8 merkkiä siitä, että kaveripoikasi on ihastunut sinuun

1. Ystäväsi kyselevät jatkuvasti, onko välillänne tapahtunut jotain.

Välillä kannattaa antaa arvoa myös lähipiirisi mielipiteille. Jos kaikki bestiksesi ovat sitä mieltä, että kaveripoikasi katsoo sinua jumaloiden, kannattaa olla valppaana. 

2. Kun halaatte, hän pitää sinua otteessaan aavistuksen liian pitkään. 

Tiedät varmasti tunteen – joskus sekunnin murto-osa ratkaisee. Myös selkäsi silittely, hiustesi nuuhkaisu ja muu vastaava toiminta on epäilyttävää. 

3. Teette pariskuntajuttuja yhdessä.

Käytte leffassa, museiossa, illallisilla, drinkeillä… Niinpä. Voit olla melko varma, että hän toivoo salaa voivansa silittää reittäsi kesken The Revenantin.

4. Hän hehkuttaa, kuinka hyvä yhteys teillä on. 

"Uskomatonta, kuinka helppoa kanssasi on. Ymmärrämme toisiamme niin hyvin!" Jos suhteenne olisi täysin platoninen, tätä tuskin tarvitsisi erikseen mainita. Just sayin'.

5. Hän ei koskaan puhu sinulle muista naisista tai ihastuksistaan.

Kaveripoikasi on komea, hauska ja SINKKU. Aina kun kyselet tyypin naisasioista, hän kertoo, ettei ole vielä löytänyt Sitä Oikeaa. Hah. Hän tietää 100 % varmasti, että sinä olet Se Oikea.  

6. Hän on ystävystynyt kaikkien kavereidesi kanssa. 

Hän on alkanut pitää epäilyttävän paljon yhteyttä ihmisiin, jotka tuntee vain sinun kauttasi. Here's the deal: kundi on tajunnut, että ihastuksen ystävien hurmaaminen on avain onneen. 

7. Hän painottaa jatkuvasti, kuinka hauskaa teillä on yhdessä. 

Kuinka moni muu kavereripoikasi toistaa jatkuvasti, kuinka kivaa teillä on yhdessä…? Tietysti on – siksi olette ystäviä. Onkin syytä epäillä, että hän tarkoittaa oikeasti tätä: "Olet mieletön enkä saa sinua pois mielestäni. Haluaisin kertoa sinulle kuinka hulluna olen sinuun… Pelkään kuitenkin, että pelästyt. Siksi tyydyn typerästi toistelemaan, kuinka hauskaa minulla on kanssasi." 

8. Hän vastaa viesteihisi heti.

Kyllä, hyvät ystävät vastaavat sinulle nopeasti. Ole kuitenkin varuillasi, jos alkaa vaikuttaa siltä, että tyyppi tuijottaa taukoamatta Whatsappiaan yhteydenottoasi odottaen. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso myös:

Näin feidaat tyylillä – 5 vinkkiä

Näin otat haltuun dirty talkin

40 syytä, miksei kundi tekstaa takaisin

Kuva: Imaxtree
Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com