7 syytä, joiden vuoksi siskot ovat parhaita

1. Salaisuutesi pysyvät turvassa ikuisesti.
Mitä tahansa hänelle kerrotkin, tiedät, että siskoon voi luottaa. Pahimmat, noloimmat tai mehukkaimmatkaan jutut eivät leviä, sillä siskoilla tuntuu olevan jokin maaginen kyky pitää toistensa asiat salassa.

2. Tylsimmätkin asiat ovat siskon kanssa hauskoja.
Kuvittele sukukokousta. Kuvittele sitten sukukokousta siskosi kanssa. Heti helpotti, eikö!

3. Siskot puolustavat toisiaan. Aina.
Kuka tahansa väittelyn tai riidan vastapuolella onkin, siskot seisovat toistensa takana. Vaikka sisko saattaisikin olla väärässä tai toiminut typerästi, häntä puolustetaan aina.

4. Kukaan ei toivo sinun menestyvän niin kovin, kuin siskosi.
Ystävät toki kannustavat ja iloitsevat onnistumisista, mutta usko pois, kukaan muu ei ole niistä yhtä ylpeä kuin siskosi. Siskolle voi hehkuttaa omia saavutuksiaan ilman, että kuulostaa leuhkalta. Oli kyse sitten työpaikan saamisesta tai täydellisten suklaamuffinsien leipomisesta, siskon suorituksista kerrotaan aina ylpeänä eteenpäin.

5. Ärsyttävätkin sanat tai teot ovat sinun hyväksesi.
Vaikka riitelisitte tai sanoisitte toisillenne ilkeästi tai ärsyttävästi, tiedätte, ettei toinen koskaan tarkoita pahaa, vaan yrittää vain omalla tavallaan auttaa. Ja aika usein onnistuu siinä.

6. Siskon tavarat ovat sinun tavaroitasi.
Siskolle voi lainata koska tahansa mitä tahansa. Vaatekriisi on selätetty nopeasti siskon vaatekaapilla, asusteita voi käyttää ristiin ja tavaroita lainaillaan puolin ja toisin. Mikä parasta, siskolle lainatun saa aina takuuvarmasti takaisin. 

6. Tapaamisenne ovat aina pienet juhlat.
Vaikka ette tekisi mitään muuta kuin höpöttäisi sängyllä ja söisi herkkuja, siskon kanssa oleminen on aina helppoa ja hauskaa. Puheenaiheista ei tule loppua ja siskotreffit venyvät pitkälle yöhön.

7. Sisko on elämänmittainen paras kaveri.
Siskojen yhteys on sisälle rakennettua, eikä sitä riko mikään. Kaikki edelliset kohdat kertovat siitä, että sinulla on vierelläsi ihminen, joka pysyy rinnallasi alusta loppuun saakka.

 

Lue myös:

Nämä 10 kohtaa todistavat, että paras ystäväsi on sielunkumppanisi

Kuinka suhteita siskoihin kannattaa ylläpitää? Näin pääset eroon sisarkateudesta

9 syytä, miksi lapsuudenystävät ovat yleensä niitä parhaimpia

Kuva MVPhotos
Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com