23 puheenaihetta ekoille deiteille

Pelkäätkö hiljaisia hetkiä ensimmäisillä deiteillä? Jos et keksi muuta, kokeile näitä puheenaiheita. Toimivat takuuvarmasti!

1. iPhone 6. Onko uusin iPhone jopa liian iso? Se ei mahdu kunnolla farkkujen taskuihin ja Whatsappien näpyttely tuntuu toisinaan hankalalta. Toisaalta, kamera on paljon edellistä parempi. 

2. Game of Thrones. Fiilistelkää vaikka sitä, millainen supernainen Daenerys Targaryen on.

3. Inhokkiruuat. Kerro hänelle, ettet voi sietää lehtikaalia. Näin kundi ei myöskään erehdy kokkaamaan sinulle avokado-tahini-lehtikaalisalaattia seuraavilla treffeillänne. 

4. Lempinimet. Selvitä, minkälaisia lempinimiä tyypillä on. Herkullisimpia ovat yleensä oman perheen keksimät vauvanimet… 

5. Karaoke. On tietysti kiinnostavaa, jos deittisi kertoo vetävänsä karaokessa poikkeuksetta Lady Gagan Pokerfacen 

6. Pelit. CS, WoW, COD, Halo, Änäri, FiFa… Kukapa poika ei innostuisi pelaamista rakastavasta mimmistä?

7. Lempikoirarodut.. Jos käy ilmi, että hän vihaa rakastamiasi beagleja, on tilanne kieltämättä ongelmallinen. 

8.  Jenkki-purkan uudet pakkaukset. Mikä on hänen kantansa? Olivatko vanhat, paperipakettiin käärityt taskupaketit uusia levypakkauksia parempia?

9. Jäätelömaut. Tiedustele, mikä on deittisi suosikki Ben&Jerry's-maku. Kysy myös, tykkääkö hän Fazerin uusista Pätkis- ja Omar- jätskeistä. 

10.  Temptation Island. Kuka sortuu houkutukseen ensimmäisenä?

11. Lätkän MM-kisat. Tiedustele, miten deittisi juhlisti Suomen voittoa vuosina 1995 ja 2011. 

12. Bestikset. Kerro, suosikkipuuhistasi parhaan kaverisi kanssa – tykkäättekö kierellä Zaraa ja käydä power walkeilla? Älä kuitenkaan paljasta ihan kaikkea heti. Kuten pahettanne stalkata tuntemattomien Insta-profiileja matchaavissa oloasuissanne.

13. Joulu. Rakastatko joulua? Kerro deitillesi, että tykkäät leipoa possupipareita ja laulaa pikkusiskosi kanssa aamuyöhön asti Hei tonttu-ukot hyppikää -biisiä.

14. Kysy, mitä kundilla oli päällä kun hän vuonna 1997 aloitti koulunkäynnin. Paljasta myös oma vaatetuksesi. 

15. Oudoimmat sukulaiset. Kerro hänelle Teppo-isosedästäsi,  jolla on tapana pitää kiusallisen pitkiä ja yksityiskohtaisia puheita mummosi synttärijuhlissa. 

16. Berocca. Orange vai Exotic?

17. Suosikki Skyr-maku. Aww, tykkäättekö molemmat Uuniomenasta…? Söpöä!

18. Horoskooppimerkit. Tietysti. 

19. Onnennumerot. 

20. Aamiainen. Kerro, mitä täytteitä laitat aamupuuroosi ja millaisena tykkäät juoda kahvisi. 

21. Kiipely. Kerro ensimmäisestä kiipeilykokemuskestasi ja kysäise ohimennen, jos hän haluaisi kokeilla lajia joskus yhdessä.

22. Reissaaminen. Mitä mieltä kundi on pitkistä lentomatkoista? Pystyykö hän nukahtamaan koneessa vai kärsiikö hän lentopelosta?

23. Suosikkidrinkkinne. Kerro, että rakastat Sprizereitä tai että osaat tehdä maailman parhaita margaritoja. Mikäli et ole pystynyt koskemaan tequilaan 18-vuotissynttäreidesi jälkeen, kerro myös se deitillesi.

Katso myös:

Näitä flirttailumokia jokaisen tulisi välttää

Lukijat tunnustavat: Näin valehtelin deiteillä

Näin tuhoat suhteesi somessa