24 helppoa tapaa piristää seksielämääsi

Nämä pienet mutta toimivat kikat hienosäätävät seksielämäsi paremmaksi.

1. Jos epäilet omia dirty talk -taitojasi, tee pieni testi. Kysy häneltä, mitä hän haluaisi, että tekisit hänelle. Vaadi yksityiskohtia ja mahdollisimman tarkkaa kuvailua. Kuuntele, mitä sanoja hän käyttää ja seuraa sitten hänen esimerkkiään.

2. Sivelkää vartaloillenne eteerisiä öljyjä tai ihanan tuoksuista vartalorasvaa. Iho näyttää ja tuntuu heti paremmalta, ja tuoksu stimuloi aistejanne.

3. Asetu istumaan hänen päällensä niin, että olet selin häneen. Sen sijaan että nojaisit eteenpäin, nojaakin reilusti taaksepäin. Liike uppoaa suoraan g-pisteeseesi.

4. Pyydä häntä hyväilemään kielellään ranteitasi, polvitaipeitasi, niskaasi ja korviasi. Saat ihania kylmänväreitä.

5. Seiso hänen edessään selkä hänen rintaansa vasten. Pyydä häntä koskettelemaan sinua kaikkialta. Kropalla vaeltavat kädet ovat kuumaa katseltavaa.

6. Testatkaa mainosseksipeliä. Suudelkaa jokaisen mainoskatkon ajan ja lopettakaa heti, kun ohjelma palaa takaisin ruutuun. Kun suosikkiohjelmanne on ohi, meno on jo aivan villiä.

7. Suihkuhetki on kuin tehty pikaisia varten. Jos arki tuntuu liian kiireiseltä, pitäkää kiinni yhteisistä suihkuhetkistä. Testaa suihkun stimuloivaa vaikutusta tähtäämällä lämmintä vettä pienellä paineella alapäähäsi aktin aikana.

8. Muistakaa suudella päivittäin. Edes vain muutaman sekunnin ajan. Pieni, kiireessä huikattu aamupusu tai lempeä hyvänyön suukko riittävät. Ne estävät teitä ajautumasta kämppiksiksi.

9. Samalla kun harrastatte suuseksiä, johdata hänen kätensä niihin paikkoihin, jotka ovat sinulle erityisen tuntoherkkiä. Se saa myös hänet todella kiihottuneeksi.

10. Kiusoittelutaktiikka sopii erinomaisesti esileikkiin, mutta myös itse aktiin. Antakaa toisillenne esimakua, vetäytykää, härnätkää ja jatkakaa taas. Olette lopulta toistenne kimpussa.

11. Käyttäkää liukuvoidetta – molemmat! 90 % naisista on sitä mieltä, että se tekee orgasmin saamisesta helpompaa. Unohda myös myytti siitä, että liukuvoide on vain vanhempia naisia varten.

12. Älkää tyydyttäkö toisianne 69-asennossa vuorotellen vaan samanaikaisesti.

13. Lue eroottisia kohtauksia vilisevää kirjaa tai katso värisyttäviä seksikohtauksia sisältävä draama. Käyt jo valmiiksi kierroksilla, kun treffaat hänet tai kun hän tulee kotiin.

14. Johdata häntä sängyssä haluamasi suuntaan kehuilla, älä ehdotuksilla. ”Rakastan, kun sinä” -aloitus toimii paremmin kuin ”kiihottuisin, jos käyttäisit sormeasi tällä tavalla sen sijaan, että sinä aina…”.

15. Sekstailkaa suihkun jälkeen niin, että nojaat käsienpesuallasta vasten ja hän huohottaa niskaasi. Luokaa toisiinne katsekontakti huurteisen peilin kautta.

16. Kylmän ja kuuman vaihtelu tuntuu iholla erityisen ihanalta. Unohda kuitenkin jääpalat. Suutele hänen vartaloaan ja puhalla sitten kevyesti suutelemiasi kohtia.

17. Yllätä hänet uudenlaisella sheivauksella tai vahauksella. Se ei todellakaan jää häneltä huomaamatta.

18. Harrastakaa seksiä päivä ennen kuukautistesi alkamista. Tutkimusten mukaan silloin on helpompi saavuttaa orgasmi, sillä klitoris on tavallista herkempi.

19. Tiesitkö, että liikunnan harrastaminen parantaa välittömästi suoritustasi myös makuuhuoneen puolella? Käykää yhdessä juoksulenkillä. Se virkistää ja saa veren kiertämään koko kropassa.

20. Paras vinkki suihinottoon? Intensiivinen katsekontakti.

21. Kun annat hänelle suuseksiä, hörppää välillä vettä, pidä vesi hetki suussasi ja jatka puuhasteluasi. Yllätysefekti toimii ja tekee suuseksistä miellyttävämpää.

22. Laita tyyny tai kaksi takapuolesi alle, kun harrastatte seksiä lähetyssaarnaaja-asennossa. Se tekee tutusta asennosta nautinnollisemman, koska hän navigoi suoraan g-pisteeseesi.

23. Paljas pinta ei ole kaiken a ja o. Älä riisu heti kaikkia vaatteitasi, vaan pidä esimerkiksi mekko ylläsi, mutta riisu alusvaatteet. Kiusoittelu ja arvailu ovat parasta.

24. Oletko jo testannut, kuinka kiihottavaa on hillitä tai estää itseään pitämästä ääntä seksin aikana? Voihkinnan tukahduttaminen on monesti kiihottavampaa kuin ääneen huokaileminen – myös kumppanisi mielestä.

25. Tähtää ensin oman orgasmin saavuttamiseen. Monet erehtyvät huolehtimaan ensin kumppaninsa orgasmista ja vasta sitten omastaan. Väärin!

Katso myös:

"Ihmiset eivät hyväksyneet 17 vuoden ikäeroamme"

Julkkismiehet avautuvat: "Jos nainen on varakas, hänen kuuluu tarjota treffeillä"

Näitä flirttailumokia jokaisen tulisi välttää

Kuva: iStock