6 vihjettä, joiden perusteella suhteestanne on tulossa vakava

1. Olette poistaneet puhelimistanne kaikki deittisovellukset.
Muiden mahdollisuuksien hylkääminen ja yhteen tyyppiin sitoutuminen kertoo tunteista enemmän kuin arvaatkaan.

2. Olet tavannut yhtäkkiä kumppanisi kaikki kaverit ja perheenjäsenet.
Mystiset ja ympäripyöreät vastaukset perheestä ja ystävistä ovat vaihtuneet perheillallisiin ja "tapaa kaikki elämäni tärkeät ihmiset" -kiertueeseen.

3. Olet saanut kutsun viralliseksi aveciksi häihin tai muihin sukujuhliin.
Tämä tarkoittaa sitä, että teidän oletetaan olevan yhdessä vielä kuukausien päästä silloinkin, kun juhlat koittavat. Kääk.

4. Näytte toistenne some-tileillä.
Kaikkien parien ei todellakaan tarvitse julkaista pusukuvia, mutta Instagram-tilillä tai Facebook-julkaisuissa toisen avoimesti esitteleminen kertoo paljon. Suhteen alussa moni ei tahdo julkaista yhtäkään kuvaa, josta voisi päätellä jotakin seurustelusta, joten tietty rajapyykki ylittyy, kun yhteiskuvan julkaiseminen onkin jo ihan ok.

5. Olette lopettaneet pelailun.
Siinä vaiheessa, kun kummankaan ei tarvitse miettiä, koska seuraava viesti kannattaa laittaa tai kuinka olisi mahdollisimman vaikeasti tavoiteltavan oloinen, olette suhteen sillä puolella, jossa saa käyttäytyä vihdoinkin kuin normaalit ja kypsät ihmiset. Jos jokin on vakaan suhteen merkki, niin turhan analysoinnin ja toisen sanomisten ja tekemisten pohtimisen lopettaminen.

6. Tunnet olosi rennoksi hänen seurassaan.
Omana itsenään oleminen on viimeistään merkki siitä, että suhteenne on muuttumassa syvemmäksi. Oli sinulle iso askel sitten ilman meikkiä näyttäytyminen, fiksujen sanavalintojen pähkäilemisen lopettaminen tai vaikka toisen seurassa pierun päästäminen, voit tehdä sen ilman nolostumista.

 

Lue myös:

8 asiaa, jotka tapahtuvat takuuvarmasti ensimmäisellä yhteisellä lomamatkalla

11 merkkiä siitä, että olet parisuhteesi järjestelmällisempi osapuoli

Oletteko selvinneet näistä? 5 merkkiä siitä, että suhteenne tulee kestämään

Kuva MVPhotos/©Disney Channel/Courtesy Everett Collection
Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com