan jaksaa oikeasti kävellä kanssasi kotiin. 

6. Hän lähettää sinulle treffien jälkeen Kauniita unia:) -viestin, joka saa sinut hihkumaan riemusta ja miettimään vastausta 25 minuutin ajan sen sijaan, että pitäisit deittiäsi kummajaisena.

8. Kun kirjaudut seuraavana päivänä Tinderiin ja huomaat, ettei deittiäsi enää löydy match-listaltasi. Tyyppi on poistunut Tinderistä!!!! Nailed it. 

Katso myös: 

Yksi frendeistä ei pääsekään reunioniin

4 syytä, miksi Leonardo DiCaprion pitäisi vihdoin voittaa Oscar

Vuodenn 2016 tärkeimmät puheenaiheet