6 syytä olla mielettömän ylpeä sinkkuudestasi

1. Et suostu sitoutumaan keneen tahansa

Vaikka saattaisit haluta olla jonkun kanssa, se ei tarkota sitä, että suostuisit sitoutumaan keneen tahansa. Luovut sinkkuudestasi vain tyypin takia, joka saa sydämesi skippaamaan lyöntejä, nauramaan vatsasi kipeäksi ja tuntemaan olosi todella onnelliseksi hänen lähellään. Ja olet valmis odottamaan juuri häntä.

2. Olet ehkä lähtenyt huonosta parisuhteesta

Sinulle ei passaa mikä tahansa käytös − tiedät, että yksin on miljoona kertaa parempi kuin huonossa suhteessa.

3. Keskityt omaan tulevaisuuteesi

Sinkkuna et joudu tekemään kompromisseja tulevaisuudestasi kenenkään kanssa, ja sinulla on enemmän aikaa repiä itsestäsi kaikki irti tavoitellessasi omia unelmiasi ja panostaessasi opiskeluusi tai uraasi.

4. Opettelet tuntemaan itsesi paremmin

Jotkut kadottavat itsensä parisuhteissaan ja avioliitoissaan. Eron tullessa he jäävät pohtimaan, keitä he olivat ennen kuin "minusta" tuli "me". On järkevää etsiä ensin itsensä ja aikuistua ennen kuin toivottaa toisen ihmisen tervetulleeksi elämäänsä.

5. Selvität vielä, mitä todella haluat parisuhteelta

Deittailu on kuin shoppailua − sinun täytyy kokeilla useampaa erilaista tietääksesi varmasti, mikä sopii sinulle parhaiten. Siksi on fiksumpi veto pysyä sinkkuna ja deittailla kuin syöksyä suhteeseen ja sitoutua.

6. Rakastat täysillä omaa elämääsi

Kalenterisi pursuaa menoja, kuten lounastreffejä ystäviesi kanssa, matkoja, harrastuksia, vapaaehtoistyötä, vaikka mitä! Nautit elämästäsi koko sydämesi kyllyydestä. Tyyppi, jonka jonain päivänä mahdutat elämääsi, tulee olemaan todellinen onnenpekka.

Lue myös:

15 asiaa, jotka sinkkuus opettaa meille

Kesän to-do list sinkuille

10 syytä, miksi sinkkuus kannattaa

Kuva: MVPhotos