8 asiaa, jotka tapahtuvat takuuvarmasti ensimmäisellä yhteisellä lomamatkalla

1. Koette ensimmäinen riidan heti lentokentällä.
Lomamatkan suunnittelu on ollut stressaavaa, lähtiessä on tullut kiire, tärkeä matkatavara on unohtunut kotiin, passi on hukassa, kumppani sählää check-inissä, meinaatte myöhästyä jatkolennolta ja rakkautta ja onnea pursuava lomallelähtöselfie ei ota onnistuakseen. Oli syy sitten iso tai pieni, turha tai tärkeä, jokainen pariskunta onnistuu saamaan jonkinasteisen riidan aikaiseksi heti loman aluksi.

2. Toinen riita tulee kohteessa suunnistettaessa.
Ei ole väliä millä kulkuvälineellä liikutte, kuka on kuskina tai kenellä on käytössään Google Maps. Kumpikin teistä luottaa tietysti omaan suuntavaistoonsa, koska se on aina oikeassa. Mutta ei huolta, kunhan selviätte lentokentältä hotellille, selviätte yhdessä mistä vain.

3. Puuhailette peiton alla jatkuvasti.
Kun matkustamisen luomat rasitteet ja riidat on hoidettu, koko loppuloman voi onneksi keskittyä paljon mukavampiin hommiin. Hotellin pehmeissä, valkoisissa, jonkun muun myöhemmin pyykkäämissä lakanoissa viihtyy yllättävän usein ja yllättävän pitkään. 

4. Toinen polttaa itsensä auringossa pahasti.
Yleensä punaiseksi kärventyvä osapuoli on mies, joka luulee, että testosteroni on luontainen ja tietysti myös supertehokas suoja UV-säteitä vastaan.

5. Palanutta osapuolta ei voi koskettaa normaalisti kolmeen päivään.
Hyvästi hotellin lakanoissa kieriskely.

6. Toiselle tulee vatsavaivoja.
Koska jonkun on aina pakko saada ulkomailla ripuli tai kärsiä ummetuksesta. Varsinkin, jos kyseessä on ensimmäinen yhteinen lomamatka ja hotellihuoneen vessan seinät ovat paperia.

7. Ehditte myös hieman tylsistyä.
Ensimmäinen lomamatka on usein pisin aika, jonka pariskunta viettää yhtäjaksoisesti yhdessä ja vain kahdestaan. Ei siis ole ihme, että kaikkien mahdollisten nähtävyyksien kiertämisestä, rantavedessä telmimisestä ja viisi kertaa päivässä syömisestä huolimatta kahdenkeskinen aika alkaa lopulta tylsistyttää. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä nyt ainakin näette, pystyttekö olemaan toistenne seurassa välillä vain ihan hiljaa ja mitään tekemättä.

8. Kumppani tuntuu kotona läheisemmältä kuin koskaan.
Jopa lomailua parempi fiilis tulee kotiin palaamisesta. Olette juuri viettäneet viikon tiiviisti yhdessä, muttet haluaisi olla missään muualla kuin rakkaan kainalossa. Nyt tunnet myös kumppanin vessarutiinit oikein- ja nurinpäin, ja haluat silti harrastaa seksiä tyypin kanssa. Vau!

Lue myös:

11 merkkiä siitä, että olet parisuhteesi järjestelmällisempi osapuoli

8 asiaa, joiden vuoksi romanttinen kylpyhetki ei onnistu koskaan

Nämä 10 kohtaa todistavat, että paras ystäväsi on sielunkumppanisi

Kuva MVPhotos

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com