7 parasta seksipaikkaa – listasimme plussat ja miinukset

Mitä tehdä, kun seksiä on saatava, mutta syystä tai toisesta vällyjen väliin pujahtaminen kotona on mahdotonta? Eipä hätää, pienellä pohdinnalla on mahdollista löytää oivallisia paikkoja muhinoida.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hotellit

Varakkaiden juttu, sillä Suomessa ei tunnetusti tunneta tuntihotelleja. Mikäli satasen satsaus ei kiinnosta, halvemmallakin pääsee kun tekee vertailua netissä. Rapaisuudella ei ole niin väliä tunnin takia.
Vinkkinä:

hotellit tuppaavat olemaan halvempia esimerkiksi lentokenttien läheisyydessä, mikäli pieni pidättely ja reissaus eivät haittaa.


Plussaa:

Sänky, pyyhkeet, suihku, anonyymius.


Miinusta:

Mikäli kyseessä on suhteen ulkopuolinen heilastelu, jatkuva ramppaus hotelleissa alkaa näkyä pian lovena tilillä.

Vessat

Perinteinen hätävalinta. Löytyy joka kulmasta, vaatii vain hieman röyhkeyttä mikäli invavessoja ei ole saatavilla. Ilmainen, helppo keino päästä hommiin missä päin maailmaa tahansa. Esimerkiksi Helsinki-Vantaalla on isot ja kivat invavessat, joihin on kätevää livahtaa ennen tai jälkeen lennon. Niissä voi myös kuvitella olevansa luonnossa, sillä kaiuttimista tulee linnunliverrystä.


Plussaa:

Usein ilmainen, helppo löytää. Mahdollisuus pieneen jälkipesuun.


Miinusta:

Ahtaat tilat, vaatii usein notkeutta ja hiljaista touhuilua. Uteliaat silmäparit ja mahdollinen hajuhaitta. Junan vessat: EI!

Kaverin luona

Jokaisella meillä on se yksi kaveri, joka varmistaa selustasi tilanteessa kuin tilanteessa. Mieluiten sinkkuihminen, joka lainaa kyselemättä sänkyään, jotta sinä pääset pukille. Liialliset jatkot ja yöpymiset saman kaverin luona herättävät kuitenkin jossain vaiheessa epäilyksiä.


Plussaa:

Hotellin edut, mutta ilmainen. Alibi.


Miinusta:

Ei voi käyttää usein. Kaverilla ei saa olla omaa seksielämää.

Luonnossa

Kesäisin luonnollinen valinta, talvisin vähän haastava. Puistot, rannat, puskat ja saaret ovat kuin tehty muhinointiin kesähelteillä. Ota piknik-alusta mukaan niin säästät polvia, selkää ja muita ruumiinosia. Mikäli mahdollista, nojaa esimerkiksi auton konepeltiin.


Plussaa:

Näin sitä on tehty aikojen alusta asti!


Miinusta:

Kuka tahansa voi nähdä teidät. Ei heikkohermoisille. Talvella tulee kylmä, joten pikapano housut nilkoissa puuta vasten laskettelumonoissa ei ole kaikkein romanttisinta. Usein tahmea jälkifiilis.

Autossa tai parkkihallissa

Autossa voi harrastaa seksiä, mutta mikäli käytössä ei ole jättiauto tai limusiini, se on hankalaa, mutta ei mahdotonta. Suuseksi on helpointa, yhdyntä vaatii jo pientä akrobatiaa. Vinkkinä kerrottakoon, että monessa parkkihallissa on kiekkopysäköinti ja vähemmän silmäpareja kuin pihalla.


Plussaa

: Ei tarvitse olla kelien armoilla.


Miinusta:

Asentoihin on vaikea päästä, ja pää hakkaa joko kattoa tai ovea. Parkkihallissa teitä nauhoitetaan todennäköisesti vartijoiden omiin arkistoihin, muualla taas saattaa olla todistajia. Ikkunat menevät huuruun kuin Titanicissa, joten selittely on turhaa.

Elokuvateatteri

Ellet halua poliisia paikalle antamaan sakkoja sukupuolisiveellisyyden loukkaamisesta, varmista edes, ettei samalla rivillä istu muita. Suuseksi ja käsihommat ovat helppoja, paneminen vaikeaa. Muista, että päivänäytöksissä on hiljaisempaa.


Plussaa:

Lämmin, pimeä ja kiva sisätila. Pehmeä penkki. Kovat äänet, jotka peittävät alleen omat ähinäsi. Muista silti katsoa leffan tapahtumia toisella silmällä, ettet voihkaise action-kohtauksen jälkeen.


Miinusta:

Et näe elokuvaa. Joudut tarkkailemaan muita ihmisiä ja äänien tasoa valkokankaalta sekä kurkustasi.


Kirjoittaja on media-alan sekatyöläinen, jolla on ollut alle sata seksikumppania, mutta yli 40.

Kuva: IStockPhoto

Lue myös:

11 merkkiä siitä, että seksielämäsi on tulessa

24 helppoa tapaa piristää seksielämääsi

8 asiaa, joita kukaan ei kerro sinulle seksistä