6 asiaa, jotka tiedämme Johnny Deppin ja Amber Heardin sekavasta erodraamasta

Näyttelijät Johnny Depp, 53, ja Amber Heard, 30, ovat pyörineet keskellä julkista erosotkua jo reilun kuukauden. Kaikki alkoi, kun Amber jätti avioerohakemuksen toukokuussa ja hankki Johnnylle lähestymiskiellon. Hän saapui oikeudenkäyntiin kasvot ruhjeilla ja kertoi oikeudessa joutuneensa miehensä pahoinpitelemäksi useita kertoja suhteen aikana. Pari ehti olla naimisissa reilun vuoden.

Amberin väitteitä ja julkkisparin eron yksityiskohtia on spekuloitu mediassa koko alkukesä. Nämä asiat ovat tähän mennessä tulleet ilmi.

1. Sana sanaa vastaan

Amber ja Johnny tuntuvat olevan aivan kaikesta eri mieltä. Amberin mielestä Johnnylla on alkoholi- ja huumeongelma, mutta Johnny ei myönnä mitään. Johnny väittää, että Amber petti tätä suhteen aikana, mutta Amber kieltää asian. Amber on kertonut pahoinpitelyistä, mutta tapahtumia ei ole todistettu. Kummankin ystävät syyttävät vaikeuksista juuri vastakkaista osapuolta ja kumoavat kaikki omaa ystäväänsä koskevat syytökset. Kaikissa parin ongelmissa tuntuu olevan vain Johnnyn sana Amberin sanaa vastaan.

2. Eksä puolustaa

Johnnyn entinen vaimo Vanessa Paradis, 43, julkaisi heti toukokuussa avoimen kirjeen TMZ-nettisaitilla.

"Johnny Depp on kahden lapseni isä. Hän on herkkä, rakastava ja rakastettu henkilö, ja uskon koko sydämestäni, etteivät viimeaikaiset syytökset pidä paikkaansa. Niinä vuosina, joina olen tuntenut Johnnyn, hän ei koskaan ole ollut väkivaltainen. Tämä ei vaikuta millään tavalla mieheltä, jonka kanssa asuin 14 ihanaa vuotta."

3. Tytär tukee

Johnnyn ja Vanessan tytär Lily-Rose Depp, 17, julkaisi Instagramissa kuvan, jonka kuvatekstiksi hän kirjoitti: "Isäni on kultaisin ja rakastavin ihminen, jonka tunnen. Hän ei ole ollut koskaan mitään muuta kuin maailman ihanin isä minulle ja pikkuveljelleni, ja kaikki hänet tuntevat sanoisivat varmasti samaa."

4. Myös Winona avasi suunsa

Näyttelijä Winona Ryder, 44, seurusteli Johnnyn kanssa neljä vuotta 80- ja 90-luvun taitteessa. Häneltä kysyttiin Time-lehden haastattelussa näkemystä Johnnyn pahoinpitelysyytöksiin.

"Voin puhua vain omasta puolestani, mutta minun on hyvin hankala käsittää, että Johnny voisi tehdä mitään tuollaista. Suhteemme oli minulle aikanaan tärkeä asia ja iso elämänvaihe, ja meillä on paljon yhteisiä ystäviä. En ole koskaan itse kokenut tai kuullut keneltäkään muultakaan viitteitä siitä, että Johnny voisi käyttäytyä väkivaltaisesti."

5. Johnnylla ja Amberilla ei ole avioehtoa

Kuviota sekoittaa entisestään se, ettei parilla ole avioehtoa. Muun muassa Pirates of the Caribbean -leffoja tähdittäneen Johnnyn omaisuuden arvioidaan olevan lähes 400 miljoonaa euroa. Amber oli hakenut oikeudelta päätöstä siitä, että saisi Johnnylta kuukausittain 50 000 dollaria spousal support -elatusapua. Amber kuitenkin veti hakemuksen pois kuultuaan, ettei se ole tavanomainen menettelytapa avioero-oikeudenkäynneissä.

Johnny on palkannut juristikseen Laura Wasserin, joka on edustanut aiemmin myös muun muassa Kim Kardashiania ja Kris Jenneriä.

6. Johnny muutti rakkaustatuointinsa sanomaa

Johnny oli tatuoinut rystysiinsä Amberin lempinimen "Slim". Hetki sitten huomattiin, että Johnny oli käynyt muokkaamassa kirjaimet S L I M kirjaimiksi S C U M. Scum tarkoittaa esimerkiksi kuonaa, roskaväkeä ja pohjasakkaa.

Johnny on aiemminkin joutunut muokkaamaan rakkaustatuointejaan. Winona Ryderista erottuaan Johnny lyhensi Winona Forever -tatuointinsa Wino Foreveriksi. Se oli kuitenkin aikalailla lievempi muutos kuin scum.

Lue myös:

Johnny Depp sai lähestymiskiellon – tällainen on miehen sekava menneisyys naisten kanssa

Nämä julkkisparit erosivat tänä vuonna

Kuvat MVPhotos