7 kummallista seksimyyttiä, joiden olisi jo aika kuolla – unohda nämä heti!

Korreloiko miehen iso kengänkoko pelivälineen koon kanssa?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Myytti 1: Miehet haluavat seksiä enemmän kuin naiset

Höpön höpö! Naiset ovat myös seksuaalisia olentoja! Tutkimukset ovat osoittaneet, että siinä missä miehillä on korkeampi libido nuoruudessaan, lisääntyvät naisten halut vaakamamboon iän myötä. Voisi siis sanoa, että loppupeleissä naisia ja miehiä panettaa ihan yhtä paljon.

Myytti 2: Liukkari on vain mummoille

Väärin. Liukuvoide vähentää kitkaa yhdynnässä ja voi näin viedä peruskivat lemmenleikit taivaallisiin ulottuvuuksiin. Kyselytutkimusten mukaan kaikenikäiset naiset pitävät liukkarin tuomasta lisänautinnosta ja jopa 80 prosenttia milleniaalimimmeistä on kokeillut liukuvoiteita seksin aikana.

Myytti 3: Isojalkaisilla miehillä on housuissaan iso halko

Voi, kunpa peniksen koon määritys olisikin näin yksinkertaista! Tämä vuosikausia pintansa pitänyt myytti on kuitenkin täysin tarua. Tutkimusten mukaan miesten kengän koolla ja heidän peniksensä koolla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Turha siis kuikuilla vinkkejä lattiatasosta!

Myytti 4: Kaksi kortsua on parempi kuin yksi

Jos mies pukee peniksensä suojaksi kaksi kondomia, voi lopputulos olla kaikkea muuta kuin toivotunlainen. Monta kortsua saman mailan päällä voi aiheuttaa kumipukujen repeytymisen, kun kondomit hinkkaavat toisiaan vasten. Repeytynyt kondomi ei suojaa seksitaudeilta ja voi johtaa ei-toivottuun raskauteen.

Myytti 5: Naiset eivät squirttaa

Ja mitä vielä! Uusimpien tutkimusten mukaan jopa 54 prosenttia naisista on kokenut naisten ejakulaation eli ”squirttaamisen”. Vaaleahko tai läpinäkyvä neste on peräisin virtsarakon sisäisistä Skenen rauhasista. Kyseistä nestettä voi orgasmin yhteydessä tulla naisesta riippuen muutamasta tipasta aina seksipartnerin kastelevaan suihkuamiseen.

Myytti 6: Anaaliseksi on täysin riskitöntä hupia

Peppukivasta ei voi tulla raskaaksi, mutta sukupuolitaudin siitä voi kyllä saada. Yleisin seksitauti suojaamattomassa anaaliseksissä on papilloomavirus, mutta takaovesta voi saada myös herpeksen, HIVin ja monta muuta sukupuolitautia. Kortsut käyttöön, myös peppuseksissä!

Myytti 7: Seksilelut ovat vain todella pervoille pariskunnille

Päinvastoin! Seksilelut piristävät ja tuovat vaihtelua rutinoituneeseen parisuhdeseksiin. Värisevillä pikkuvibroilla orgasmiherkkyys kasvaa ja leluja kannattaa kokeilla myös samanaikaisesti yhdynnän aikana.

…Ja tämä ei ole myytti!

Tiesitkö, että miehen spermalle voi oikeasti olla allerginen? Harvinaisessa – mutta silti mahdollisessa – tilanteessa siemennesteessä olevat proteiinit voivat aiheuttaa allergisen reaktion. Sperma-allergia voi aiheuttaa punoitusta, turvotusta, kutinaa, polttelua ja jopa kipua niillä alueilla, joihin sperma on koskettanut. Oireet voivat alkaa muutamasta minuutista tuntiin altistuksen jälkeen. Jos näin käy, varaa pikimmiten aika gynelle!

Lähde: Cosmopolitan

Teksti Mona Kuoppamaa kuva Fotolia